Ден на национален траур ще бъде обявен утре

Ще почетем паметта на жертвите на двете трагедии
31
Ден на национален траур ще бъде обявен утре
Снимка: БГНЕС

Ден на национален траур ще бъде обявен утре заради жертвите на двете трагедии - на пожара в дом за възрастни в село Рояк и на тежката катастрофа на автобус на магистрала "Струма".

Още по темата
Това обяви във Варна вицепремиерът Гълъб Донев.

Очаква се решението на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ден на траур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
За старците....да ! Автобуса е идвал от Турция за РСМ , демек пълен с албанци .....къв траур!?
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26 "След безхаберията на Тиквун вече 12г сега се прочуваме из целия свят," Така е, рублофилите със всички сили се опитвате да внушите на "целия свят", че това е заради "безхаберията на тиквун", а шосето убиец е построено и прието от БСП, а червения диктатор Радев и неговите калинки са игнорирали предписанието изготвено точно от ГЕРБ, да се пристъпи към преработване на участъка.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"А,за загиналите през последното денонощие 254 БГграждани"Нема проблеми. Хора умират секи ден. А и Мангъров каза - те хората така и така си умират.
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След безхаберията на Тиквун вече 12г сега се прочуваме из целия свят, БГ скоро ще е на нивото на Сомалия, но вие сте виновни като си затваряхте очите за кражбите на Боко Тиквата.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обявяваме ден на национален траур за 45 македонски албанци, а 9 от нашите майки и бащи изгоряха и престъпника Фигурант не се сети даже да адресира нацията по въпроса, камо ли да обяви национален траур за ТЯХ!
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо ударите му едно кърваво хоро пред президенството!*** такива!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жертвите на ковид са направили собствен избор да не се ваксинират. Старците от Рояк не са имали избор.
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За неразбралите - снощи загинаха в пожар 9 възрастни хора близо до Варна. Това е повод за национален траур. За жертвите на ковитТ, това е една съвсем друга тема, която няма защо да я набиваме в реалния живот с реалните жертви. Имаме повод за ден на траур и това са изгорелите във Варна. Бог да ги прости.
20
5
 
3
 
! Отговори
МИРО: преди 2 години
СЛАВЯНИ,ОБИЧАЙТЕ СИ,ПОМАГАЙТЕ СИ,РАЗБИРАЙТЕ СЕ ВИНАГИ!!!
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я,нещо немоа разбера ,загинали са 46 граждани на чужда държава Ние веднага обявяваме траур.А,за загиналите през последното денонощие 254 БГграждани кога ще обявят траур!
18
2
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
На език какъв в заглавието и първото изречение словоредът е?
17
1
 
2
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЯ преди 2 години
СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩО, НИЩО, НИЩООО ЗА УКРЕПВАНЕ ИЛИ РЕМОНТ НА ПРОПАСТТА ПОД ПЪТЯ!!!
16
5
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
ДНЕС ОТ КОВИТ УМРЯХА 250 ДУШИ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ХВЪРЧИЛОТО -ТОВА Е ТРАОР ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ЯНЕФ И РАШКОФ!
15
5
 
6
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Чак пък национален траур....за ибрикчиите, айде няма нужда
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ли малко пресилено чак национален траур? Човешки да съчустваме да,но чак нацията да потъне в тарур е пресилено. Резултатите от преброяването показаха,че БГ дала нечувано много жертви за 30 години демокрация,но няма национален траур.
13
4
 
16
 
! Отговори
1 преди 2 години
Трагедията си е трагедия, но това не са наши сънародници. Необяснимо е да правим такива неща. ОТ друга страна в България към днешния ден има над 27 ХИЛЯДИ загинали от Вируса, и това се приема като нещо нормално в страната (населението продължава да прооостее, управляващите продължават да се правят, че проблем няма).
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До8Все пак умряха наши сънародници ....//От кога албанците станаха наши сънародници?45 от загиналите са албанци,само един е "наш сънародник" и той май е със сръбски паспорт!
11
3
 
7
 
! Отговори
радев за 6 месеца преди 2 години
разделение на народа, крадени пари за магистрали, екокатастрофа от заседнал кораб, нарушаване на конституцията зарад назначен министър, 50% инфлация, по 400 умрели на ден, дескриминация на неубодени, международен скандал заради крим, 50 изпържени за ден. КАКВО ЛИ ЩЕ Е УТРЕ??
10
3
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
На всички ни е ясно, че турците провокаторчета се пишете българи по форумите. В тази връзка - не няма да остане нито един БЪЛГАРИН (кодовата ви дума за турчин) . Откога чакаме !
9
8
 
9
 
! Отговори
плодовете на радев преди 2 години
крадени пари за хемус, заседнали кораби, незачитане на к-ята, унищожаване на бизнеса, дескриминация за неубодени, 400 умрели на ден, 50 изпържени за ден, международен скандал заради крим