Клиентка без маска била двама, запратила тарелка по управител

Тя отива на съд, случаят е от октомври м.г.
24 ное 2021 16:04,
109
Клиентка без маска била двама, запратила тарелка по управител
Снимка: БГНЕС

24-годишна жена сяда на подсъдимата скамейка за хулиганство и причиняване на телесна повреда на трима души.

Деянието е извършено на 31 октомври миналата година. Дамата влязла в магазин „Фантастико“ на столичния булевард „Никола Мушанов“ без предпазна маска. С това тя нарушила мерките срещу разпространението на коронавируса в търговските обекти.

Заместник-управителят на магазина й направил забележка, а тя започнала да го обижда и го ударила в областта на лицето. След това го замерила и с пластмасова бутилка от безалкохолна напитка.

После младата жена нанесла удар с юмрук в лицето на друг служител на търговския обект.

Дамата получила забележка и от клиентка заради това, че не носи маска. 24-годишната девойка я ударила в лицето, скубала я и издрала с нокти.

По време на разправията обвиняемата е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост – крещяла обидни думи по адрес на тримата и съборила изложена за продажба стока по рафтовете на магазина, замерила един от тях с тарелка с риба, като това е извършено в магазин в присъствието на служители и клиенти - престъпление по чл.325, ал. 2, алт. 2, вр. ал. 1 от НК.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели.

Предстои делото срещу дамата да продължи в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Престъпник преди 2 години
Е браво!!! То си е за хвалба...Арестували сте най - големия престъпник на света, *** смешници!Вместо да ходите и да търсите тези, които наистина влияят зле на държавата ни ( наркотрафиканти сводници и тн. ) ама то как да ги търсите тях като те са ви работодатели?Те хората са го казали, ако не става нищо от теб стани полицай, е същото важи и за всяка една друга длъжност в политическата ни система..... ***!
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИНЪТ НЕ СЕ Е НАРОБУВАЛ.РОБЪТ НЕНАВИЖДА СВОБОДНИЯ ПО ДУХ.ДЪРПА ГО НАДОЛУ, ЦАПА ГО, ЗАТРИВА ГО!. това всъщност се случва и се е случило.Всички клиенти и служители,които са участвали, са с долния ДНК материал.И те са повечето за съжаление,дори няма нужда да бъдат ваксинирани и видоизменяни.
74
3
 
1
 
! Отговори
Няква преди 2 години
***, била с топки, голям смях, и ся ко стаа
73
6
 
5
 
! Отговори
БКкжужужъж преди 2 години
Най-накрая една жена с топки! Браво !
72
6
 
3
 
! Отговори
Hchchchchc преди 2 години
Тази много ме кефи!Искам да се оженя за нея!
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаишето се е била афактирала, сега заслужава да и пратят на ексхурзия във Славенския да и сокерцат ауспуа ха. За жалост ще си плати и ще мине без нищо.
70
1
 
5
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 2 години
Нашу дите
69
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бас, че задължителната ваксинация е пред влизане в сила! Набоцканите никога няма да се съгласят , че са изиграни! Това е реалността! Хора опичайте си акъла, не вируса е проблема на ваксините, т.н. протеини, които предизвикват съдружаващите реакции, понякога мортални! Прочетете поне малко за да можете да говорите и да разбирате написаното!
68
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възмутиха се с намордниците , как те могат а другите не .. еми така
67
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 76 На тебе ли да симпатизираме някъв наведе и преклонена главичка :)
66
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невероятно колко много хора тук симпатизират на въпросната мъpла! Хора, това са изискванията, харесват ни или не, трябва да се съобразяваме с тях. Това е същото, като преди ковид истерията някой да е тръгнал чисто гол да пазарува. Дори е по-лошо с оглед на това, че въпросната потенциално е застрашила живота на мнозина.
65
3
 
31
 
! Отговори
Хахавелка преди 2 години
Дама...каква дама е тази, бре?!
64
5
 
19
 
! Отговори
Ром'с преди 2 години
Хубава работа ама българрска... И тази дама, ако може тъй да се нараче... а и съдъдебната система.. Досега да са я осъдили на 1 година в затвора и 10000 лв за магазина и 5 000 за "жертвите", но ще й се размине с условно и пробация и 5000 лв за подкуп.... Made in Bulgaria
63
3
 
19
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Четейки коментарите за пореден път се убеждавам , че Българинът е едно просто същество , на което му липсват първите 17 години и все повече наслаждава на сейрите , което изобщо не е нормално . *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.
62
3
 
22
 
! Отговори
Joro преди 2 години
До там води системната липса на санкции - до самозабравили се хора, занещи само правата си, не и задължиния си. Само не разбирам защо в позледното изречение от статията е използвана думата "дама".
61
31
 
11
 
! Отговори
Леша преди 2 години
На това момиче съм му фен. Да е жива и здрава и много богата.
60
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала,тази има виртуални топки,по -истински от истинските.Нормално,Жена е.
59
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами хайде сега като е много отворена да я осъдят да плати щетите и обезщетения. Да я изпратят на курорт на държавна издръжка в сливенския затвор. Там опитните ще й обърнат хастара наобратно
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и какво точно отнема 1г за да се реши това нещо? Точно за 5 минути изслушване и след това и давам 40 часа полезен труд да ходи да чисти градските тоалетни. Да взема да стана един съдия ли? Ще оправя тази Сомалия точно за 1 година.
57
8
 
3
 
! Отговори
по време преди 2 години
Връщала се е когато хвърляха яйца и риба по НС и сега им ръкопляскате. Рашков да арестува служителите на магазина.