ГЕРБ в офиса на "Труд": Умишлена саморазправа!

Според Тома Биков, акцията е "политическа поръчка"
6 дек 2021 18:45, Петя Славова
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава драматичната ситуация в офиса на "Труд". ГЕРБ поиска извънредно заседание на Народното събрание заради случая.
Още по темата

"Идваме да видим дали има някой арестуван, това би било недопустимо, ако се случи. Това, което се случва с "Труд", е изключително опасно. Говорих с главния редактор. Тук става въпрос за умишлена саморазправа с медията. На тях не са им пращани фактури за наем и така не са могли да извършат плащания", заяви Тома Биков от ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той определи акцията като "политическа поръчка".

"Явно не харесват или не подкрепят настоящото управление и г-н Минеков като човек, който си тръгва след няколко дни, си изпълнява последния ангажимент към служебния кабинет", добави Биков.

Даниел Митов уточни, че вече са събрани нужните подписи за извънредно заседание на НС.

"За свободата на словото много се говореше. Сега служебният кабинет на Радев показа какво означава саморазправа с една медия", заяви Митов.

Журналистите от медията са получили протоколи за доброволно напускане на помещенията, които не са подписали, подготвят утрешния брой на вестника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
урок по демокрация преди 2 години
Да дам по-*** пример. ако някой открадне, кое е от по-голямо значение, когато го изправят през съда- от кого е откраднал или самият факт, че е откраднал?
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма грешка бе.Там ще се прави ''Работническо дело''.
16
2
 
9
 
! Отговори
до Дояна преди 2 години
оня Труд от Тошово време и ВАЦ Труд нямат нищо общо освен името. Стига с тия комунисти и червени бабички с автомати в гората. Това е все едно на Александър Стамболийски Султана да му е бил виновен.
15
5
 
6
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Една забавна история от преди двадесет години!Връщам се в България и взимам нощния за морето!Тогава нали минаваха някакви марсианци по-влаковете да продават вестници!Викам човече дай един 'Труд''!Ок!Тръгва влака и викам дай да чета,гледам някаква информация вътре дето ми е известна от преди време,пича ме е прекарал с вестник от преди половин година!!
14
2
 
11
 
! Отговори
До Гражданин преди 2 години
Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"
13
3
 
6
 
! Отговори
урок по демокрация преди 2 години
Да питам форума- ако се упражнява тормоз кое е от по-голямо значение- точно кой бива тормозен или самият факт, че се упражнява тормоз?
12
16
 
18
 
! Отговори
КЪРВАВОТО ХОРО.. преди 2 години
НА ГЛАВОРЕЗИТЕ-ГАДЕВ/ЧАШКОВ И СИЕ... ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА....УТРЕ ЩЕ ИГРАЯТ И В ТВОЯ ДВОР... БЪЛГАРИН, СЪБУДИ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН.. СПОМНИ СИ БЕСИЛКИТЕ ОТ ЛЯТОТО, РАЗНАСЯНИ ОТ СЪЩИТЕ ГЛАВОРЕЗИ.. 1944/45...ТОЧНО ТАКА ЗАПОЧНАХА-ПИТАЙТЕ ЗА РАЙКО АЛЕКСИЕВ...
11
23
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Не виждам защо се пишат мнения за ГЕРБ , след като тази партийка е поела по пътя на СДС . Някой да изброи повече от 7 души гласували за СДС ??? Няма СДС ....отдавна !!! Няма да има съвсем скоро и ГЕРБ ! Фуражката успя да стегне примката около врата на Борисов и го сложи на електрическия стол. Даже днес няма и "гък" от иначе словообилния Борисов.
10
18
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Труд беше първият демократичен вестник у нас, родил се още по времето на Живков, ако не се лъжа! Сигурно им е много черен на някои стари БСПари! Отношението им в случая си е чиста диктатура без никакво правно основание, никакво предупреждение или покана за изясняване на случая..Хората си вилнеят както си им хрумне, значи..Агонията на БСП ще съсипе втори път държавата-първия път отбелязаха така раждането си! Бъдете нащрек и не подминавайте без голямо внимание и най-малките конвулсии на БСП и СИЕ
9
2
 
8
 
! Отговори
До Въпросчо преди 2 години
Мисленето НЕ Е ОТ силните ти страни
8
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овце сте, но ножа утре ще ви опре и на вас и тогава няма да има пощада само заколение.
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яснооо... истинските собственици на вестника се показаха.
6
8
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Бате Петьо като изтрезнееш се разплати с хората в МДЖ Варна
5
8
 
14
 
! Отговори
Ss преди 2 години
Ами фактура се издава след заплащане на стока или услуга!
4
13
 
18
 
! Отговори
Въпросчо преди 2 години
А бе, къде е Баце ? Кво стана с Борисов, уважаеми гербери? Една фуражка му спретна номер като на *** и скалпа му увисна като пюскюл отстрани на фуражката! За да показва на всички как се постъпва с по-глупавите политици ! Божков и Радев могат само да се хвалят за унищожението на Борисов !
3
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По реакцията на ГЕРБ и най-тъпия може да прецени за какво става въпрос и дали е правилно.
2
7
 
29
 
! Отговори
Xex преди 2 години
Боли ме за тази пародия на вестник.
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
що ли са толкова загрижени, щото и едните и другите са родени с пари от Германия и са си като братчета

Спонсорирани публикации