ГЕРБ иска извъредно заседание на НС заради в-к "Труд"

Полиция влезе в редакцията на вестника
6 дек 2021 15:48, Нели Христова
182
ГЕРБ иска извъредно заседание на НС заради в-к "Труд"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Парламентарната група на ГЕРБ – СДС предлага казусът около нахлуването на полиция в редакцията на в-к „Труд“ да бъде разгледан на извънредно заседание на Народното събрание, съобщиха от ГЕРБ.

За целта в деловодството на парламента беше внесено искане до председателя на парламента да свика народните представители на 7 декември 2021 г. Предложението е подписано от 59 народни представители от ГЕРБ – СДС. По време на извънредното заседание народните представители предлагат да бъдe изслушан министърът на културата Велислав Минеков и да бъдат разгледани всички действия на изпълнителната власт, засягащи дейността на една от най-старите частни медии.


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
1
 
! Отговори
Мико преди 1 месец
Мошеици долни- с тях да се занимава НС!А тия ГРОБ кои бяха- а ......там беше Деса Поетеса!
173
0
 
0
 
! Отговори
най умната гъзета!!! преди 1 месец
aufider досвиджооссс, тия от Роботу да си три буквът майката. Труд на всичко. Но няма ли кой да ги дръпне под Рашкича за изпервезване на идеята да има вестник ТРУД, весникът на трудещите се работници, трудещите се селянни и трудовата интелигенция. дълбоко и мълниеносно е усещането че визията на сегашните "трудофакци" са се инсталирали зад-под разбузенитегъзозадници на Гербоидите и само чекат от щуцерите да пущат шокото с дъхнагувнетки и глей къ секи без да дъче глъта майна, глъта майна филибето
172
0
 
1
 
! Отговори
Алах преди 1 месец
Научил се поп на варен боб.Свършил се боб одучил се поп.На втория месец по закон ги дава по съд за неплащане наем и до 30 дена съда ги гони с полиция.
171
0
 
10
 
! Отговори
Sadiata преди 1 месец
А ГЕРБ и СДС големите крадци не искат ли една паламарка
170
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не говори глупости.Наемът е предсрочен с 3 дни.Това е политическа репресия срещу опозиционен вестник
169
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаме неплащане в продължение на 1 г. на наема за помещенията на редакцията. Двете предупреждения за неплатен наем вече са направени, следва подмяна на ключа и недопускане на наемателя в наеманите помещения. Докато не плати дължимата сума оборудването остава като гаранция. Сетне, след изплащането, редакцията си взема оборудването и се изнася, където намери. НС не е страна в този спор.
168
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяната сега започва истински! Да очакваме аутодафе, а Радев?
167
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много хитър ход на ГЕРБ-ДПС, за да неплатят коледни бонуси на троловете си ръководени от бай Петьо. Радев ще им е виновен и за гладните тролове
166
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Писах -/лата/ не ламарина,ама го извъртяха.
165
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що го няма "огледалото" на журналистиката Ива ПИК--ламарина.
164
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Покрай Коледа щеше да се раздадат яки бонусиииии.Ама ядец .Немаааааа.
163
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със какъв ужас и тревога,герберите вият за поредната по***лога.
162
2
 
15
 
! Отговори
Поп Грую преди 1 месец
Cyc, бе kuпеци бъxливи!!! Долна repберунгелска craн!!! HAГЛИ!!!
161
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гербаджийският вестник Труд на Блъсков иска авантата да продължи...............Навън, на свобода от държавата, в часния бизнес на наемите, ще бъде пак гербаджийски вестник, или ще обърне политиката и ще хвали новата власт. Дано остане герберски вестник, но този продажник ще се продаде на новата власт.
160
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вестник "Работническо дело' на Блъсков се закрива заради падането на режима на Бойко Борисов. Блъсков не си плащал сметките, милионерчето, не му искали парите от държавата. Боко не му искал пари, сега му искат пари и го репресират. Да се изнася в свободата на частния наем и да го плаща от натрупаните стотици милиони от политпоръчки. Блъсков сега ще бъде наистина свободен да плаща свободен наем и никой частник няма да го търпи да не плаща.
159
1
 
14
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
Е защо такава цензура? Какво написах ? Да им платят наема от граб като да им скъпо, такова добро обслужване. Другата опция - мазето в Банкя. Значи ние плащаме сметки, наеми , но специалните медии не. Защо така? От сега започвам да страдам по бтв, нтв, канал1, онайър, пик, блиц, европа , въобще всички, събирали за " реклама. Така е - в един момент платената любоФ става излишна, и - на улицата...
158
0
 
15
 
! Отговори
КоР ЗА "ГЕйРП&q преди 1 месец
СВЪРШИ ВРЕМЕТО ГА БЕШЕ НАЛАПАЛ БЪРДУЧЕТО НА ПОЖАРНИКАРа 'БУДА'-лА И НИ ОБЯСНЯВАШЕ КОЛКО Е ВЕЛИК ТИКВАТА, И ЖИВЕЕШЕ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ МАСТРАФА СВЪРШИ.... КАКТО КАЗВА НАРОДА ГА ЯДЕ КИФТЕТТА НЕ РиВА..... МУ-ХА-ХА..
157
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А България ОН Еър кога ??? :))))) Споко . Ще има още много фалити нали искахте членство ? Еми ще гледате само дойче зеле . Тва е то членството . Вестници в бъдеще няма да има въобще . Сега всичко е в нета . След тях ще почнат да пукат и телевизиите . Неизбежно е . А ЕС ту ще събира все повече рекет и така ще фалират повече бизнеси . Ама важното е че ще се чувствате европейци а не като швейцарците :))))
156
0
 
1
 
! Отговори
ЪЪЪЪ преди 1 месец
До Анонименко?
155
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицията си присвоява медии, Гьобелсовите последователи дойдоха на власт, и отново срещу Русия ще ни готвят, да ни сготвят