ГЕРБ в офиса на "Труд": Умишлена саморазправа!

Според Тома Биков, акцията е "политическа поръчка"
6 дек 2021 18:45, Петя Славова
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава драматичната ситуация в офиса на "Труд". ГЕРБ поиска извънредно заседание на Народното събрание заради случая.
Още по темата

"Идваме да видим дали има някой арестуван, това би било недопустимо, ако се случи. Това, което се случва с "Труд", е изключително опасно. Говорих с главния редактор. Тук става въпрос за умишлена саморазправа с медията. На тях не са им пращани фактури за наем и така не са могли да извършат плащания", заяви Тома Биков от ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той определи акцията като "политическа поръчка".

"Явно не харесват или не подкрепят настоящото управление и г-н Минеков като човек, който си тръгва след няколко дни, си изпълнява последния ангажимент към служебния кабинет", добави Биков.

Даниел Митов уточни, че вече са събрани нужните подписи за извънредно заседание на НС.

"За свободата на словото много се говореше. Сега служебният кабинет на Радев показа какво означава саморазправа с една медия", заяви Митов.

Журналистите от медията са получили протоколи за доброволно напускане на помещенията, които не са подписали, подготвят утрешния брой на вестника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко гнусно герберстско да го нема !
37
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Митов да не би да не знае, че Радев няма такъв опит в умишлената саморазправа като Бойко.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде моля ви се навремето оная дебелата влезна в офиса ни каза това тук до утре да го няма на мен ми съсипаха бизнес ето въпреки че не бях партийно обвързан просто защото съседа ми беше а аз не знаех че помещението не е негово а на партията в която членува
35
8
 
10
 
! Отговори
Саморасправа преди 2 години
Може ли да ми дадьт членство вьв - герб , за да не плащам на хазайката и да пазарувам вьв мола като забравя да платя , ако някои ме исхвьрли от квартирата или мола пледирам вьв парламента - саморасправа
34
5
 
4
 
! Отговори
0 преди 2 години
До Анонимен 30а как да си получат дължимото?
33
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията няма никаква работа там, ако няма нареждане от прокуратурата или съда... Това си е 100 %беззаконие.
32
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имотът е на министерството.Наемът колко е не се знае,но винаги е по-евтин от пазарния.Тепърва ще махат от такива държавни и общински места разни окопали се кримки.Ако иска да си построи сграда и готово!Всеки може да бръмчи на тънък държавен наем!
31
0
 
11
 
! Отговори
Адвокат на св. пр. преди 2 години
По принцип трябва да се плаща наем, но я да се покажат договорите подписвани с ,,ТРУД" преди години.Иначе само си чешете пръстите по клавишите кой е крив и кой прав.Има си съд......
30
3
 
10
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Между другото Бате Петьо много не е по-плащането! Идва по-морето и за 2-лв паркинг правеше панаири!Беше лятото на 2004 година!ХУбаво лято беше на бар 'Море'!
29
1
 
12
 
! Отговори
Любопитен преди 2 години
Блъсков има ли валиден договор и плаща ли си според него?
28
1
 
10
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
с една дума, все едно Труд са се самонастанили
27
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, че не е плащал наем не означава, че полицията има право да спира хората там да работят. Без решение на съда или прокуратурата... полицията няма никаква работа там...
26
3
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
И ас като влезна в магазина и взема някоя стока без да платя , ме искарват насилственно , вече ще пледирам - умишленна саморасправа невинен
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си е мислел, че няма да плаща както му е било разрешавано по Борисово време.
24
2
 
7
 
! Отговори
урок по демокрация преди 2 години
Видяхте ли се какви сте? А така. Докато действате все така безпринципно само на база наши и ваши, ще гледате демокрацията и справедливостта през крив макарон.
23
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До до Дояна Оня ТРУД си е предшественика на този ТРУД, значи - така както БСП е наследница на БКП! Ако не ти харесва си е твой проблем! Истината и пак истината! А на Стамболийски всички са му били виновни, затова и по трупа му е имало над 100 прободни рани с нож..
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе то е ясно.Изтекъл му е договора и са спрели да му пращат фактури за да си плати наема.Това означава:''Махай се!''Какво се прави на ущипан Блъсков?Ясно е,че искат да го махнат от там.
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не е плащал от 10 месеца,значи още по Борисово време са започнали да го гонят Блъсков.
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гледай ти, не плащат наем и някой трябва да ги трае, в съда да се разбирали. Ама какво ще се разбираш, в чужд имот си, предупреден си и не ***, мислиш се за недосегаем щото си бил вестник медия. Вие богове ли сте бе, аз ще ида на хотел и ще кажа на управата ,съдете ме ще си живея в хотела.
19
2
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Блъската реве,но не си е плащал наема години наред.Освен това,"Труд" не бил наемател,но бил вътре.Фирмата-наемател не била вътре,но и тя била на Блъсков,както "Труд".Да поясня-физическото лице-собственик на фирмата,не се припокрива с ЮЛ.Така,че този аргумент е пълна глупост,динотия.Да ти имам недоучените адвокати-юридически съветници,Блъсков.Със сигурност ще загубиш делото и ще плащаш още повече.

Спонсорирани публикации