1719 нови случая на коронавирус у нас, броят на болните в болница намалява

77 души са починали за последното денонощие
Обновена: 11 дек 2021 07:23 | 11 дек 2021 07:20, Красимир Ангелов
166
1719 нови случая на коронавирус у нас, броят на болните в болница намалява
Снимка: БГНЕС

Продължава да спада броят на новите случаи на коронавирус у нас.

1719 са те за последното денонощие, сочат данните на Единния информационен портал. Те са  4,5% от направените общо 38 131 теста.

Още по темата
80,63% от случаите за деня не са ваксинирани.

494 са новопостъпилите в болнични заведения, с които общият брой на хоспитализираните с коронавирус е 5242. От тях 628 са в интензивни отделения.

77 души са починали за последното денонощие, като 92,21% от тях не били са ваксинирани. С тях общият брой на загубилите битката с коронавируса стигна 29 459.

За последните 24 часа 2329 души са се преборили с болестта.

Поставени са 18 222 ваксини, с които общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 1 835 785.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, поне вълната на неваксинираните продължава да спада. Делта вариантът отминава. Чакаме Омикрон за следващата вълна
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И без ваксини пландемията в бегето се провали като ГЕРБ.
79
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До вчера имаме 1 835 785 напълно ваксинирани. Значи почти не останаха неваксинирани в България. Тук останахме по-малко от 3 милиона. Останалите са в чужбина и се ваксинират там.
78
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх ли ви е? А? Точно такива им трябвате! Гърмяни зайци!
77
3
 
23
 
! Отговори
аха преди 2 години
Как умират в ковид отделенията в БГ? Гледали сте ултра модерните БГ ковид отделения - затворени прозорци, кашони вместо тоалетна, вземат ти телефона, лекуват те протоколно с хинолови и флуорохинолови лекарства, слагат ти малко успокоителни, и после... на апаратно дишане....
76
2
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 години
А при нас бройките са 59000 на 495. Болниците са препълнени със симуланти.
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една две пуйки от темата за ковида на бг.мамите, дето и тук пропагандират. Те не са *** де и не са от БГ, ама си навират миризливите носове и тук. Организацията на платената пропаганда е на най- високо ниво, но не е предвиден факта, че българинът има имунитет към лъжата и манипулацията. Много е видял и изтърпял.
74
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето заразени с макарон в САЩ, били ваксани!!!Бау бау!
73
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има хора с хронични заболявания, нормално е да се гътват от всичко :) Обаче не мога да разбера, защо гледат да налагат боцкането за здрави хора, безсмислено е :))) Защо у парламенто не искат зелен сертификат, обаче задължават простолюдието да има такъв, смешна е целата работа :)
72
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално заразата върви вэлнообразно. Не се тревожете, ще има 5 вълна скоро. А после 6. В България епидемиологичният рлжцес следва естествените си вътрешна правила, оставен на самотек. А колкото до това какво съдържа ваксината- пише го в характеристиката . Чети!
71
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхът подчинява. Успяха да наплашат хората. Страх да не се заразиш, да не починат родителите ти, страх да не се разболее детето ти. Страх от глоби, страх от уволнение от работа. За това беше тази активна пропаганда. ДА ЗАПОЧНЕШ ДА СЕ СТРАХУВАШ. И вече си лесен за манипулацияч
70
1
 
12
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 2 години
До Програмист. Солунският евреин Алберт Бурла, който между другото е и бос на фарма концерна Пфайзер, каза че заради щама Омикрон необходимостта от четвърта игла идвала ПО-РАНО ОТ ОЧАКВАНОТО!?! Такива плоскомозъчни игленици като теб задават ли си изобщо въпроса ДОРИ ДА НЯМАШЕ НОВ ЩАМ, кога е било ОЧАКВАНО да се боде четвърта игла? Ами пета, шеста и прочие? Това РНК ваксина ли е или витамини подсилващи имунната система? Или плацебо пенкилер струваш милиарди? Или кой знае какво...
69
3
 
13
 
! Отговори
Въх! преди 2 години
Тук има един Анонимен, който явно няма друго поле за изява, освен форумите, защото никой в реалния живот не го взема на сериозно. Та той същия, нека отговори, след като толкова пламенно призовава да се ваксинират всички, защо въпреки че толкова малко хора са ваксинирани, случаите намаляват всеки ден. И защо, за Бога да се ваксинираме, след като всеки ден има по около 20 % нови положителни сред ваксинираните, както и около 16 % ваксинирани в болниците!!!??? А, щях да забравя - умират и ваксинини!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелена банкнота за зелен сертификат.
67
6
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До 94 : чакай малко, репресиите предстоят. Чакай да видиш като сформират правителството и Европа скръцне със зъби за ниските нива на ваксинация. Тогава да видиш какво ви чака :)
66
4
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Не е важно , ваксината помага или непомага , важното е , че има репресии срещу хората !
65
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз просто питах модчето, каво съдържа ваксината и то за цели 4-ри варианта, то взе да псува :))) Ми кажи какви съставки са сложили, върви ли ваксинката за толкова варианти, нема нужда от агресия :))
64
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиша тук не за да споря с платени пропагандатори, а за да отворя очите на малкото останали излъгани хора. Нищо хубаво не ни чака. Мислете с главите си. Толкова пропаганда от всяко място по всяко време, томболи, бонуси, награди, заплахи, глоби, пунктове, сълзливи статии, доценти, професори..Имало ли е преди подобна манипулация? Видяхте ли пандемия, жертви, пълни чували на живо? Защо се съгласявате да ви подчиняват?
63
3
 
15
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Чудесна новина наистина. Случаите намаляват драстично, въпреки ниския процент ваксинирани в България. За разлика от други страни, в които е точно обратното. После да вървят да ми разказват приказки от хиляда и една нощ, че ваксините били чудодейното спасение от вируса. Е, не са! Поддръжниците на препаратите, нещо да кажат? Мълчат по въпроса защо е така и великите ни професори и всякакви специалисти, на които пришки им излязоха на устите да настояват да се ваксинират всички. Айде нема нужда.
62
2
 
7
 
! Отговори
Парите не миришат! преди 2 години
За Вас остава "Времето е наше!" !!