Проф. Аргирова: Протестът днес е престъпно безумие

Няма как без мерки срещу вируса, заяви тя
12 яну 2022 15:13, Александър Попов
260
Проф. Аргирова: Протестът днес е престъпно безумие
Снимка: БГНЕС

Протестът срещу предпазните мерки срещу коронавирус пред Народното събрание е едно престъпно безумие, заяви пред БГНЕС проф. Радка Аргирова.

Тя изрази своето дълбоко възмущение от сцените на насилие, организирани от противниците на предпазните мерки и Зеления сертификат, пред сградата на парламента.

„Пълно безобразие. Днес в деня, в който имаме максимален брой новозаразени с коронавирус, откакто има пандемия, да се говори за протест срещу предпазните мерки и Зеления сертификат“, каза тя и добави: „Това е някакъв парадокс и престъпно безумие“.

Още по темата
Проф. Аргирова смята, че компетентните правоохранителни органи трябва да потърсят отговорност на организаторите на подобен тип протести.

Тя също така заяви, че при тази висока степен на разпространение на смъртоносната инфекция не може без спазване на предпазни мерки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
1
 
1
 
! Отговори
Селски тарикат преди 2 години
Дадеш и сцена , се на метеното! Викаш и: *** у пенсионирския клуб,тя иде се показва по тв да праши ората.
213
4
 
2
 
! Отговори
Коце Овено преди 2 години
Тоя на снимката е баба ми .Тя е мъртва от три месеца.Шок.Ще се обеся . Това е гавра с трупът и.
212
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Бабата, изобщо не е в час с плановете на тъмните масонски ложи и глобалистите на Новия Световен Ред. Плановете на Клаус Шваб, Бил Гейтс и останалите, затова е добре да не и се обръща внимание Тя просто е твърде далеко от истината и е най-добре да си гледа внуците и правнуците , вместо да си вре носа като Щраус в пясъка, на места където и липсва всякаква яснота и познание.
211
3
 
12
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Престъпно е да не можеш да работиш, да учиш заради липса на сертификат. Престъпно е да плащаш за тестове за да имаш право на работа и образование. Бизнеса с живота и страховете на хората е престъпен. Доброволната принуда да направиш нещо притиснат от сертификати мерки който са чиста пункта мара това е престъпно. Да настройвсш и разделяш хората един срещу друг това е престъпно. Престъпно е такива от сутрин до вечер 24/7 да сеят паника, страх, разделение. Нйе всички ще платим сметката без значени.
210
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестърите са добре платени. Троловете завиждат и жално тролят.
209
5
 
8
 
! Отговори
Рио преди 2 години
Аре стига сте ни е навирали тая мумия не мога да и гледам психопат ската физиономия
208
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, пред компютрите ли спите? Не чакате да излезе информация и червения палец е ваш.
207
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабо Радке а кога пренесе вируса на СПИН преди 30 Години не беше престъпление.продажна бабишкера
206
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 219 Който цени живота, точно тази дума ще употреби :) Ваксатроловете са на много ниско ниво.
205
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 194 Безспорно доказано е, че среброто убива над 650 патогена, макар че великата ви наука не може да разбере как го прави, трроле :) А хората го знаят от хилядолетия. Има научни изследвания и за прополиса, и за чесъна, и за кверцетина, и за другите храни и хранителни добавки. Това, че вие, трроловете не знаете, не значи, че не са доказани. Това, че лекарите не се интересуват и доброволно са станали дистрибутори на фармафията не значи, че природата не ни е дала оръжия. Много от лекарс
204
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане искат да въведат в България диктатура като в Русия, а К.Костадинов иска да е Българския Путин и да управлява 40 години като идола си.
203
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестът пред НС днес, не само че не е престъпно безумие, но и едно от най-хубавите неща, които са се случвали от половин година насам. Критериите за добро и зло на медицинския фашизъм нямат никакво значение. Пропагандната помия на лекарски величия вече не работи, надписването на смърт - също. И пак плашат: Коко 19 и малоумие предизвиквал и петгодишни последици може да имал... Ето тази пропаганда и най-голямото безумие и малоумие, а не митингът.
202
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друго си е да не ти дреме за живота - твоя и на другите.
201
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямате представа колко одобрителни коментари и адмирации прочетох днес в Туитър за протеста в София и под видеото за щурма на Нар. Събрание, от много чуждестранни новинарски сайтове, особено от французите, които пишеха: Bravo, les Bulgares!И казваха, че трябва и във Франция народът да,се вдигне срещу жестокия ковид терор, но не били толкова решителни и обединени....А ние си мислим, че точно французите са най-решителните! хаха За пръв път изпитах някакви тръпки че ни имат за пример в света...
200
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестърите са по-добре платени от троловете.Накрая, че тези шебеци трудно могат да се приемат за хора.
199
5
 
22
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Ето тази продАжната е "престъпно безумие" и такива като нея, псевдо лекари, въобще - псевдо!!!
198
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днешната тълпа пред Народното събрание пръскаше слюнки и пяна! Ще съм много любопитен, когато 93% от тази "свободолюбива " с.*** утре се разболее от Ковид!Как ще пищят! Ще ги лекуваме, разбира се! На средствата на Костя Копейкин, нали!Има пари за автобуси, за озвучително техника, за...купуване на провокатори! Поживем и увидим! Е, не всички ще видят, ама сами си го избраха! Акие-пакие, Господу помолимся!
197
5
 
18
 
! Отговори
11 преди 2 години
Че то беше ясно, че ще увеличите тестовете за рекорд на този ден, мa караконджул!
196
5
 
14
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Ти много не дрънкай бабо Радке, че може и теб да погнат...
195
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А протестите срещу Бойко Борисов какви бяха, маа пенциьо?!