Проф. Аргирова: Протестът днес е престъпно безумие

Няма как без мерки срещу вируса, заяви тя
12 яну 2022 15:13, Александър Попов
260
Проф. Аргирова: Протестът днес е престъпно безумие
Снимка: БГНЕС

Протестът срещу предпазните мерки срещу коронавирус пред Народното събрание е едно престъпно безумие, заяви пред БГНЕС проф. Радка Аргирова.

Тя изрази своето дълбоко възмущение от сцените на насилие, организирани от противниците на предпазните мерки и Зеления сертификат, пред сградата на парламента.

„Пълно безобразие. Днес в деня, в който имаме максимален брой новозаразени с коронавирус, откакто има пандемия, да се говори за протест срещу предпазните мерки и Зеления сертификат“, каза тя и добави: „Това е някакъв парадокс и престъпно безумие“.

Още по темата
Проф. Аргирова смята, че компетентните правоохранителни органи трябва да потърсят отговорност на организаторите на подобен тип протести.

Тя също така заяви, че при тази висока степен на разпространение на смъртоносната инфекция не може без спазване на предпазни мерки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Защо трябва да плащам равни здравни осигуровки с тези дето не искат да се ваксинират?" . Твойте трябва да са тройни ***, заради "безплатните" бустери....
173
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам един въпрос към ваксинираните. Хора, на този етап, след като вече излезе толкова много информация, Вие наистина ли вярвате, че тази ваксина Ви пази от нещо? Питам ви сериозно. Вие сте се побъркали. Голяма част от вас получават усложнения от ваксините, но продължавате да твърдите, че пазят. От какво? Определено не ви предпазват от глупостта Ви!
172
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека протестират и да питат БТВ защо разкри лъжците и измамниците от "Ваксивъзраждане" на Карантин Карантинов. Карантин Карантинов си спазва карантината и отдавна се е ваксинирал, но той е водач на тези глуппави хора. Той трябва да е ваксиниран и да спазва карантината, за да ги води по-дълго и да получава партийна субсидия и депутатска заплата по-дълго.
171
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяха посетили ковид отделенията, че да помогнат на лекарите и сестрите там, хората дават по 12+ часа смени. Иначе са отишли на протест срещу зеления сертификат, организиран от хора със зелени сертификати :)
170
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безумие е да не можеш да си купиш га.щи и чорапи от китайския магазин без амулета, а в Лидъл и Кауфланд до него влизаш и купуваш всичко-едене, пиене, га.щи..., където са човек връз човека. Или вирусчето има график и избира промоцийките. Това го е измислил "смел борец" за да му капе в касичката...
169
4
 
39
 
! Отговори
иванчо преди 2 години
Престъпно безумие са бруталните лъжи на продажните ни 'учени' ....
168
0
 
23
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Въпросният индивид по-страшен от ''умриконя'' не беше толкова възмутена ,когато докара СПИН в България
167
0
 
28
 
! Отговори
според мен преди 2 години
Ваксините не са това, което искат да бъдат!
166
4
 
39
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Протеста е срещу контрола и разделението на хората заради сартификата! Бабче, тези хора защитават не само своите права, но и правата на вашите деца и внуци, защото терора на зеления сартификат може да бъде приложен не само при ваксинацията! Ако сте умни ще разберете какво искам да кажа! Утре ще кажат, че не можете да протестирате, или да гласувате, защото нямате зелен сартификат затова!
165
3
 
21
 
! Отговори
Оф преди 2 години
Как писна тази жена, няма ли други лекари В България??
164
1
 
19
 
! Отговори
До 172 преди 2 години
Даже не е ваксиниране, а препаратизиране. Официално наименование : "Продукт в тестов период, разрешен за употреба". Фалшиво наименование на флакона - "ваксина". Никой не може да обвинява когото и да било, че не иска да служи като тестер.
163
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрътляк долен дебел, фани та се спомини най-накрая.
162
1
 
22
 
! Отговори
555 преди 2 години
Тая и набодените да си отровят главите от пясъка и да погледнат истината в очите , която ни залива отвсякъде като доказателства , анализи от световни лекари, симпозиуми по цял свят , неоспорими факти , лъжи за постигане на страх,разочарование и неудовлетвореност от ползите при ваксиниране, умишлено или не игнориране на Хипократовата клетва чрез въвеждане в заблуждение на пациенти , неадекватно лечение на нуждаещи се. Ето , това е престъпно , а не какъвто и да е протест.
161
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълно безумие е при положение, че навсякъде се чупят рекорди по заразяване да твърдиш, че така наречените мерки вършат работа и трябва да продължим да ги спазваме.
160
0
 
42
 
! Отговори
алоо преди 2 години
"Няма как без мерки срещу вируса". Абе Радке,недоволството идва,не от това, че не можем да мръднем без тези сертификати,а от безумното налагане на нещо,на което и ти със сигурност не вярваш.Какво означава мерки-Австралия през последните 2 г. почти една година бяха като в затвор,Англия се затваряха през 3 месеца,Испания и Итали повече от 6 месеца затворени и това са все "мерки".Резултата какъв е-в нито една от изброените страни не е изчензал и няма намерение да изчезне ковида.Всичко си е времено
159
0
 
17
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 2 години
Тъз ли ???
158
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протеста днес е борба за свобода.
157
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно зеленият фашистки сертификат е супермярката, нали? Вярно е, че не може без адекватни здравни мерки, но това чудо не е между тях! Как е възможно технологичният 21 век да повтаря най-отвратителните практики на предишното време?! Всички пристъпници, унищожаващи сега човешкото и човека, ще бъдат подобаващо наказани! Без милост!
156
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без "мерките" положението ще е абсолютно същото, защото това не са мерки, а тормоз. Всеки може сам да си вземе ефективните мерки.
155
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази дърта и грозна жена до кога ще я показвате и да ни налагате безполезното и мнение.