Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиите са наравно виновни в налагането на фашизма с подобни статии!
48
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една по скоро медийна Пандемия,съчетана със световна инфлация и рязко повишаване на цените на въглеводородите и енерго носителите,нещо много случайности се струпаха наведнъж за да вярваме в случващото се!
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вярват" можеше да се каже в началото на ваксинационната кампания, когато все още нямаше поразени, пометнали, парализирани и измрели от """ваксините""" ви. Сега вече е въпрос на запознатост с данните, а не на гола вяра.
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашистите да махат мерките, защото другия път ще стане като във Франция!
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя комуникатора вместо да ръси мозък що не каза че възраждане предложиха контактна група доста преди протеста. Онова Канадско *** и той предложи и после де отметна. Що не коментираш липсата на комуникация в разделеното общество, нали там трябва да ти е експертизата? Май интересите са ти в окултното? Нещо на сатанист мязаш?
44
14
 
6
 
! Отговори
Логика преди 2 години
Демек Америка и Англия и евреите са прости защото се бодат и ме *** а бай *** е умен и 1ви по смъртност в света...
43
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия,дето бяха вчера на протеста.Дано не питат после кой ми с.ра в гащите.
42
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Мдааа, аз като стана сутрин и познавам какво ще е времето. Ако ми е на дясно ще е ясно, ако ми е на ляво ще е мъгляво :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
41
4
 
19
 
! Отговори
Фют преди 2 години
Всеки който може да чете и мисли знае ,че това не са ваксини. Затова март 2020г смениха значенито на думата ваксина във всички медицински речници като премахнаха думите " предпазва от заразяване и разпространие" и добавиха " иРНК препарати" . Макар и фактически да ги добавиха което е пълна измама до 2024г са във трета фаза ,след това има и четвърта фаза. За това такива *** с чипове не ми ги давайте платени ***.
40
2
 
4
 
! Отговори
Ицо-Ротативката ПП преди 2 години
Пълни Предатели сме на мнение, че само Фашистите!
39
3
 
11
 
! Отговори
Гейтса преди 2 години
Искам да ги чипирам за да ги слушам как блеят моите овчици вакли ой на батко ви Бил пандишпанчетата.
38
6
 
28
 
! Отговори
цон кай хой преди 2 години
месеци наред не мога да визуализирам размерите на колосална тъпота и невронни малформации на всички дето се ваксинират...
37
2
 
19
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
че то Не е Вярване, то е Факт!
36
5
 
28
 
! Отговори
ЦАРЯТ Е ГОЛ преди 2 години
75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии, а само 25% вярват че колкото повече пъти се инжектираш с експериментален, проверено неработещ препарат, толкова по-предпазен си от симптоми на настинка. Не е случайно че последната група е най-малка като процент - просто това е най-абсурдното от трите изброени.
35
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38, не знаех че в Таджикистан са имали интернет? Интернет в Таджикистан ми звучи като интернет в Танзания. Дали има интеренет не е от голямо значение за страна от третия свят.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От коктейли мартини,водка,мента ако са от такъв тип
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веско пак не си е пил хапчетата и размята неонацистки лозунги. В тая държава психично болните винаги са имали тежка съдба.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28Пък що сме най-бедни тогава, след като сме най-интелигентни в Европа. Или и ние сме като тия- 3 висшета има, 5 езика знае, пък работа не може да си намери??
31
20
 
11
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Учила била 6год.биология......демек от 6ти до 12ти клас..... Въпреки, че се учи 8год.от 4ти до 12.......Смятайте каква *** е била на протеста.... Не може да си сметне годините които са учили ама акъл дават.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 26 Е как от кво оградата Той има фирми Ташева има фирми, оня с ушите младия Крис ООД ,Деница има фирми .