Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли какъв е бил най-големия проблем на обикновените хора в Таджикистан през изминалатаседмица ? Не въоръжените банди и руски части,а спрения интернет,поради което не са могли да се разплатят и да направят елементарни хранителни поръчки! Натам са ни подкарали,чрез всеобща чипизация и повсеместна дигитализация! Дърпат ти шалтера и сме до там!
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всякакви глупости се пишат. Човек не знае на какво да вярва вече. Мисля хората усещат че има нещо гнило покрай тази корона криза, но като чуеш това за 5Г антените и ти идва да се ваксинираш, дори преди да си бил против задължителното ваксиниране с някаква набързо скалъпена ваксина.
27
0
 
35
 
! Отговори
МИ5 преди 2 години
Страшно пошла статия.Дори да има хора вярващи в духове, магии и зелени човечета, болшинството българи просто не вярват на ваксините, защото начина по който ги убеждават е просто видиотски, а ефекта от "ваксините" показва нулеви резултати.
26
3
 
27
 
! Отговори
ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ преди 2 години
В официалния държавен сайт на САЩ за докладване на тежки реакции от ваксини VAERS, случаите вече минаха един милион! Към момента в САЩ са инжектирани 206 милиона, това означава че един от всеки двеста инжектирани има сериозни и тежки странични реакции от препаратите! Това са резултатите от експеримент върху хора, ЕДНО КЪМ ДВЕСТА е вероятността за тежки последствия, включително смърт и инвалидност! Дотук добре върви,а май лошото предстои! Помните ли когато имахме имунна система? Някои вече нямат!
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините са отровни. Евреите ви тровят умишлено, за да ви намалят популацията и да ви управляват по-лесно. Просто ги пребийте с правата лопата, няма какво да протестирате мирно. Война е. Или ние, или те.
24
1
 
2
 
! Отговори
vf преди 2 години
Много вярват
23
0
 
21
 
! Отговори
правило преди 2 години
Когато едно нещо работи то не се пипа
22
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От цялата статия последното изречение е най-важно и много ясно илюстрира каква нация от *** сме.
21
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега, има и по-откачени от "5G" агитката. Има някои, които още вярват, че ВаксинатаПазиДругите(тм).
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли един "експеримент от коктейли" и за мен? Предлагам да смесите Блъди Мери със Син облак и да го гарнирате с Боздуган.
19
3
 
23
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Отговорът е: Всички, които все още не сме ваксинирани!!! Да се знае!
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да обърнем въпроса. Колко хора вярват, че населението на България е най-интелигентното в Европа?
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Сидеров с какво преживява От две години реално е безработен,без доходи?
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе как по тея талавизори не се появи един дето да каже нещо добрео за българите. Ей хора ако толкова си мразите произхода изнасяйте се от тая територия.
15
1
 
7
 
! Отговори
Вещица преди 2 години
На мен счупеното ми носи щастие. Черните котки ми носят уникален късмет. Числото 5 ми е нещо като защитник. Познатите ми ме смятат за вещица. По-умните не ме предизвикват никога, по-глуповатичките го правят и после се оплакват че им се струпвали беди на главата. А пък аз съм адски позитивен човек. Разбира се, думата адски можете да я тълкувате както си поискате.
14
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как да вярваме в прословутите ваксини,след като цяла ваксинирана Европа се пука по шевовете от нови случаи?
13
3
 
45
 
! Отговори
Урсула преди 2 години
Не става въпрос дали са или не,ваксините са експериментални,с неясен ефект в дългосрочен план,то и лекарството Талидомид беше хубаво,но що народ се осакати генетически не е за вярване,направо геноцид.
12
4
 
34
 
! Отговори
я пак? преди 2 години
"Експеримент от коктейли" е семантично неправилно - може би сте искали да кажете "експериментални коктейли", но както и да е... По-будните и мислещи знаят точно какво са ваксините, с каква цел ги пробутват и какви са страничните ефекти към днешна дата. Дотук всички конспиративни теории се потвърдиха, така че по-добре да не мислим за тъжните перспективи пред ваксинираните!
11
3
 
36
 
! Отговори
не, не вярва никой преди 2 години
Никой от бългаите не вярва, българите само повтарят това което са заявили самите производители - че тези ваксини са още в експериментална фаза. Дори има решение на Европейската комисия да се ускори сертификацията въпреки че още са в експериментална фаза. Така че това не е вяра на бългаите а решение на Европейската комисия.
10
9
 
13
 
! Отговори
Фармакофор преди 2 години
Аз вярвам че вяксините са създание на дявола