Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!

Поемам си отговорността, заяви известният кулинар
19 яну 2022 20:09, Красимир Ангелов
109
Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!
Снимка: bTV, архив

Шеф Андре Токев коментира присъдата си от 7 месеца затвор за шофиране в нетрезво състояние.

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се“, заяви Токев пред bTV.

"Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим", добави известният кулинар.

Още по темата
По-рано днес стана ясно, че Токев, който през ноември 2021 бе хванат да шофира колата си пиян и по джанти, влиза в затвора.
 
Той е сключил споразумение с прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев се е признал за виновен и е получил 7 месеца ефективно наказание.

Готвачът обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

От 10-те месеца кумулативна присъда ще се махнат малко над два, през които е Токев бе под домашен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно има семейни проблеми.
32
0
 
8
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
В затвора милионерите си живеят добре а алкохола е повече от този по кръчмите мой познат е карал курсове за готвач при тая пиянка та от първо лице нам ,че НЕ ИЗТРЕЗНЯВА ,точните думи бяха "трезвен не съм го виждал".
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще бъде при лек режим и най-вероятно съботите и неделите ще го пускат да си ходи вкъщи. Ще работи пак като готвач на затворниците и така ще си работи същото. Не виждам никакви трагедии.
30
2
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
ъъъ тоест са минали колко ? три месеца. още година и половина под гаранция докато минат жаленки и преразглеждания. ше види кауша, ако мине покрай него. бай иван го свалят от жигулата с 1 промил и отива 3 години по бързата процедура. не знам що изобщо му праите реклама на тоя новоизлюпен сун дзъ
29
0
 
21
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
OK, кашавар Токев ще търка нара в пандиза, но какво, аджеба става с убиецът на Милен Цветков и синче на мама? Защо никой не говори за това?
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ли народ можеше да е още жив, ако пияници като тоя даваха по 10лв. за такси?
27
0
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Тук говорим за рецидив, повторно установено шофиране в нетрезво състояние. Ако случаят беше в друга държава от ЕС съм убеден, че присъдата щеше да е по-сериозна. Отделно щеше да има и конфискация на автомобила и сериозна глоба. Така, че в случая не говорим за добър пример, а за лош такъв. Няма как да не си понесе наказанието, да не си придава излишен героизъм.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че не са пострадали невинни заради неговите житейски уроци.
25
0
 
16
 
! Отговори
танер преди 2 години
дрън дрън... първия път като го осъдиха условно що не каза живота е най големия учител ала бала ами продължи да пие и прави мазало само да излезе няма да се учудя ако сгази някой на пешеходна..
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От как балансирах втората чакра минах на левия бряг,и взе че ми хареса.
23
2
 
5
 
! Отговори
1/3 преди 2 години
Ще си признае, къде ще върви. При този видеозапис оставаше и да не признае.Намалят присъдата с 1/3. Той ми беше по-симпатичен от Силвена и от Виктор Ангелов, ама.........
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Няма по-добър учител от живота!"..................А-ХА-ХА, празни приказки от един пълен въздухар !!!
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Админите как обаче бързо трият коментарите за бахарчето, пазят го като свещенна крава някой да не попита, а защо той не лежи, щом два пъти и друсан и пиян е хващан... ей тия мръсните пари за свещи да си ги харчите...
20
2
 
4
 
! Отговори
Хвани такси! преди 2 години
Нека да е за урок на всички които си мислят че като се нафиркат до козирката и след това могат да седнат зад волана и да управляват автомобил.
19
3
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Браво на познатите ти. Аз не познавам излекувани алкохолици. Познавам/х умрели от цероза.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, сгрешил е, наистина. И аз веднъж се качих в колата на много пияна глава, а беше дъждовно и хлъзгаво и така се завъртях на 180 градуса, че почти се качих на тротоара. Добре, че беше 12 часа и нямаше жива кола или човек наоколо. Много беше страшно. Тогава си взех поука и вече дори и глътка алкохол не пия преди да карам.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
-Този незнам какъв е и за какъв се има но знам че му е време да ходи да се лукува от Алкохолизъм. Алкохолна зависимисто от това боледува. Имам познати които бяха алкохолици и се излекуваха сега не поглеждат изобщо алкохол. Но този едвали ще отиде да се лекува и ще продължи да кара пиян
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Законът трябва да е еднакъв за всички закононарушители. Тези, дето масово не спазват Конституцията например не са в затвора.
15
0
 
28
 
! Отговори
Зaпознат преди 2 години
Личи си ,че е добър човек, който има проблем със своите демони, но като мъж си поема отговорността. Бахаров надрусам , пиян и с условна, наглееше по студията и няма да лежи
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се усетих навреме! Направо бях на ръба..., вече над 12 години почти не пия. По празниците - на Нова Година и Рождения ден по 100-200 грама, и на следващия ден отново на "сух режим". Вече почти не ме дразни, но без контрол и воля, потъвам геройски!