Шеф Манчев за присъдата на Токев: Това ще му е урокът на живота

Андре ми е голям приятел, много добър човек е, заяви топ готвачът
19 яну 2022 19:00, Красимир Ангелов
59
Шеф Манчев за присъдата на Токев: Това ще му е урокът на живота
Снимка: БГНЕС

Един от най-популярните готвачи у нас – шеф Иван Манчев, коментира пред Нова телевизия присъдата на своя колега Андре Токев.

По-рано днес стана ясно, че Токев, който през ноември 2021 бе хванат да шофира колата си пиян и по джанти, влиза в затвора.
 
Той е сключил споразумение с прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев се е признал за виновен и е получил 7 месеца ефективно наказание.

Още по темата
Готвачът обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

"Андре ми е голям приятел, познаваме се над 20 години. Мога да кажа, че при него това е изключение, а не практика", посочи Манчев.

По думите му Токев е много добър човек. “Той се чувства много отговорен и унизен, търси вината в себе си”, каза още Манчев.

"От друга страна, добре, че не пострада никой, освен самият той. Той ще си понесе суровостта на закона такава, каквато трябва да бъде. Смятам, че това на него ще му е урока на живота", заяви популярният с предаванията си готвач.

Шеф Токев няма да прекара 10 месеца в затвора, а по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест - повече от 2 месеца, считано от 11 ноември.
 
Готвачът остава и без книжка за година и половина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
115 преди 2 години
Пиян е, кара, в затвора!За какви се мислите, като сте известни и ви дават по телевизията?ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ, ДАЖЕ И ЗА ДУПЕТАТИТЕ!
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пияниците се защитават
42
1
 
2
 
! Отговори
Луд с лопата преди 2 години
Убийците навън ,а готвача в затвора.Пияни и дрогирани ,трепят хора и не лежат в затвора ,а в този случай няма жертви , няма ударени ,а готвача отнася 10 м затвор.Не ви ли е срам ,бездарници долни.
41
1
 
0
 
! Отговори
Свой преди 2 години
Някой да спре с тази безумно ст на реклама готвачи и готвене на бълвочи по телевизията. Стига с това шеф няма на какво да е шеф осврм на ***, тенджери и куп посуда.,а оня шеф пияндур да не се показва никъде. и да му е честито, но малка му е присъдата.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откак спря да кара мотор се пропи. От мъка!
39
0
 
6
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Къф шеф, тука виждам само черпаци
38
1
 
6
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Чудесно, кашаварската лоялност е забележителна, но защо трябва да се дава трибуна на един готвач, който освен всичко друго е и приятел на осъдения престъпник? Освен да си запълните страниците с някакво съдържание, друг смисъл няма. Всеки знае, какво ще каже Манчев в случая!
37
0
 
17
 
! Отговори
Пенчо питанката преди 2 години
А маминото синче дето затри Милен, колко ще лежи?!Или той може вече да лежи, ама на Карибите😂😂😂
36
0
 
1
 
! Отговори
. преди 2 години
Продължение...Качили се, тръгнали и първият казал:- Ето три бабички, средната е истинската, заобикалям.След това:- Ето три кофи за ***, средната е истинската,заобикалям. Сега е твой ред да караш.Качил се другият в колата. След малко:- Ето три моста, средният е истинският, заобикалям...
35
0
 
0
 
! Отговори
. преди 2 години
Един човек се оплаквал, че винаги когато кара кола пиян катастрофира, а приятелят му пие повече от него и никога не е правил катастрофа. Една вечер те се събрали и първият казал:- Защо когато караш пиян никога не катастрофираш?- Ето сега ще седнем да пием и ще ти обясня.Пили, пили, първият вдигнал един пръст и казал:- Колко пръста виждаш?- Два.- Добре, още ще пием.Пили, пили и първият пак казал:- А сега колко пръста виждаш?- Три.- Стига толкова, хайде в колата.
34
1
 
2
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Лек режим.Сутрин излизаш,може и да работиш и вечер се прибираш да спиш в затвора.Не е убиец все пак,няма как да лежи с изнасилвачи и биячи.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа какъв си ...
32
1
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
На снимката е готварския...калфа Манчев.Ще стане...шеф Манчев,когато му поникне...брадата,след няколко години.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Токев е слаба ракия, нема връзки, пари не дава, затова, че лежи у затворо.Я, ги вижте Джамбазки и Яворчо Бахаров как минаха между капките!
30
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А онова наркоманче бахаров, защо не лежи, въпреки че два пъти беше с алкохол и наркотици в Бургас и Банско, там какво правим?!?!?!
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия приказки, за изключението да ги при казва на други, известно е че всички готвачи са пияници и морално попаднали.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лицемер
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манчев да не се прави знае, че Токев обича да си покръква.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое е това момченце на снимката?
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не може да пие да не кара или като не може да кара да не пие.