Helpbook сигнали: Сметище, глутници кучета, опасни дървета...

От цялата страна има сигнали за нападения от четириноги
9 фев 2022 17:30, Нели Христова
20

Разнообразни сигнали получихме и през тази седмица в платформата на Helpbook.info.

Оплакаха ни се, че при закупени билети отиване-връщане от София до Варна за спален вагон, в обратната посока пътуващите били настанени в кушет вагон, а не в такъв, за какъвто е било заплатено. Пътниците недоумяват как е възможно такова нещо, като са приложили снимки на билетите в сигнала. https://helpbook.info/signal/view/2790

За пореден път ни изпратиха заснето нерегламентирано сметище, което се простира на огромна площ до село Крумово. Повече от две години не само, че не е почистено, но се разраства с голяма скорост, а всевъзможните боклуци се увеличават.

Получихме няколко сигнала за нападащи кучета из цялата страна. В град Омуртаг се шири глутница на частен терен като кучетата нападат всеки, който дръзне да премине в близост.

В район „Красна поляна“ наш потребител за пореден път бил нападнат от куче, маркирано като бездомно. Авторът на сигнала се опасява най-вече за живота и здравето на преминаващите, тъй като улицата е оживена, а в близост се намира и детска площадка.

Завършваме днешния обзор със сигнал за опасно дърво: „За втори път подавам сигнал, тъй като не са предприети никакви мерки от община Овча Купел. На улица Гусла и локалното платно на бул. Цар Борис III, има дърво, чиито клони пречат на преминаващите пешеходци. Движението през целия ден е много натоварено и често има опасност за пешеходците, които трябва да слязат на пътното платно, заради въпросните 5 клона. Моля, този път да се вземат адекватни мерки, а не да ми се изпраща съобщение, че сте уведомили някой друг и той трябва да свърши работата“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
това с *** не мога да го разбера -- да ги натовариш в ремарке, да ги закараш в полето, да ги разтовариш там... не е ли по-лесно по малко в кофи и в близкия контейнер. Нали затова си плащаме такса смет?! Що за свинска работа, вече няма кътче извън населените места без ***. Трябва ли да има камери на всеки ъгъл и да се глобавяме за да се научим на ред?!
13
2
 
3
 
! Отговори
Русенец преди 2 години
Ами ще има глутници от кучета. Като гледам политиката на МОСВ и след изказването вчера на Тома Белев предлагам да се забрани на хората да живеят по градовете, за да може кучетата да се размножават безпроблемно. Не бива да бъдат плашени и да се съхрани тяхната екосистема.Ще бъде разрешено само един път дневно да се влиза в съответното населено място да им се оставя храна и нова вода. А българите да хваним горите и полята.След като изгониха гребците от Ропотамо, следва да изгонят и нас от Балгария
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната?
11
1
 
4
 
! Отговори
u$a do 8 преди 2 години
няма да се върнем в страна от третия свят!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия които са си поръчали спален вагон лъжат, искали са оргия в спалния вагон,обаче им се разминало.
9
3
 
11
 
! Отговори
Стига! преди 2 години
Стига с тези кучета! В къщи имам 7 песа и се раздавам за околните, толкова, колкото другите, онези които имат средства, ама и лев не дават на околния. До кога ще се манипулират хората? До кога? Хората по селата умират от глад, мизерия. По селата няма поминък. 80% от земята се стопанисва от определен кръг от хора, те са зърнопроизводители, а те не създават работни места. Защо не пишете за тези неща? Защо? Защо?
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да се завърна в българия и не съм роб, а си живея много добре на запад. Роби са тези които не са учили...
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудите се какво да си изсмучете от пръстите и каква глупост да напишете.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най общо казано - "управлението" на жaлкия фигурант и шaйкaта му!!!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, бе, оставете дървото на мира, клоните са на високо, как така пречат на пешеходците, след като са високо горе и не са разположени само от едната страна? Пак лъжете!
4
4
 
1
 
! Отговори
179 преди 2 години
Дар за реализации - Българският народ все още не е заслужил своята пълна свобода. Ако бъде дадена така то тогава най-вероятно ще изчезнем от картата на света поради нашето невежество и неспособдост сами да управляваме. Има примери от световната история как дадени народи сами са се предали на други само и само за да просъществуват под тяхното крило.
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете кучетата на мира, това са най-достойните животни, те имат нужда от внимание, храна и грижа, а не от лошо отношение!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са кучкарите защитници ?
1
1
 
5
 
! Отговори
не разбрах ,.. преди 2 години
,... тази снимка от Парламента ли е ?