Таксата на каналджиите от Афганистан до Германия - 12 000 евро

Мажд Алгафари: Това е трафик на хора като проституцията
20
Таксата на каналджиите от Афганистан до Германия - 12 000 евро
Снимка: БГНЕС

Виждаме само тези бежанци, които полицията е заловила или каналджиите са изоставели на пътя, но реалността е друга, коментира Мажд Алгафари – преводач и арабист,  пред bTV.

Още по темата

Натискът на мигранти не е спирал и няма да спре, време е да се направи информационна кампания и някой да обясни на тези хора какво предстои, коментира той.

По думите му проблемът с бежанците няма да приключи скоро.

Тези, които минават през България отиват в Германия, където черната работна ръка винаги е добре дошла, коментира арабистът.

От Афганистан до Германия преминаването вече е 12 000 евро, доколкото чувам, посочи той.

Това е трафик на хора като при проституцията – съдействаш на хора, за да стигнат до Германия и там ги „продаваш“ на работодатели, които се възползват от тях и тяхната работна ръка. Условията, в които работят и живеят са нечовешки, посочи Мадж Алгафари.

По думите му не само в България, но и в цяла Европа, си затваряме очите пред това, което правят каналджиите. Не правим нищо, за да спре този поток, отбеляза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Читател преди 2 години
До 15.Стреляше се по кои? Аз не помня през комунизма някой да се е опитвал да влезне. Напротив. Стреляше се по тези дето искаха да избягат.
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Таксата на каналджиите '' .......................... прави ли ви впечатление, че няма никаква комуникация на новото правителство с Турция и това е голяма грешка, ... дано се осъзнаят скоро. Турция не е враг, Русия на путин е единствения ни враг в момента ... този факт е труден за осъзнаване от стари комунисти като Радев, но е факт.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъде един беден, гладен, горък "бежанец" има 12 000 евро? Пръскайте им главите още на границата на тия нашественици. Гранична полиция къде е? През соца се стреляше на месо!
11
0
 
14
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
И повече да е тарифата, явно спонсорите си знаят стоката. От къде ще вземе бедният афганец такива пари? И медии , и управници се правят на ударени с мокър ***, и си мълчат за истината. После трафикантите виновни, е как става така ?
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой спонсорира, но също така контролира и каналите, така парите им пак се връщат при тях, но наводняват Европа с талибани.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойчовците сами си създадоха този проблем отделно, ако тези зная, че няма да смучат социални от немските данъкоплатци и ще ги депортират нямаше да плащат толкова пари да отидат там.
8
2
 
2
 
! Отговори
Реален Случай преди 2 години
В автобуса Ниш-Белград пътуваха 6-7 дрипави мигранти и нямаха пари за вода та им дадох бутилка вода да пият, този от къде ги измисли тези 12 000 Евро! Ей арабин слез на земята и спри да лъжеш !
7
1
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
"По думите му не само в България, но и в цяла Европа, си затваряме очите пред това, което правят каналджиите. Не правим нищо, за да спре този поток, отбеляза той."___На друг език това се нарича ислямска инвазия, т.е. мирно превземане на Европа от исляма... Това, което преди векове не можаха да сторят със сила, сега става почти безкръвно, което е жалко за милионите наши жертви ...
6
0
 
11
 
! Отговори
Този лъже нагло преди 2 години
Нищо не плащат, пътуват си с междуградски автобуси и постоянно питат за гранични градове за да пресекат граница!Нали цяло лято обикалях Европа, мигрантите си пътуват свободно, само в България не!
5
1
 
3
 
! Отговори
¶¶¶ преди 2 години
Аз се чудех от къде имат пати Афганистанците. Те продават опиум и взимат помощи от различни страни. Афганистан взима помощи от Северна Америка и Европа. Но Афганистанците нямат много места а харчене на пари или поне аз така си мисля. Сега с талибаните ще има и повече забрани. Поне така си мисля.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко е "таксата" на фигурантската мафия???
3
14
 
2
 
! Отговори
Различни светове преди 2 години
България е фашистка Държава и емигрантите минават през Гърция и Македония, бях в Сърбия Белград и хотела(16ет) беше пълен с Пакистанци, Индийци и Афгани, автогарата на Белград е пълна с мигранти, спят на земята, докато хостелите в София са празни, централна гара е празна!България това е фашизъм от най долен тип!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плащаш еднократно 12 000 еврака и после цял живот си гледаш кефа на гърба на простия европеец
1
0
 
23
 
! Отговори
аз преди 2 години
Горките бедни бягащи от войната "Бежанци"!

Спонсорирани публикации