Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго

Според лидера на ГЕРБ тя ще премине в гражданска
228
Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов прогнозира, че конфликтът в Украйна ще бъде продължителен.

"Тази война ще продължи дълго. Тя ще е много по-кръвопролитна от това, което сега съобщават. Тя ще премине в гражданска война. И колкото и на тези, на които им се иска, а това са Радев, Янев и компания, да я заметат под килима, тя няма да бъде заметена", каза той пред съпартийци в Хисаря, цитиран от БНР.

Световната демократична общност реагира дори по-слабо, отколкото ни се искаше, но това няма да бъде прието. Това няма да бъде лесно забравено“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
5
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Идвай Борисов силен държавник Дипломат ЛИДЕР ЗНАЕ Може а не като тези сегашните саботьори разрушители истинските от БКП се видяха назначени от служебните превратаджии България има нужда от теб сега
163
1
 
2
 
! Отговори
не пиши глупости преди 2 години
До Анонимен
162
8
 
6
 
! Отговори
от народа преди 2 години
тикво, ти защо не си в затвора, където ти е мястото?!?!?
161
4
 
5
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Боко вземи си няколко прасенца да ги угоиш до коледа не се занимавай с неща дето не ги разбираш!!! Поредната 1бита1 карта си въобразява, че ще обърне играта!
160
0
 
8
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Съчувствам на Украинците,но не мога да си Обесня защо миналата година разрушиха паметника на Хан Кубрат в Малая Перешчепина-явно не ни уважават толкова колкото си мислим.
159
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам как правителството мънка и се бави с декларацията, с осъждането на нападението, с отказването на натовско присъствие на територията на България, с нежеланието да нарича събитията с истинските им имена, с това, че се движи по терлици да не би да обиди Путин осъзнах, че Борисов наистина бе свален заради разкриването на руските шпиони. А Радев и Янев изпъкнаха , като хора зависими от Русия.
158
8
 
7
 
! Отговори
:)) преди 2 години
Говори глупусти. какво ще стане ако не познаеш ? НИЩО. Ти си един безсмислен крадец !
157
9
 
9
 
! Отговори
Амнезия преди 2 години
Тоя, който умишлено забави връзката с Гърция, който построи с наши пари руския паток през България и който подскачаше като пуделче около путин пак има наглостта да се обажда, че и акъл да дава.
156
5
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Надявам се така наречените компетентни органи да му обърнат нужното внимание въпреки войната , да си получи полагащото му се.
155
6
 
17
 
! Отговори
Баце, преди 2 години
навместо да се изживява,като пророк,защо не се пише доброволец,да отиде при бившият си ортак Брендо в Украйна,където да си подновят и продължат бизнеса от преди години,белким изкарат някой лев и съживят приятелството,като стари бойни другари???
154
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един натовец но хитър ,сегашните и казарма нямат
153
6
 
15
 
! Отговори
Чекмеджан ефенди преди 2 години
И "разследванията"срещу теб продължиха дълго,но падне ОПГ-Шайката (ВСС) от власт се надяваме,че ще приключат и най сетне ще посетиш за дълго Бай Ставри.Той те чЕка,за да те прегърне в обятията си .
152
2
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
оф
151
2
 
13
 
! Отговори
моника бонева преди 2 години
Е колко дълго да продължи войната,месец или два. Най-много до началото на лятото. Докато пандемията вече 2 г се проточи.Хайде да свършва, вече!СЗО да обяви, че е приключила. Отделни огнища сигурно ще има,поне още 9-10 г всеки есенно-зимен сезон.
150
5
 
6
 
! Отговори
Прав си Баце преди 2 години
Освен ако не се престрашат да арестуват Путин !
149
5
 
18
 
! Отговори
СЛАВИ преди 2 години
Не помните ли, че Ванга каза: "Не виждам Америка!" Волът рие, рие, на гърба му пада и ще го закопае.
148
2
 
25
 
! Отговори
СЛАВИ преди 2 години
Ти като се прегръщаш с тези, които изтребват българите Македония, Путин се грижи за своите. Защо тръгнаха да се спасяват в Русия, а не в друга посока? Когато украинците гореха живи руснаците на работните им места преди години, много ли ти беше радостно? _ години стрелят по донецките и луганските руснаци - и това ли ви харесва? Същото мислите и на българския народ, предатели! Окрадохте парите на народа и държавагта, разбойници! Не можете да говорите възпитано, а развращавате народа с просташките
147
8
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Вождът на ГЕРБ каза:Хау!
146
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов унизи българската армия като намали числеността и под тази на МВР, защото му бе по-важно да има сила, която да го пази него и властта му, а не България.И сега ми се прави на пръв защитник на страната, въпреки че знае, че Турски поток финасиран и реализиран то него е причина Путин да нападне Украйна. Военнопрестъпник.
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мокри сънища...

Спонсорирани публикации