Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго

Според лидера на ГЕРБ тя ще премине в гражданска
228
Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов прогнозира, че конфликтът в Украйна ще бъде продължителен.

"Тази война ще продължи дълго. Тя ще е много по-кръвопролитна от това, което сега съобщават. Тя ще премине в гражданска война. И колкото и на тези, на които им се иска, а това са Радев, Янев и компания, да я заметат под килима, тя няма да бъде заметена", каза той пред съпартийци в Хисаря, цитиран от БНР.

Световната демократична общност реагира дори по-слабо, отколкото ни се искаше, но това няма да бъде прието. Това няма да бъде лесно забравено“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
17
 
7
 
! Отговори
рамбо преди 2 години
за пръв път да чуя тоя главаноч да каже нещо вярно
123
21
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Целта на Путин е да предизвика 3-та световна война.
122
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце вече няма да си първата държанка на САЩ в харема им каквото и да говориш
121
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя ли се е промъкнал с Роско от забравената врата на психиятрията
120
12
 
14
 
! Отговори
SS преди 2 години
тоа "лидер" буда-браселонски-винету повтаря кат папагал каквото каже Байдеън, Макрон или някой друг от големците, на нищо друго не е способен. Само чака да събере приказки (или по-точно някой му ги събира) и яйде на брифинг. На процеса срещу него трябва да го съдят и за плагиатство!...
119
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега разбрахте ли дради овчари българи защо беше махането на тоя тиквон? Да поцелуем на руските военни краката като му дойде времето и то идва още седмица две. Решетников дойде и каза кой да ни е президент и кои да са около него и какво да се направи да се махне ГЕРБ. Аре в Руската Федерация. Ха ха ха ха ха ха ааааа ха ха ха ха ха ха ха. Славчо и той отдели 600 хиляди гласа с неговите експерти от ДС. Вай колко П. Р. О. С. Т народ.
118
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двуличник ! Как така за една година направи турски поток а за 12 не направи връзка с транс адриатическия
117
6
 
20
 
! Отговори
. преди 2 години
Когато бъде натирен Каскета,дълго ще продължат и разследванията срещу теб и Цвъки Молитвената закуска,за да влезете двамата при Бай Ставри за многая лета и да не излизате от там.
116
5
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Ееее,колко да е...дълго,едва ли ще бъде и...месец. Един правителствен батальон пазел Киев и президента.Това е...слаба ракия за руските командоси,просто не искат да има жертви от цивилното население и за това бавят атаката. Предполагам че украинските войници сами ще свият байряка; срещу ръжен не се рита.
115
10
 
17
 
! Отговори
да-м преди 2 години
Бойко каза някога пред американците: спряхме 3 руски проекта. И това ако не е партньорство! Та според мен Бойко също носи вина да ескалира до тук напрежението.
114
4
 
14
 
! Отговори
анонимен64264 преди 2 години
спри се ,че ги надроби такива в тази държава,че няма оправяне,между впрочем защо не се говори за корона вируса,какво става
113
6
 
14
 
! Отговори
не съм изненадан преди 2 години
Бойко, ти гласува ли досега 8 год. като папагал за санкции? Одобряваше ли като снабдяваха с оръжие Украйна и ги насъскваха да заплашват Русия? Като ***, Урсула, Паси и другите заплашваха. Паси искаше ядрени оръжия в България. Ами ако някой сложи ядрени оръжия на границата със САЩ ще го търпят ли? Защо се правите на изненадани всички?
112
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците се бият до последно. Не се хващат на московската пропаганда за хунта, фашизъм и какво ли не. Тези термини са само в болните мозъци на кремълската банда.
111
9
 
18
 
! Отговори
Боко ханъм преди 2 години
Баба Борисова изпълзя изпод полата на Дуловската за да избълва простотията си и да се скрие в харема на Ердоган, нейния господар, а всичките му кадъни като Аз Промяната почнаха дружно да пригласят лакърдиите му докато обслужват господарите си от ДПС и подскачат по примера на главната си ханъма върху инструментите им! Вечна слава на харем гроб, най голямото свърталище на леки жени и безгръбначни бандюги!
110
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов, бащата на Българската нация,!!
109
13
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
Какво ви е виновен Бойко бе ***. Избрахте си проруски президент и правителство а сега ревете ,че комунистите правят каквото си поискат. Сега ще сърбате попарата на другарите комунисти най големите крадци и измамници.
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сколка долга будет вайна?
107
14
 
6
 
! Отговори
БОЙКО Е ПРАВ! преди 2 години
Така е, войната ще бъде продължителна, защото е конвенционална, но все пак ще свърши, а ще свърши когато се намеси космическа Америка, а това значи край на феодализма и нема нищо лошо за света.
106
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя тльстак скоро ще напълни трапа!
105
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Препоръчвам на алчния ром от село Банкя да мине през Симитли, та да се успокои! Кметчето го чака да му удари една ваксина в най-милото!