Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго

Според лидера на ГЕРБ тя ще премине в гражданска
228
Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов прогнозира, че конфликтът в Украйна ще бъде продължителен.

"Тази война ще продължи дълго. Тя ще е много по-кръвопролитна от това, което сега съобщават. Тя ще премине в гражданска война. И колкото и на тези, на които им се иска, а това са Радев, Янев и компания, да я заметат под килима, тя няма да бъде заметена", каза той пред съпартийци в Хисаря, цитиран от БНР.

Световната демократична общност реагира дори по-слабо, отколкото ни се искаше, но това няма да бъде прието. Това няма да бъде лесно забравено“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
16
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Стига с тази тръба бе НИТО сте политици нито сте управлявали нито знаете нещо за тази тръба Пишете каквото на вас ви се иска ей тъй да злобеете ЩО за дребни душици сте Добре че е Борисов за да има по кого да пишете безмислиците си Аман от разбирачи бедни злобни
83
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти затова ли с кредити за наша сметка построи газопровода на Путин до Сърбия без отклонения за България.затвор за тебе.
82
22
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Вие които пишете тези гадории срещу Борисов какви сте ЗА какви се мислите храбреци бедни духом и финансово и понеже сте неможещи изливате злобата сисрещу Борисов НИКОЙ не ви е виновен че не можете не знаете как да успяват С жалки глупости анонимници не става
81
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя индивид защо още не е АРЕСТУВАН?Това е лицето което съдейства-Плати ТРИ МИЛИАРДА Лева родни пари за изграждането на Руски поток през България?
80
6
 
13
 
! Отговори
Тъпо та дрънчи преди 2 години
Тя почти свътши е сахер тъпоъгълен..бааа тия мнооооо амааа мнооо прозЪ
79
6
 
17
 
! Отговори
До 85 преди 2 години
Войната в Украйна ще продължи защото тя се води едновременно в Украйна, в България, в Сърбия в Македония, в Молдова в Грузия, в Китай...Това е хибридна война, целяща да докаже неадиквотността на хартиените самолетчета, войничета, пушчици и доларчета на американците.
78
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Боко ханъм говори за тези неща, да слушате внимателно защото неговата информация е от първо лице! Гаранция го е чул в разговор на Ердоган с Путин докато е обслужвал султана под бюрото или в харема!
77
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя па вярва ли му някои господин никои
76
7
 
27
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Стига го показвахте този нагъл банкянски шоп ар!! Супер дразнещо е! Само днес и дир сте така пристрастени към чекмеджето на баш мутрата! Засрамете се!
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов: Войната в Украйна ще продължи дълго.....защо ?
74
17
 
6
 
! Отговори
Цитирам ПУТИН : преди 2 години
Азбуката е МАКЕДОНСКА.... БЪЛГАРИЯ - такава държава НЯМА..-подобно на УКРАЙНА...... Който подкрепя ПУТИН и Русия - - плюе върху гробовете на дедите си....
73
4
 
7
 
! Отговори
Тоя Боко преди 2 години
Кво се напиня нали Путин го изрита вече от властта в БГ. Айде още няколко дена и пак Рундьо ще ни събере да целуваме задницата на Митрофанова на Шипка. Записали сме се.
72
8
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Разбирач: И в Кабул влязоха бързо, но десет години контрол само над него имаха. Украйнците няма да отстъпят лесно Родината си!
71
1
 
2
 
! Отговори
обърна се картата преди 2 години
отвлече вниманието на МСОт сега само за това ще се говори!
70
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да монтира една картечница на Джибката и да отива да освобождава други страни от Путин. Вътре в Джибката да вземе Плевелиев, Ненчев, Паси и Петю Стоянов.
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А как разбра точно , тоест след като няма достоверен Източник. То реално е наши дни му викът FAKE NEWS. Борисов е отговорвн за продажбата на Български Док. за самоличност на Сърби , Босненци , Македонци , Хървати. Консулството в Франкфурт прелива от Балканци на опашката , сръбско-хърватския език не е български и се различава веднага
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долга будет вайна, сказал Барисав.
67
7
 
19
 
! Отговори
Камен Врачевски преди 2 години
Боко, виждаме те, че много разбираш... Качвай се на танка и отивай при Чеченците...
66
6
 
10
 
! Отговори
Разбирача преди 2 години
Дълго дълго,колко да е дълго.За 2 дена обградиха столицата.Онзи ден по нова тв Ненков каза че 1 месец щели да се отбраняват.Смях в залата
65
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин нулира Радев, Янев и БСП начело с Нинова. Радев беше избран за президент преди 6 години като Троянски кон на Путин благодарение на Нинова и Решетников. В момента Радев го играе натовски генерал. Дали е агент на Русия под прикритие скоро ще се разбере.