Велков: Арестът мобилизира ГЕРБ и показа, че няма недосегаеми

"България не трябва да участва в конфликта в Украйна"
Обновена: 18 мар 2022 22:44 | 18 мар 2022 22:44, Веселина Йорданова
43

"Замисълът на ареста е постигнал своята цел, не знаем дали там са проведени процесуално-следствени действия, разпити и тн.", коментира експертът по сигурност Славчо Велков в студиото на "Денят ON AIR".

Той припомни, че прокуратурата е информирана и са изпратени материали.

"Това има много голям политически отзвук и политически елемент, показа се, че няма недосегаеми. А на излизане от ареста зад Бойко имаше офицер от НСО, което означава, че той продължава да бъде пазен. Снощи не видяхме нещо подобно при задържането. Но беше очаквано. И е факт, че предизвика напрежение", допълни той.

Според него това е мобилизирало ГЕРБ и им е дало кураж.

"Ако не се видят всички гледни точки, те могат да го направят и герой. Така разпалено г-н Менко Менков защитаваше и Цветан Цветанов. Това действие, което наблюдаваме сега, отвлича вниманието от много по-важни неща, като иде реч за това, което се случва в Украйна и посещението на Лойд Остин", подчерта Славчо Велков в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му ракетите C-300 са изключително ефикасни.

"Изказването на премиера е само едната гледна точка, неслучайно е посещението на министъра на отбраната на САЩ, защото има редица разговори с други представители от НАТО, има среща в Словакия. И това е укрепване на източния фланг на НАТО. Един опит да се вдигне кураж в тази ситуация. Бойните действия продължават, но продължават и преговорите", заяви експертът по сигурност.

Той е категоричен, че България не трябва да отстъпва от тази позиция, която е залага и да предоставя каквото и да е, защото това я прави участник в конфликта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Славчо Велков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
10
 
8
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Е айде, арестуваха Бойко и го държаха една вечер в ареста, това бешв за такива овце като тебе да се порадвате малко
15
7
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 години
Се га ме пуснаха но ако кажа кой ги е украднал ще ме пречукат на място искам лична охрана от НСО Кирил Петков да мия осигори
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
решихме да си разнообразим живота, сваляйки единствената прозападна партия ГЕРБ от власт, вярвайки на руските фото и медийни продукции от медиите на Пеевски". Ти на какви наркотици си? Медиите на Пеевски свалили ГЕРБ? Сериозно, кажи кво ползваш искам и аз да го пробвам.
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 9 не знам, но аз лично мразя герберите безплатно! Както и всичките ми приятели и познати. Ние всички сме от различни парти, но едно общо имаме, всички мразим Бойко... Не защото сме хейтъри, а защото е всеобщо признат мафиот. Подкрепят го само себеподобни и заблудени.
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема на целокупния българин е, че за последните 10г при Борисов се видя малко с пари, мутрите които тормозиха народа влязоха по затворите или емигрираха нанякъде, почна се едно ходене из Европата и по света, институциите почнаха да работят, градовете да се съживяват и тъй като не сме свикнали да живеем спокойно, решихме да си разнообразим живота, сваляйки единствената прозападна партия ГЕРБ от власт, вярвайки на руските фото и медийни продукции от медиите на Пеевски, които заливаха овчите глави с негативизъм и конспиративни теории, и народа български повярва- не, наистина няма такъв народ!
11
8
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
пРашков ти ли си бе, що се напи пак и направи нова беля?
10
8
 
6
 
! Отговори
Правителството преди 2 години
Венета Борисова неможем да уставиме баща ви без наказано той не може да мине между капките просто ей тека обвинен е кражба във особено големи размери
9
1
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Вие на коя ли партия сте ***?
8
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен Това сте вие, троловете на ГЕРБ, пълни със злоба и омраза. И вашите маски паднаха, и на целия ГЕРБ снощи. Вашият ви научи на тая наглост, огромна, огромна, огромна. Вие не можете без власт, без срам можете спокойно, Вашият и на това ви е научил. Безсрамието ви не пречи единствено на вас. Безсрамникът с каскета, който пази лидера ви също ще си отиде. Никой не е безнаказан, пред закона всички са равни, но на вашия лидер, с неговото минало, кой да му го каже това, за закона.
7
5
 
10
 
! Отговори
Тъй преди 2 години
За БОЙКО Борисов във затвора да си изплати дълговете към обществото
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този т.нар. арест си е буквално милиционерски произвол в държава уж европейска където ценности като прозрачност, справедливост и свобода на словото са основополагащи. Това което показа е, че Киро си направи ритуално самоубийство пред очите на хората.
5
1
 
13
 
! Отговори
Великов преди 2 години
Както винаги направи не адекватен коментар. Всъщност не досегаеми има и ще продължава да има ,не зависимо кой ,защо и как управлява. За това 4 милиона мислещи и можещи българи стъпили здраво на земята са аполитични и не гласуващи и това няма да се промени и при следващи избори.
4
3
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Хората които искат да ме осакатят или убият , всъщност те са истински болни мозъци и промити мозъци! Трябва да се лекуват!
3
3
 
11
 
! Отговори
Ей стига бре преди 2 години
Ами чехия германия полша балтийските републики италия и тн Те защо пращат оръжия на украйна другарю ??И не им пука че ставали участници? Те по прости ли са от нас русофиле?Ей страшно много *** в тази държава
2
5
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Хората на черепа си отмьстиха на борисов
1
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корумпетата от ГЕРБ не са актуални. Живота стана много по-жесток, а те си мислеха, че ще грабят, крадат и в един момент ще дойде спокойно време когато ще харчат ограбените милиарди. Такова нещо няма да има. Тиквата е в края на живота си и ще си замине по естествен път защото такива дебелаци не живеят дълго.