Шофьори на камиони на протест срещу състоянието на "Витиня"

Техни колеги останаха без книжки
7 апр 2022 15:15, Росен Стойчев
23
Шофьори на камиони на протест срещу състоянието на "Витиня"
Снимка: БГНЕС

Шофьори на камиони излязоха на протест в подкрепа на свои колеги, които останаха без книжка и регистрационни номера, съобщи Нова.

Водачите протестират срещу състоянието на обходния път през прохода „Витиня”. Техни колеги останаха без книжки  при опит да избегнат огромните ями, в които чупят камионите си.

Водачите не спазили забраната и продължили по магистрала „Хемус” - там ги спрял полицейски патрул и наложил цялата строгост на закона. Протестиращите твърдят, че дупките в прохода „Витиня” пробиват резервоари и пукат гуми на камионите.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: протестВитиняшофьори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
шарани преди 2 години
Споко бе той министъро ви обеща и вие гласувахте,че ще има 5 тунела и 4 моста. Също така ще има и 6 ленти през Шипка. До Русе и самолет ще ходи. Абе ще станете топа. Само малко търпение. То една година мина, ама защото сега събират фирми от Япония за качество, така каза министъро. А пък Комитова оправи договорите, вече няма корупсия всички пари спря да изтичат и потдържащите фирми ей сега ще оправят всички второкласни пътища, качествено и без пари. Малко търпение имайте ей къде е 2070г.....
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента да купиш имот си заслужава само ако продадеш друг имот .
18
0
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Книжка имам от 10 години и обикалям цяла България, явно ти си изтървал този урок, но България не е само Шопия! Извън шоплето е ад! Път няма, маркировка няма, мантинели няма, светлоотразителни елементи няма! Има само едно изхарчени пари и едни нарязани ленти! Я се разходи из Северна България и тогава говори за много направено и пътища! Аман от комунисти от харем гроб!
17
4
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Като изкараш книжка и тръгнеш из България,дано проумееш колко много не си в час !Само по околовръстното мини и питай дядо и тате какъв беше той преди 15 години ! Учете се бе ,питайте ,явно си от поколението с въпюща непросветеност!......Дано умственният ти капацитет не ти попречи в взимането на шофьорска книжка анонимни ***!
16
2
 
5
 
! Отговори
До 13-ТОЙ преди 2 години
Ей Пъпчив ,ти знаеш ли как бригадите за социалистически труд строиха тунелите? Без хидроизолация,без кофраж и арматура на много места,кухини са запълвани с празни варели,амбалаж и празните чували от цимент/запазена марка на соца/ ,замазка в нищото!?!Важното е ,,В чест на ......еди какво си"да рапортуваме че планът е преизпълнен.Цяло чудо и късмет е че не станаха по големи бели !Скоро и за разкапващите се панелки ще е виновен пак някой друг.Явно си още малък и сополив!!
15
0
 
4
 
! Отговори
Стар преди 2 години
Ей дечурлига,няма ка да знаете каква епопея беше да тръгнеш по време на соца по Витиня ,за Враца например !Кошмар небивал!.Когато направиха магистралата стана съвсем друго .
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тлъстия крадец пак активира ортаците си.
13
8
 
10
 
! Отговори
Той преди 2 години
Кюлчев 12 години ремонтира Ечемишка и така го ремонтира, че пак е в ремонт, а тия вместо да блокират Банкя тръгнали да протестират някъде си.
12
3
 
6
 
! Отговори
Хаахх преди 2 години
То от некадърници какво да очакваш .Вече повече от година и не съм видял нещо да се прави камо ли път да се ремонтира.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свинетзила се скри, асфалт ханъм се скри в харема на Ердоган и само редовите гробарски ханъми останаха край пътеките да възхваляват вождицата си докато заработват някои лев от господарите на ханъмата си! Къде ви е вождицата бе гробарски ханъми? Къде я криете пак с остри менструални болки? 1 път като хората няма след 12 години хвалби и рев!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То в цяла България няма нито един път като хората, асфалт ханъм се хвали сама толкова време, че прави пътища и накрая се оказа, че една коза пътека не е направила! Къде се покри оная Свинетзила дето обедняване как след въвеждане на Свинетките ще има пътища? Къде покрихте асфалт ханъм? А бе гробари, къде ви е ханъмата?
9
9
 
3
 
! Отговори
нфхг преди 2 години
Покажете един камион, на който му е пробит резервоара от дупка там.
8
1
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
А вие сменете работодателя.
7
5
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
До ФАКТ - щото преди това цъфтеше нали!
6
7
 
20
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
От близо година България се разпада!!!
5
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Смени доставчика
4
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е от една година? Бате Ви Бойко Ви обеща пътища и се хвали, че е направил пътища за 12 години.Да виждате пътища?Сега искате за три месеца всичко да се построи.Защо не стачкувате при шефа Ви Бойко?За последната година имаше само кризи.Ковид,война скъпи горива и новите се справиха добре.Мисля ,че и пътища ще направят,понеже няма да се краде.Бойко какво Ви построи?
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм гласувал за Радев, но имам акъл, че да не гласувам повече за ГерП. И пътя е така минимум от 3 години.
2
3
 
10
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Подмяната подмяната е тук а онази госпожа Комитова направиха огромна база всичко е топ бе хора защо протестирате
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега преди да ревнат калинките на Асфалт Паша нека знаят, че пътя е в това състояние от години и въздесъщият им вожд не го е направил.