Протест пред френското посолство у нас заради отнето бебе

Причината е липса на адресна регистрация
30 апр 2022 15:50, Анисия Иванова
110

Протест пред Френското посолство в София. Причината е отнето едномесечно бебе на българка във Франция.

Основните искания на протестиращите са: "Не пипайте нашите деца". С такива плакати са събралите се граждани и симпатизантите на партия "Възраждане", за да изразят своето недоволство.

Детето е на 35-годишната Златка Стоянова е отнето и поверено на социалните служби във Франция. Настаняването на детето в институцията е предприето като временна мярка. Причината е липса на адресна регистрация от страна на майката, съобщава Bulgaria ON AIR.

От МВнР обявиха, че постоянно работят с майката и нейните близки. Осигурили са всичко необходимо, за да може да вижда своето дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Франция смята,че една майка не може да гледа детето си, защото няма адресна регистрация. С една дума на клошари,чергари,скитници не трябва да се поверява гледане на дете. Че то и в целият свят е така.... Копейкин сигурно не знае,но и в държавата на Путин е така...
81
0
 
3
 
! Отговори
Въпроско преди 2 години
До до ТаняМоже да ходиш на екскурзия като раждаш ще покажеш международна здравна осигуровка и касата в България трябва да плати,дотук ОК,проблема е че после трябва да се грижиш за детето и то трябва да има адрес във Франция,иначе Уиз Ер и в БългарияДетето то ти ще има право да е франсе като направи 18 години.
80
3
 
8
 
! Отговори
възраждане,а преди 2 години
До Анонимен 76 Инициативата я подемат за хаплювци като теб,дето кълват на гола кука!
79
2
 
15
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
Щото майката работи нощем и има риск от инфекции а бащата не си е плащал вноските за лизинговата с класа от три месеца!!! Да им го отнемат и във затвора да ги вкарат!!! Хората са вдигнали ръце от наще(Българе) от как свят светува сме срам и позор!!!
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане като видя и вааа.Защо хората ходят в лошия запад не протестират ли за това те. да забраним миграцията на запад скандират ли
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпроса в тука защо не ги отнемат двцата.Че в правилния етнос дете да има дете не е ок.
76
1
 
3
 
! Отговори
Мръши преди 2 години
Долни! Искат специална операция!
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Слушайте сега, отишла е там длъжна е да спазва тамошните закони като не и изнася или е прекалено глупава да ги разбере -да не е ходила." - Майката е болна на легло. Пепел ти на устата и дано не ти се налага да раждаш по време на лечение в чужда държава. А законите са създадени за масовия случай, тези хора от социалните служби са там за да преценят дали да ги прилагат или да правят изключения. Сляпото следване на закони е присъщо на роботите, а подкрепата на хора в нужда... На човеците.
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"да поканят тук техни комисии - да посетят определени махали и като видят на какъв хал са там децата, въпреки 22-та вида помощи, които им даваме, да отнемат точно тези деца и да ги отгледат във Франция" - Като човек живеещ на село мога със сигурност да кажа, че масово тези деца живеят щастливо. На "мегдана" всеки ден имаме по 20-30 деца от махалите по цял ден играещи и стоящи около родителите си. За образованието не коментирам. Всеки си има глава на раменете аз съм бил тройкаджия и не ми пречи.
73
7
 
8
 
! Отговори
Бигот преди 2 години
Който иска да живее в "нормална" държава да си носи последиците, не ми дреме
72
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушайте сега, отишла е там длъжна е да спазва тамошните закони като не и изнася или е прекалено глупава да ги разбере -да не е ходила.Аман вече от такива "оправни" българи, плюли на държавата си ама не е отишла да се ожали във френския съд нали.
71
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане!!! По-скоро избори.
70
10
 
22
 
! Отговори
толкова злоба преди 2 години
Много злоба има във вашите коментари. Дори не сте запознати със случая и бързате да оплювате майката. В чужбина всеки може да изпадне в трудна ситуация и има такива моменти. А вие си седите зад компютрите и злобеете. Който не е живял в чужбина, той не знае за многото изпитания и трудности, но нали са модерни държави... Може и пола на бебето да сменят. Луд свят и ***!
69
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново Възраждане подемат инициативата след като апелите на майката към МВнР остават без отговор. Очевидно в парламента има само една партия служеща на народа, останалите обслужват чужди интереси.
68
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като няма адресна регистрация чий го дири там? Незаконно. И не - не са вашите деца - защото ако е родено във Франция вече е френски гражданин. А тия тръгнали да протестират. Те французите все едно не са виждали алжирци, мароканци и каква ли не гмеж от колониите им. С тоя *** номер някъде другаде. В болница ли е родено или на някой паркинг? Здравни осигуровки? Ко а туй? Нали? Какво се втелясвате за поредното мангоджери от магистралата?
67
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умствено изостаналите маргинали от *** се пънат да измислят някаква "кауза" да повдигат шум, че да не ги забравят шепата льольовци и декласирани елементи, които им се връзват на демагогиите. Все по-трудно им става.
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 49. Това в кое училище го учихте?
65
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Таня баща и е алкохолик, а сина и наркоман. Кво очаквате да пише мрлата.
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15, 27 - пишещия до Таня корифей. Ще обясниш ли що е това "опиоди"? Щото много ги разбираш нещата, всичко ти е ясно, та да ни просветлиш.
63
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка държава си има правила.И последствия независимо откъде си.И французойка да е била,или афганистанка,или българка.И как ще се оказва медицинска помощ на дете без адрес.Само у нас минават номерата на оказване на мед помощ без плащанефна осигуровки.

Спонсорирани публикации