Протест пред френското посолство у нас заради отнето бебе

Причината е липса на адресна регистрация
30 апр 2022 15:50, Анисия Иванова
110

Протест пред Френското посолство в София. Причината е отнето едномесечно бебе на българка във Франция.

Основните искания на протестиращите са: "Не пипайте нашите деца". С такива плакати са събралите се граждани и симпатизантите на партия "Възраждане", за да изразят своето недоволство.

Детето е на 35-годишната Златка Стоянова е отнето и поверено на социалните служби във Франция. Настаняването на детето в институцията е предприето като временна мярка. Причината е липса на адресна регистрация от страна на майката, съобщава Bulgaria ON AIR.

От МВнР обявиха, че постоянно работят с майката и нейните близки. Осигурили са всичко необходимо, за да може да вижда своето дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71:За какво ти е като си с ТОР?
61
2
 
0
 
! Отговори
До 69 преди 2 години
Напиши един скрипт да ти слага плюсовете. Елементарно е.
60
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като види как живеят тия от Възраждане всичко е ясно! Думбази, народни изедници и крадливи гадове. Същите гербаджии, прекръстили се. Дали възраждане, възкресение, обновление, възстановяване - все миризливи гов-на!!!
59
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не излезем от ЕС всеки ден ще четем за отвлечени деца.
58
10
 
20
 
! Отговори
МВнР преди 2 години
Как само имитирате работа.Осигурете връщането на детето на майката. Търсят начин да отчуждят детето, да почне да я приема като лелка и после в приемно семейство, защото не било привързано към нея.Нашите ЗД са същите артисти,пишещи неверни протоколи от срещи между деца и родители които ТЕ осигурявали след като приберат детето.Ако детето прояви привързаност към родителя си после му се карат и го наказват без храна или телевизия. На следващата среща детето се страхува да покаже обичта си
57
23
 
21
 
! Отговори
Калинчо преди 2 години
Тия па пак толкова са смешни от Възраждане пълни палячовци кво мечтаят си че са Господари на ефира ли кво?
56
36
 
29
 
! Отговори
иZраждане преди 2 години
До ВЪЗРАЖДАНЕ над 50% -- Възраждане може би щяха да вземат над 9% ако не беше започнала войната и мaските не паднаха, че са 100% *** и национални предатели. Самият факт, че Възраждане искат да се махнем от ЕС, автоматично изгуби всички бг кифли и техните мъжленца и фенове симпове, да не говорим истинските български патриоти, така че слаба ракия...
55
15
 
12
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Не си слагай измислени плюсове, смешен си. Виси и сменя IP-то си, че да изкара фалшив вот... Не е интересно, всеки може с 1 клик да изкара уникално IP на всеки 5 секунди. На изборите ще се види ясно.
54
22
 
22
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ до 60 преди 2 години
Аз съм бачкатор! ДА !!! Давам хляб на много хора НО не и като теб защото минималната заплата е прекалено висока за твоите компетенции !!
53
40
 
35
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
Бачкаторе, Възраждане има 4%, а на протестите ви видяхме- 100 души и една, учила 6 години биология. По-добре приятел със САЩ, отколкото Руски васал. Ама на беден бачкатор няма как да му обясниш. Нямаш капацитета на успял човек, че да знаеш някои неща. Във фиша със заплатата ти ясно е казано, прочее.
52
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случайно не са й взели детето на тая. Да се застреля. Мерси.
51
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Соросисти. НПО та продажби.
50
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале, мале... на някаква слугиня тотален аутсайдер й взели ***. Много добре- тамън има шанс да стане човек,
49
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умното Танче с голямото самочувствие млъкна, защото освен мухи май друго няма в главата. Танче, дори и на Марс да отидеш, дори и милиардерка да станеш, никога няма да станеш по-интелигентна. Хайде жива и здрава и да си стоиш в САЩ.
48
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо, важното е да поздравяваме фашизирания *** Макрон с преизбирането му. Друго няма значение нали сме си племе.
47
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че бяха Възраждане за да се задейства държавата. От посолството във Франция не са си вдигали телефона.
46
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
имат закони и правила. сигурно някои още помнят как натовариха на автобуси ромите и ги изпроводиха към България.
45
12
 
26
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 2 години
Жалко е че с подобжни казуси се занимава само една политическа партия която няма никаква власт а Националния предател Просто киро прави федероси през това време на същите тези бок.луци които тъпчат Българските граждани. Само след още 2-3 подобни случая партия Възраждане не само няма да са първа полтическа сила но и ще вземат над 50%!!
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що не затворихте Аспаруховия мост във Варна! По стара традиция кой каквото има да протестира, се затваря жилищен квартал, да не могат да се прибират от работа хората!
43
12
 
8
 
! Отговори
Павел преди 2 години
Марихуаната не е наркотик! Това, че може да изхвърчиш от работа заради нея е съвсем друг въпрос, но не я прави наркотик от чисто химична гледна точка. THC не кара мозъка или която и да е жлеза да отделя каквито и да е хормони и не води до никакъв дисбаланс. Няма и прашинка общо с наркотичните в-ва.