Протест пред френското посолство у нас заради отнето бебе

Причината е липса на адресна регистрация
30 апр 2022 15:50, Анисия Иванова
110

Протест пред Френското посолство в София. Причината е отнето едномесечно бебе на българка във Франция.

Основните искания на протестиращите са: "Не пипайте нашите деца". С такива плакати са събралите се граждани и симпатизантите на партия "Възраждане", за да изразят своето недоволство.

Детето е на 35-годишната Златка Стоянова е отнето и поверено на социалните служби във Франция. Настаняването на детето в институцията е предприето като временна мярка. Причината е липса на адресна регистрация от страна на майката, съобщава Bulgaria ON AIR.

От МВнР обявиха, че постоянно работят с майката и нейните близки. Осигурили са всичко необходимо, за да може да вижда своето дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, защитаващите Франция. Чакам отговор от вас. Имаме бг-гражданка т.е. тя има ЕС-лична карта т.е. има адресна регистрация в Бг т.е. в ЕС. Винаги може да каже, че е временно във Франция. Каква е причината да й вземат детето? Хайде обяснете ми като сте толкова умни и защитници на цивилизованите държави. Само за инфо. Живях 9 години в Германия и отлично знам колко струват хората на Запад. Освен с портмонето си, с нищо друго не са по-добри от нас.
41
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Таня, ти с кой акъл мислиш( ако имаш такъв), че марихуаната не е наркотик ? Живееш в Щатите , а говориш глупости. Нима не знаеш, че за много професии, ти правят тест за наркотици, и ако си употребявала такива, в това число и марихуана си вън от отбора? Май живееш в саксия.
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Таня, учила съм в чужбина скъпа. Това, че си дърпала марихуана и не си видяла нищо от реалността в която на всякъде в "белия свят" има просяци и живеещи като кучета хора, съвсем не означава че ги няма. Запали един джоинт и спри да се излагаш.
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро има решение! Пратете си заплатите за Украйна и няма да мислите за други проблеми!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таня, завиждам ти... бих искал да имам като твоят дар...
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пунти мари
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да не се налага да им пращаме няколко човека от Коиловци, че в Париж ще влезем и ще забраним бабoфилията!
35
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
панелните обитатели си мислят че могат да правят каквото си пожелаят. в цивилизованите държави има закони които всички са длъжни да спазват.
34
15
 
20
 
! Отговори
Глас от изток преди 2 години
За запада сме втора ръка хора и е крайно време това да се разбере. 33 години робство стигат.
33
5
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Европейски му ценности, инфанта се прави на краля-слънце , предпочита арабите, пред българите. Всъщност не бих се учудил, ако това е от новите българи, но няма значение, по документ си е българка, и в последните години има засилен тормоз към нас- българите. И както винаги управниците са пас.
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
28 да де, но дори и да е така, държавата Франция по силата на ЕС законодателството е длъжна да я пита дали иска помощ за да остане детето в семейна среда при истинския си родител или е съгласна да го даде за осиновяване. Второто изисква документи, които се подписват. Не може ей така да вземеш едно дете. Има конвенции по които всички страни в света са страни, а Франция е подписала и допълнителни конвенции, които са на ЕС. Има нещо много нередно в тоя казус.
31
5
 
18
 
! Отговори
до Таня преди 2 години
Чакам отговор. След като е бг-гражданка, значи има адрес в Бг т.е. в ЕС. Защо й е отнето детето, след като може да каже, че е във Франция временно?
30
6
 
18
 
! Отговори
Канадец преди 2 години
При този български (?) министър-председател и външната му министърка, това новина ли е?
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди години във Франция говорих с един учител, който живееше като клошар. Той имаше дом, работа и семейство, но предпочиташе да живее като клошар. Разказа ми, че всички"живеещи под моста" не искат да работят и да спазват част от законите, изхранват се с кражби, помощи от семейството и държавата и случайна работа. Това е техен избор. За децата на "живеещите под моста" разказа, че повечето ги вземат от социалните за да им осигурят покрив, лекарски грижи и храна, а родителите ги дават доброволно.
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
25 Танче, важното е че ти ги схващаш тия неща. Между другото внимавай дали си се регистрирала на адрес, че току виж ти отнемат и твоите деца.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
родила е в болницата, липсва адресна регистрация, здравна зстраховка и е заявила че няма нужните средства за да издържа себе си и бебето.
26
3
 
12
 
! Отговори
До таня преди 2 години
С половин уста взе да признаваш, а? Марихуаната е наркотик, както и халюциногенните гъби и опиодите, а ти си лъжkиня и лицемерка.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
22 величествена, което ти личи от името де, ти нали си елит. Стой си при елита и не идвай при плебса. А и защо се цапаш да говориш с нас недостойните за теб? Разговаряй само със себеподобни. Не падай толкова ниско де.
24
14
 
8
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Потресена съм как не схващате елементарни неща. То и затова сте на тоя хал там.
23
7
 
24
 
! Отговори
до Таня преди 2 години
По колко цента ти плащат за коментарите? Ще питам и теб. Аз съм ЕС-гражданин. Примерно имам дете и отивам до Франция ей така на разходка. Имам Бг-лична карта и адрес в Бг. Според теб трябва да ми вземат детето, защото нямам адресна регистрация във Франция и защото така правели в белите държави ли? Кажи на работодателите ти, че са им нужни по-умни служители. Ти не ставаш.