Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин

Заявката е била 140 души да се качат във влака
30 май 2022 12:08, Нели Христова
121
Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин
Снимка: БГНЕС

От заявени 140 украински бежанци, на ЖП гара Варна тази сутрин пристигнаха с четири автобуса 78 души, предаде кореспондентът на БГНЕС от морската столица.

Украинските граждани, които досега бяха настанени в хотели по морето, заминаха за Рибарица, Паничище и Велико Търново.

Три допълнителни вагона бяха осигурени за превозването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
6
 
! Отговори
СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ преди 1 година
Някой чувал ли е за велик украински композитор, за велик украински писател, художник, актьор/с изкл.на Зеленски/.Няма такива! Но когато кажете "украинка" - за какво се сещате веднага? Велики са... Недостижими... Защото си обичат професията. Все пак я носят винаги със себе си. От малки момиченца майките ги учат : "Любовта са я измислили комунистите... За да не си плащат!
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко хубаво, българина пак си намери тема на разделение и кавга. Миналата година се деляха на ваксинирани и не. Сега се дерат кой е прав, украинците, руснаците, или Нане Вуте. Важното е да не се губи форма, и за миг да не секват обидите и кварталните подвиквания...
95
2
 
3
 
! Отговори
Глупави преди 1 година
До СрещуОбслужване на "проруски кръгове"? Ами, да,обслужваме. Като са се явили само 78 човека, какво да напишат? Че са всички? Какъв е проблема, какво си баба знае, това си бае. Правилната мисловна линия, да си антируски! Вали дъжд, той обслужва проруски интереси. Дребни еснафи...
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, грабвайте чемоданите и вървете където е достатъчно хубаво за наглите ви претенции, най-добре извън България!
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заминалите за Паничище ще се връщат на морето. не им харесва, било в гората, давали им сандвичи за закуска, пък те искали друго, не било поддържано в стаите, нямало магазини, аптеки, били с възрастни и деца, които не можели да пътуват до съседни места. А от Украйна как дойдоха интересно, не е близко? Горкото ни море дали ще ги побере всичките тия капризи? Ще кажеш не от война бягат, а са дошли и са си платили за курорт.
92
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Настрадин Ходжакакво употребяваш?
91
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си заминаватняма такива претенции! С досегашната мярка -40 лв едно четири членно семейство е струвало на месец 4800 лв.,безплатна винетка,безплатни лекарства..3 месеца българи им чистиха стаите А иначе половината от нашите пенсионери все още не са получили добавката от 70 лв за Великден ! И с по 400 лв сами си купуват лекарсвата! Да си заминават в Украйна,няма военни действия в западната част
90
0
 
11
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Поредна гавра на поредните нашественици-пиявици.
89
0
 
10
 
! Отговори
Куна преди 1 година
До СрещуМосковлиите не ги понасям отдавна, украинците ги харесвах. Сега обаче и от тях ми се гади. Да си се изнасят и да си оправят техните държави. И без свадата на тия два клана тук си имаме додстатъчно проблеми.
88
0
 
18
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
До Анонимен Рядко срещам точен коментар тук. За нашите сънародници в Украина, както си я наричат там, ни дума, а за тия заможни капризета гоолеми метани пууу.Щом са бежанци, марш в бежанските лагери. Точка.
87
7
 
1
 
! Отговори
Справка преди 1 година
До Анонимен 26Да, имаше военни действия в Чернигов. Той е един от най-пострадалите градове.
86
1
 
8
 
! Отговори
Веско преди 1 година
Всичко е наред, можем само да се радваме, че поемат сами издръжката си.
85
2
 
3
 
! Отговори
До 93 преди 1 година
Нали, за да ти изкарам цифри трябва да ти дам линк, бе сладур? Или да отворя линка и да ти копи - пейстна. На изуст ли искаш да ги знам? И наистина спирам да се занимавам с теб, ти си супер наясно с абсолютно всичко, изключително начетен. П.П. Аз съм болничен и затова си губя времето с теб. Ама ти вземи свърши някаква работа, какво се заяждаш с непознати цял следобед в днес.бг. В понеделник, в работно време тцъ тцъ Казах ти отначало, че ми биеш на урка.
84
1
 
28
 
! Отговори
питанката преди 1 година
Три вагона за 78 човека, браво!!! От утре сигурно ще почнат да ги возят по един във вагон и задължително първа класа. Ние сме ненормалните, че с нашите пари правят тази гавра. Моите деца никой и никога не им е осигурявал безплатна почивка, а на тия нагли *** едва ли не им се кланят и ги молят да отидат в почивните бази. Срам за тази администрация и правителство!!!
83
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 97 Ами не, нямам никаква грешка. И изобщо не предполагам, а знам, че това е вярно, защото знам как се разходват пари от еврофондовете. Не ми обяснявай ти на мен какво знам и какво не! Системата им за следене не функционира, или отдавна е корумпирана. И СПРИ ДА КОПИРАШ, ЯСНО!!!
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark Аз копирам, за да се вижда на какво отговарям. Какъв е проблема?
81
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 96 "За точни цифри питайте правителството,а и това май е държавна тайна колко и за какво получаваме." Ами, щом не знаете е желателно да не правите твърдения по този въпрос, не мислиш ли?
80
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Абе тук има един анонимко, който копира коментарите на хората. Алоууу, с една гънка в мозъка не става. Стига си копирал чужди постове!
79
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark "И пак повтарям, не разбирам как някой дава едни пари и не следи тяхното разходване!!!!!КАК и най-вече ЗАЩО!" Ами, това ти е грешката, предполагаш нещо, което не е вярно. Има ОГРОМНА система за следене за какво точно се изразходват парите, включително и тези в България. Не знам как решавате да говорите просто така неверни неща.
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АНОНИМЕН 91 "И децата знаят, че сме нетен донор." Продължаваш с твърденията, но няма никакви факти, с които да ги защитиш. Ясен си.