Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин

Заявката е била 140 души да се качат във влака
30 май 2022 12:08, Нели Христова
121
Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин
Снимка: БГНЕС

От заявени 140 украински бежанци, на ЖП гара Варна тази сутрин пристигнаха с четири автобуса 78 души, предаде кореспондентът на БГНЕС от морската столица.

Украинските граждани, които досега бяха настанени в хотели по морето, заминаха за Рибарица, Паничище и Велико Търново.

Три допълнителни вагона бяха осигурени за превозването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
5
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
"...и колко пари от ЕС получава България на година?" Лесно можеш да се информираш, след като извадиш членския внос към ЕС, колко би могла да получи максимално на година. Това,което получава не е сигурно, а зависи от броя и доколко са изпълнени проектите. Само ще ти кажа,че е мижаважа част от бюджета ни,дори това,което в най-добрият случай взимаме от ЕС. Преди 10 г. може да е било оферта да сме в ЕС (тогава изобщо не ме е интересувало,поради възрастта ми). Сега главно негативи имаме от членството
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чух по радиото,един украинец каза военна тайна било отказът им да напуснат хотелите,тези да не са дошли да ни завладяват?
55
1
 
30
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Не разбирам само едно: Защо не искат да напуснат Варна? Явно ги е страх, че ако влязат във вътрешността на страната, ще им се наложи и да поработят - да копат примерно...
54
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark "Само не ми обяснявай как да от ЕС, защото на ЕС ние плащаме огромен членски внос, който е от нашия бюджет!" Колко е членския внос на България е ЕС и колко пари от ЕС получава България на година?
53
1
 
21
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 29 А откъде идват? Я ни разясни, че ние не сме наясно. Откъде идват тези пари? Само не ми обяснявай как да от ЕС, защото на ЕС ние плащаме огромен членски внос, който е от нашия бюджет! Тааа откъде са парите казваш?
52
48
 
4
 
! Отговори
Срещу преди 1 година
... украинските бежанци се води целенасочена кампания, целяща създаване на напрежение между тях и българското общество. Тя идва от проруските кръгове в България и има за цел да обслужи руските интереси в страната. Затова всяка новина свързана с тях е представена като проблем, или се спекулира каква е ситуацията с акцент върху очернянето им. Започна преди около 4 седмици и започна да ескалира в подпалени украински автомобили, повредени украински автомобили и създаване на климат на нетърпимост.
51
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Златните са , балкан турист
50
1
 
50
 
! Отговори
този зА онзи преди 1 година
До субекта, който се молел да се окажем на мястото на ол инклузив туристо/бежанците и да сме били видели а той да се забавлявал отстрани...Не знам българин ли си, украинец ползващ гугъл преводач или бесарабски потомък на българи избягали навремето, все тая!1.Българите не носим вина за конфликта между Украйна и Русия.2. Българите с нищо не сме длъжни на никой непоканен в държавата ни - бежанец е идващия в съседна държава !3. Който е дошъл тук ще се съобразява с нас Българите и нашите правила!
49
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зимата - в Банско ! Малко на ски.
48
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, пак добре, че вчера за цял влак петима се взеха, другите не се престрашиха да отлепат от черноморието!
47
4
 
45
 
! Отговори
Имате в предвид преди 1 година
"укро-туристи", нали?!? Като *** са - навсякъде - нагли и арогантни, все едно ние сме им на гости, а не обратното... Кирчо и Кокорчо да ги прибират и тях и да ги назначат в сладкарницата да помагат за безглутеновите торти.
46
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много яко. Досега на море на Златните, а сега на планина - Рибарица, Паничище и Велико Търново. И пак недоволни.
45
2
 
45
 
! Отговори
мак преди 1 година
До до 38. Претенциите са базирани на това, че трябва да сменят хубавите хотели с по-невзрачни места. Докато бяха по хотелите не сме чували те да не им харесват, евентуално само относно храната тук-таме, или пък за по-скромни къщи за гости.
44
2
 
71
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
И като влизаха в БГ всички намазани до ушите. Горките бежанки от война! Нали месеци уж мръзнеха по мазетата без храна и вода февруари. Никакви бежанци на са, а тарикати. Освен това Украйна има голяма територия без военни действия, що не се изнесоха там, както много други свои сънародници. И защо подминаха Румъния с палаткови лагери/както е редно/, а тук се натресоха. Айде спрете се, няма как де съжаля такива наг...ледци!
43
1
 
44
 
! Отговори
До 27 пост преди 1 година
Парите идват точно от държавния бюджет манипулаторе!
42
1
 
50
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Хайде вижте къде е Чернигов и има ли там военни действия! Тръгнала е на екскурзия. Това е.
41
1
 
38
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Плати ти щом си много ларш .И стига с това дайте да дадете!
40
25
 
1
 
! Отговори
до 43 преди 1 година
Никой никъде няма да те прати защото си балканска yтaика нагла.
39
1
 
41
 
! Отговори
До 38 преди 1 година
Еми именно. Ако съм изгубил бизнес и всичко и се мотам с един куфар, ще се радвам и ще съм благодарен на всяка помощ и няма да има за какво да имам претенции.
38
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова ли няма армия да идат и да ги натикат като евреи по влаковете?