Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин

Заявката е била 140 души да се качат във влака
30 май 2022 12:08, Нели Христова
121
Едва 78 бежанци напуснаха Варна тази сутрин
Снимка: БГНЕС

От заявени 140 украински бежанци, на ЖП гара Варна тази сутрин пристигнаха с четири автобуса 78 души, предаде кореспондентът на БГНЕС от морската столица.

Украинските граждани, които досега бяха настанени в хотели по морето, заминаха за Рибарица, Паничище и Велико Търново.

Три допълнителни вагона бяха осигурени за превозването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 90 Аз искам да се прави това, за което се дават, а не да се усвояват/крадат/ и не да ми се обяснява, че ЕС давали парите за укрите. Ако от тези пари се пренасочва за "каквото си скат някои" това си е престъпление. И пак повтарям, не разбирам как някой дава едни пари и не следи тяхното разходване!!!!!КАК и най-вече ЗАЩО!
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 86/89 Даваш ми "пример" който не казва или показва нищо.Абсолютно празни приказки предназначени за селския мегдан. Знам, че не можеш да ми дадеш информация, защото НЕ ЗНАЕШ. Не съм молил за линкове: поканих те да си защитиш с факти позицията, но ти не можеш. Пълен въздух под налягане сте: много искате "да казвате", но не сте положили усилия, за да знаете, че да ви се чува думата. Защо го избивате в една определена посока, ни е ясно на всички - и на мен, и на вас.
75
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
До 85 ти дай цифрите. И децата знаят, че сме нетен донор.
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark "Само че тези пари идват за определени неща, те са целеви. Не са за каквото си искаме ние." Какво значи това "за каквото искаме ние"? ЕС дава пари за нещата които развиват държавата и икономиката ни. "Вие" за какво "искате"?
73
0
 
5
 
! Отговори
До 86 преди 1 година
Просто се опитах да ти обясня с пример като на бавно развиващ се. Но явно и това не помага. Линкове ти казах, че няма да ти вадя. Живей си в заблуда колко е хубаво в ЕС и колко много пари ни "даряват", докато пенсионерите ровят по кофите. Доста хора обаче се усетихме накъде ни водят и ще поправим тази грешка. А ти си стой с розовите очила, даже наистина си купи едни. Ако си мъж "приятелите" ти от ЕС ще ги оценят. Ако си жена си пусни мустак.
72
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 67 Само че тези пари идват за определени неща, те са целеви. Не са за каквото си искаме ние. Това, че нашите тук ги ползват "не по предназначение" и ги усвояват незаконно е друг въпрос, по който въпрос не знам защо ЕС не е направил нещо. Не мога да разбера как така някой дава едни пари и не търси отчетност за тяхното разходване. Никой не е казал "ето ви едни пари за бежанци"
71
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АНОНИМЕН 85 "Да получаваме по-малко от колкото внасяме." Подкрепи твърдението си с цифри. Дай вноските на България за 2019, 2020 и 2021 и получените от ЕС пари за съответните години.
70
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 80/82 Сериозно, русофилите имате нужда да се загледате във собствените си проблеми, защото е очевидно, че си търсите вината за тях другаде. Неграмотен си, ако си мислиш, че ЕС в България се изчерпва до 40 лева повече към заплатата ти. Но е хубаво, че се отказа от глупостите с това какъв е приноса на ЕС в България и на България в ЕС, поне откъм директни финанси.
69
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Да получаваме по-малко от колкото внасяме. А това, че ни се полага повече е друг въпрос. Като сме некадърници с безброй калинки е наш проблем. Така или иначе откак сме в Ес сме нетен донор. Взимаме по-малко отколкото плащаме. Накратко не богатите ни помагат, а ние на тях. Факт. Пък и не бих се учудила, ако е и постановка.
68
0
 
6
 
! Отговори
до 81 преди 1 година
Вие само ромите от Маскуда да им пуснете там за един ден и ще преплуват тия нагли укри цялото море с писъци. Това ти е новият сАквартирУн - Мехмет. Здрасти бате, имаш ли некви кинти? А ако нАмеря?
67
0
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
"72 сигурно е укра.Много разпален...а защо не беше толкова разпален 2015-та година като са умирали от глад бесарабски българи в Украйна и украинци са ги стреляли?Защо този същия не им даде къшей хляб?" Защото тогава не е било модерно или с други думи - евроатлантическо. Може и да е чул нещо по въпроса и сигурно си е казал "какво ми пука за тия бесарабски българи". Но сега брани урките със зъби и нокти, щото така е "прието" и е въпрос на личен престиж. Хвала на такива герои.
66
2
 
5
 
! Отговори
До 80 преди 1 година
Последно ти обяснявам,защото вече си ми мн скучен. Заради някаква сума от ЕС, която е буквално мижава спрямо бюджета на страната ни, ли трябва да търпим всички негативи от ЕС? На теб, ако ти намалят заплатата с 40 лв. ще ги усетиш ли? Е толкова са парите от ЕС срямо бюджета на България. Не си заслужава да сме в този съюз срещу тези мижави пари, в същото време да търпим политиката му, която ни съсипва във всякакви направления и тези мижави пари не могат да компенсират загубите ни заради ЕС
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ще окупират по-скоро Варна, отколкото да напуснат. С камъни няма да можете да ги изгоните. Идея си нямате колко са нагли.
64
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 74/79 "Прочете ли ми поста? Казах ти,че и максималното,което можем да вземем е незначителна част спрямо бюджета на държавата ни за една година. Не,че сме на минус от съотношението "вноска" спрямо това,което получаваме." Значи това, което получаваме е повече от това, което внасяме. И тогава за какво точно се зъбиш в посока на ЕС?
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво стана с тоя, който твърдеше разни работи за парите от ЕС спрямо вноските ни в ЕС? Никакъв го няма със съпоставката. :)))
62
0
 
2
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
"Защото правиш твърдения, че България получава по-малко от ЕС отколкото внася. Щом правиш твърдения трябва да можеш да ги защитиш. Или не можеш?" Прочете ли ми поста? Казах ти,че и максималното,което можем да вземем е незначителна част спрямо бюджета на държавата ни за една година. Не,че сме на минус от съотношението "вноска" спрямо това,което получаваме. Малко четене с разбиране. П.П. Няма да ти ровя линкове, оправяй се. Умряла съм да си защитавам мнението пред теб.
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бежанци друг път! Дошли са на курорт.В обедните новини по Нова имаше интервю пак с недоволни и с един млад баща който товареше багажа в последен модел БМВ.Няма седмица в която да не видя новина,че се събират средства за болно дете! Държавата я няма,за българските деца събираме капачки ! Украинците ги настаняваме за 3 месеца Ол инклюзив
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 72/73 "Защо някой друг трябва да ти вади данни." Защото правиш твърдения, че България получава по-малко от ЕС отколкото внася. Щом правиш твърдения трябва да можеш да ги защитиш. Или не можеш?
59
0
 
5
 
! Отговори
До 72 преди 1 година
"До До 67/71 Дай данните за 2019, 2020 и 2021. Членски внос на България и усвоени средства от бюджета на ЕС." Видимо имаш интернет. Защо някой друг трябва да ти вади данни. Или и ти си мързел като урките?
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 67/71 Дай данните за 2019, 2020 и 2021. Членски внос на България и усвоени средства от бюджета на ЕС.