Helpbook: Каравана черпи ток от църква, има ли кражба?

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
Обновена: 17 юни 2022 21:02 | 17 юни 2022 19:45, Анисия Иванова
6
Helpbook: Каравана черпи ток от църква, има ли кражба?
Снимка: Helpbook

Сред множеството получени сигнали през седмицата в платформата на Helpbook.info се откроява такъв, описващ начина от години да се краде ток: Ето какво пише нашият потребител: "От години стои една каравана на паркинга на блок 209, в жк "Дружба" 2 до църквата. Захранена е постоянно с кабел за ток, който е свързан към помещение прилежащо на църквата. В същото време паркингът изнемогва от недостатъчни места за паркиране. Моля да назначите проверка на случая. Уведомени са кметът на район Искър, прилагам снимка. 4 години по-късно нищо не се случва и караваната си стои там необезпокоявана. Искам да попитам под кой политически чадър е този обект и защо не се отстрани? Чии интереси се защитават? Утре и аз ще се вържа за близката лампа на уличното осветление и ще прекарам електроенергия до дома си. Мога да го направя нали? След като за някои хора може, значи и ние можем. И без това тока стана прекалено скъп. Ще се осветяваме от стълба безплатно", завършва сигналът.

С други проблеми се сблъскват жителите на град Варна: „При тазходка в центъра на Варна, на няколко пъти се разминавахме за малко от това да бъдем блъснати от бясно каращи колела и ел. тротинетки. Това трябва да се ограничи в обособени велоалеи и да се контролира от общинските органи. В противен случай възниква предпоставка за възникване на тежки инциденти. Изключително неприятно е разходката вечер с деца в пешеходната зона, да се превръща в непрекъснато оглеждане, дърпане на децата , безпокойство и очакване да премине с бясна скорост някой на колело и тротинетка. Моля да бъдат взети спеши мерки за велоалея.",

Сигнализираха ни от Бургас за

разрастващи се огромни кратери

, издигания и пропадания на шахти, и затруднения при движението по улица в града. Проблемният участък се образувал преди месеци след изкопни действия по поставяне на тръби, като ремонтът не бил довършен. Нужно е да се предприемат спешни действия, тъй като разрушенията продължават, особено при дъжд.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Няма кражба преди 1 година
Който не е сърбал попарата на ЧЕЗ, той не е наясно защо хората се принуждават да прилагат номера по ръба на закона. Ако караваната е на църквата, какъв е проблема? Пример: Ако на съседа ти му се повреди свързването към енергото и ти му дадеш да се включи с кабел в твоя дом, ти си нарушител и могат да ти спрат тока. Е не е ли това грубо използване на монополното положение? И май за да си направиш лична слънчева енергийна система, пак трябва да искаш от разните кръвопийци разрешение.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ням. Църквата и тя краде от свещите.
2
2
 
3
 
! Отговори
Морен сокол преди 1 година
Това е Божи ток значи е за всички.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
радево време ейййййй