Военното разузнаване скочи срещу политическите внушения

Работили само в името на националните интереси
42
Военното разузнаване скочи срещу политическите внушения
Шефът на службата бригаден генерал Венелин Венев. Снимка: БГНЕС

Недопустими са внушенията от последните два дни в националните медии, че "военното разузнаване не работи в интерес на България", казва в свое изявление службата.

"Без да се базира на доказателствен материал, подобно изказване уронва престижа, накърнява достойнството и подлага на съмнение безспорния професионализъм на военните разузнавачи от не едно поколение. С това твърдение се погазва офицерският пагон на стотиците служители на най-старата българска разузнавателна служба, които служат в името на националните интереси", заявяват от военното разузнаване.

Служба "Военно разузнаване" изпълнява задачите си в пряка координация и тясно сътрудничество с разузнавателната общност на НАТО и ЕС, като приносът й е високо ценен.

"Военното разузнаване ще продължи дейността си на стратегическо ниво съгласно Закона за военното разузнаване и ще защити авторитета и достойнството на своите служители, като сезира компетентните органи за изясняване на ситуацията", подчертават от службата.

По-рано днес депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев заяви, че ДАР и Военното разузнаване не работят в интерес на страната и трябва да бъде извършена реформа на службите за сигурност.
 


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Имам един семестър във Военната академия, цивилен профил, там каквато русофилия видях, срам ме е да си спомням.
39
1
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Военно разузнаване да не скача много, защото е само инструмент на цивилното управление. По-добре да отговорят как допускат Еадев, Янев к Шивиков да правят преврати в полза на Москва. Военното разузнаване д пълно с руски мекерета, затова пищят - защото ножът опира до кокала.
38
1
 
3
 
! Отговори
ГАБИ преди 1 месец
НЕ работи ОЛИ Г О ФРЕНА МИРЧЕВ РАБОТИ ПЛОТИВ БЬЛГАРИЯ И ОНЯ ПИШМАН ГЕНЕРАЛ АНАСТАСОВ СА ЗА АРЕСТ
37
3
 
2
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 месец
Точно така най-малкото не назначиха на работа там който трябваше, ако го бяхте назначили можеше да се каже,че работите в интерес на народа ама не. Прав е Мирчев.
36
5
 
2
 
! Отговори
аз преди 1 месец
Абе Байо ако работи разузнаването Защо не ги хванахте навреме шпионите руснаци а Чакахте да станат 70 бройки да ви извадят очите с действията си и чак тогава да видите смешка
35
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
последният път от медиите разбрахме за посещението на посланик мустафа въввкр какво прави там
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винаги с Германия и никога срещу Русия.
33
2
 
12
 
! Отговори
До 29 Шаши преди 1 месец
Това съана по време наДолнатаСедерастия по нареждане на нейните господари и спонсори от САЩ и Сорос.
32
6
 
6
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
До Анонимен 30 - щото във Варшавския договор не ги посещаваха руски генерали? Тогава "не бяха наведени"? А? Гордо се бяха "наг/ъзели". Ако си забравил сме член на НАТО? Ко, Шойгу ли да ги посети?
31
6
 
5
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
До Шаши - Шаши, в тея управления "работят" едни хора които още не са разбрали къде сме позиционирани. Както Митрофанова "сподели" срещнали се "бивши" колеги, пили по кафе.. Голямата част от тях са станали офицери при социализма и въобще не се съмнявай на кой Господ се кланят. Журналисти намират инфо за това как са се впили тук руснаците и как работят за разделението на обществото ни, а военното ни разузнаване нищо не "вижда" Шаши. Хайде недей сега да мътиш водата. Бъркат България с Русия!
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влезте в сайта на военното разузнаване и в пресцентър ще видите как се хвалят че Херо ги е посетила. Престижа сами сте си го оронили и за американците никога няма да сте наведени достатъчно.
29
1
 
8
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
В тези управления се работи с разбирането, че е за България. Няма значение кой политик или върхушка са на власт. Те ще си заминат, а България ще остане. И точно политиците взеха решение да издадат нашите хора по света. Някой знае ли по чие настояване стана това? Не е руско.
28
4
 
7
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
Добре пичове, пуснах една сълза за "честта на пагона" за която основно сте се загрижили, и ми стана интересно - колко сведения намерихте за дейността на руските "дипломати" в България? Имате ли информация за намеса на руски граждани в българския обществен и политически живот? За връзки между български военни, политици, общественици, блогъри, влогъри и въобще - граждани с руски такива? Въобще - разбрахте ли кой е съюзника и кой - противника? Това което виждаме в обществото показва, че не сте!
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва всички от военното разузнаване с един въпросник за вижданията и разбиранията им за войната в Украйна и на Полиграф: който трепне - АУТ. Обзалагам се, че ще останем без такова след такъв тест.
26
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работата на българското ВР е всичко което му кажат в НАТО да бъде немедленно докладвано в Масква. То и затова в НАТ0 избягват да казват всичко пред българите, а им казват само това ,което искат да стигне по бързия начин до Москва, обикновено дезинформация .Но за съжаление българите плащаме заплати на тези предатели.
25
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шок и Ужас за Военното разузнаване: НАТО и САЩ са ни съюзници. Русия и Путин са врагове. Лъсна грозната истина.
24
4
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Пунта Мара е всичко! НАТО ЕС,ала бала!
23
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Военното разузнаване още мисли, че НАТО и САЩ са враговете, а Русия и Путин са съюзниците. Не го обърквайте сега. То разузнава НАТО и САЩ и докладва на Русия и Путин.
22
5
 
21
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Какво разбира мирчев от разузнаване виж с кюфтетата е друго като го гледам , абе тия от подмяната - станаха експерти по всичко
21
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Военното разузнаване е чисто проруска организация иска чистене от дъно!Но само Кирчо може да я свърши тази работа, ако льотчика не му пречи, но както разбрахме Радев е агент на руснаците така че чистенето ще бъде много трудно!

Спонсорирани публикации