Семерджиев е отказал да даде проба за наркотици

Наскоро е излязъл от затвора, лежал е за разпространение на наркотици
7 юли 2022 10:47, Елка Василева
67
Семерджиев е отказал да даде проба за наркотици
Снимка: БГНЕС

След разрешение на съда предстои днес Георги Семерджиев да бъде тестван за алкохол и наркотици, защото вчера е отказал да даде проба.

Още по темата
Това каза пред  bTV Ясен Тодоров, заместник-директор на Националната следствена служба.

След извеждането на Семерджиев от дома му снощи той е закаран в МВР болница за преглед. В момента се намира в следствения арест.

Георги Семерджиев е обвиняем за причиняване на смърт при управление на МПС на повече от едно лице. За това престъпление законът предвижда от 5 до 20 години лишаване от свобода.

Наскоро той е излязъл от затвора, където е лежал за разпространение на наркотици. Вчера е бил подсъдим и за телесна повреда, която е нанесъл при сбиване между футболни агитки.

През днешния ден предстои да бъдат назначени експертизи, които да установят с каква скорост се е движел автомобилът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От години гледаме едно и също - все по-тежки наказания в закона и все повече катастрофи и нарушения на пътя. Толкова ли няма разумни хора, които да разберат, че с по-тежки наказания не става?
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Животното го попитали любезно и то отказало! Фарс!
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С престъпниците трябва да се действа твърдо, а нашите закони и институции действат меко, ето защо и се стига до тук, разни социопати да си правят каквото си искат.
39
2
 
7
 
! Отговори
ФЕРДИНАНД преди 1 година
"Българина обожава разбойниците,и иска да е като тях!Ама е страхлив и кротува!"
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отказал бил, а кой и защо го пита? При положение, че има два затрити живота от тоя, що не му се и помолят. А, ако не ще, направо да го пуснат да си ходи да се наспи. Аман от права, само дето престъпниците ги имат, а жертвите - не.
37
1
 
6
 
! Отговори
Rеее преди 1 година
До В една друга държаваколко си прав, убиеца на балетиста от Варна - дрогиран, избягал и тн - го пуснаха точно след толкова 3-4 години
36
0
 
9
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
А на бас, че ще го пуснат. Работи за батювците.
35
0
 
16
 
! Отговори
СЪДЕБНО-НАКАЗАТЕЛНА преди 1 година
система в България НЕ РАБОТИ. Необходими са масови протести с искане за радикална реформа и тежки наказания както и осъждане по бърза процедура. Не може това безумие да продължава.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бг-юнак е човеко.
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момче на Брендо, значи на баце, а щом каскета е прокурор ще го оправим на лек режим в Казичене - все пак нали е наше момче ;))) Доказан войник - колко пари е направил за хазната,колко амфета е продал-не е честно да лежи наравно с цинннгите.ТАЯ ВИНА НЕКА ЛЕЖИ НА СЪВЕСТТА на МеВеРе,ГЕШЕров и всички патрули които от страх си затваряха очите.Още преди 10г.имахте основание да го заключите тоя дилър!!! Вие МВРе убихте тия деца.Вие! А не Жорко...Той е просто ваше творение.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До В една друга държаваВ България правораздаването се свежда до едни безкрайни процедури и ако някоя процедурка не е извършена като по учебник, съда не приема доказателствата, макар да е кристално ясно кой е извършителя на престъплението. Ето защо тези дела умишлено се протакат с години и накрая завършват без осъдителни присъди, извършителя бил неизвестен. В САЩ делата се гледат по съществото, изкарват се всички доказателство и съдебните заседетели решават кой е виновен.
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До В една друга държава, не случайно всичко живо напира да живее в САЩ. А сега да нправим аналогия в БГ, тест за алкохол 3 дни след произшествието, заличени следи на пътя=4-5 пътни тех. експертизи *6 месеца минимум всяка, 5-6 отлагания *3 месеца, адвоката ще се поболее, престъпника и той, 4 еспертизи от психиатри, 3-4 от лекари и накрая към 2029г. присъда. Следва обжалване и повторение на горните. После 3-та инстанция, пак повторение и те така 2044 г. осъден, ама вече излежал присъдата.
30
0
 
18
 
! Отговори
Смешно преди 1 година
Направо, като прочета рецидивис отне живота на млади момичета....... Ало правосъдие, полиция, какво правите беее. Как не се промени един закон, защо такива като тоя *** все живеят с чувство за недосегаемост и нямат страх. Още колко жертви трябва да има заради такива, като тая нагла отрека.
29
0
 
14
 
! Отговори
ПОВРЪЩА МИ СЕ преди 1 година
от тая абсурдна държава и тоя заспал народ.
28
2
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
А дали Иванчева не е на свобода от над година? Чудя как е възможно при толкова много доказателства съд и прокуратура да не могат да вкарат в затвора опасни престъпници като Иванчева и Семерджиев? Истината е че в нашето общество хора с престъпно поведение са издигнати в култ, те са много добре защитени от закона, накрая винаги се оказва че са жертва на обстоятелствата.
27
0
 
28
 
! Отговори
Мен преди 1 година
НИой не пише обаче, че този човек няма как да прави тези неща САМ - около него има хора, които са го пазили, осигурили са му полицейски атрибути, които не може просто ей така да си ги вземеш, имал е достъп до огромно количество пари, фаливи номера и дрога.
26
0
 
26
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе още вчера ви казах.... Жорко преди беше млад и нахакан футБАлер, изкара три мача в БотевПлд. и набързо го изритаха,имаше талант ама нямаше дисциплина,отиде в Своге и го арестуваха за уредени мачове и тото.В кв.Х.Димитър караше мерц W200 S500,после отиде при брендо в Люлин.За писледно го вудях с G-classe фейслифтова преди 5г.вече си беше татуирал кръст и gsm номера на лицето.Дилър на брендо.МВР да не се правят на луди!Те са виновни.ДА-чадър имаше!!!
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20, каква застраховка бе пич, този е карал без книжка, без номера, дрогиран, избягал от местропроишествието. Няма застраховка, която да му покрие безобразията. От тук натам отговаря с живота си и цялото си останало имущество.
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами той може и да откаже да влиза в затвор! Какво правим тогава? Смешно закони, смешни полицаи, а и донякъде смешна държава!
23
0
 
29
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Щом е отказал - максимална присъда !