Прокуратурата търси свидетели на катастрофата на бул. Черни връх

Очевидците могат да се свържат с СГП на тел. 02/9813344
11 юли 2022 15:33, Нели Христова
46
Прокуратурата търси свидетели на катастрофата на бул. Черни връх
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура (СГП) призовава всички граждани, намирали се в района на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Арсеналски" в София в периода около 23:00 часа на 5 юли, в момента на настъпването на тежко пътнотранспортно произшествие, при което са загинали две лица, и станали очевидци на произшествието, да се свържат със СГП чрез тел. 02/9813344 или електронен адрес sgp@prb.bg или с Национална следствена служба чрез тел. 02/9826666 или електронен адрес nsls@nsls.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи тоя са го охранявали от прокуратурата и от полицията, а сега търсите свидетели срещу него? Ама сериозно ли бе?
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно търся някой останал жив ,за да го очистят,че сега къде ще си мият колите безплатно. Отделно повече от половината са на хранилка при татуирания , по два бона,по три по пет, според ранга и заслугите,се редят за подаяния.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ щеше да е осъден на доживотен затвор вече.А полицайката и стълбаджиите и гратисчиите щяха да бъдат осъдени на престъпление срещу държавата и на добивотен също така.В САЩ полицаите които действат с мафията ги вкарават на доживотен затвор.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Епа камерите не стават ли? Те по телевизиите имат доказателства,а прокуратурата няма.Е това какво е?
39
0
 
4
 
! Отговори
тез нямат преди 1 година
доказателства ли? баси убитата държава, до сега да го бяха осъдили и да лежи вече една седмица ако беше отвъд океана
38
0
 
4
 
! Отговори
съвет преди 1 година
Следващият път, нека Гоши шАфИорина съобщава маршрута си на преминаване и ще има свидетели.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що е център направо идеален,в агенциите за търсене на апартамент,офис,търговски помещения сигурно е идеален щот е налична навсякъде охранителна система предотвращаваща неблагоприятни застрахователни събития природни и др. катастрофи,аварии в кварталите с наличните в тях обекти са с по високи категории оценки оценени от застрахователите по категории с различни степени на охрана за недостъпност до обекта като с по-голяма постоянна охраняемост обезщетението от застраховката е по-значителна от други
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това кръстовище не е ли бъкано с камери?
35
0
 
5
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да не стане така че точно в този момент не е работела нито една камера ...такива хора изобщо не трябва да ги бавят , присъдата е една и всички го знаят каква е тя .....
34
0
 
7
 
! Отговори
Стеф преди 1 година
Абе вдигнаха ли им заплатите на тези некадърници от МВР. 600лв. са ви много за *** и чесане повече пари не дават.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в 1-о РПУ да ги търси,от началника да започне.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с камери в района. Не само по светофарите ами и по частни обекти. Не мога да разбера защо се правят на ***.
31
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Точно до мястото на катастрофата има бар. Отидете и ги попитайте за колко време събраха масите след инцидента и затвориха.
30
0
 
27
 
! Отговори
Мхм преди 1 година
Разбира се, че има камери, но не е удобно да ни ги покажат, освен ако не са смътни кадри. Кой редовен човек, със семейство ще отиде да свидетелства срещу това животно? нали поставя живота си и този на семейството си в риск. Трябва да се е отписал. Ченгетата много добре знаят, че няма да има такъв и затова пускат димките. Отчитат дейност.
29
0
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 1 година
До До анонимката - нищо не организирам, казвам, че като казваме Кьовеши, Мьовеши, е хубаво да знаем и какво е направила в Румъния, прочети, Гугъл е необятно пространство, далеч надхвърлящо форума на днес.бг. Вкара министри, депутати, кметове и т.н. ЕФЕКТИВНО на топличко, така малко системата се сепна и заработи лека полека.удобно обясняваш за системата, но за да работят всички системи - 1.законодателната власт 2.правораздаването, без тях всичко надолу е както в момента у нас."измитането" за там
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова ли няма и една камера заснела катастрофата?
27
2
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
АКО СЪМ СВИДЕТЕЛ, НЕ БИХ ОТИШЪЛ, ПОСЛЕ ДА МЕ ВИКАТ 100 ПЪТИ ДА ДАВАМ ОБЯСНЕНИЯ, И ДА ХОДЯ ПО ДЕЛА, ЩОТО ТАМ НЯМА КАМЕРИ И ПОЛИЦИЯТА Е НЕКОМПЕ ТЕНТНА!
26
5
 
11
 
! Отговори
Просто Избирател преди 1 година
После ще обясняват колко години имал чадър този! А сега кои са на власт??? Кой укри, изтри и зими всички доказателства?! Защо се налага след 1 седмица да започват да търсят свидетели от прокуратурата?! На г-н Чашко Тарашков служителите каква функция имат? Да укриват и носят стълби?
25
2
 
2
 
! Отговори
До анонимката преди 1 година
то за измитането, хубаво. И после к'во? За да функционира една държава, трябва да има някаква администрация, някакви структури и те да работят. Оставяме настрана личните си мнения относно добре-то и зле-то и т.н., но за да има пенсии, заплати, здравеопазване, магазини, стоки, храна, услуги, и те да са под някаква форма налични - нещо трябва да продължи да работи. Иначе-то винаги е лесно - дигаме се, измитаме каквото трябва и после??? На 1-во време организираш комитети на пишещите бунтари ли?
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой ден каскетът ще надмине себе си по провокация и обида към народа и медиите ще спрат да го отразяват. Ако жертвите бяха деца на журналисти щеше и сега да стане, ама хората се страхуват от този шизофреник. Аз не чух един човек, който каза да е видял как Семерджиев бяга.

Спонсорирани публикации