Прокуратурата търси свидетели на катастрофата на бул. Черни връх

Очевидците могат да се свържат с СГП на тел. 02/9813344
11 юли 2022 15:33, Нели Христова
46
Прокуратурата търси свидетели на катастрофата на бул. Черни връх
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура (СГП) призовава всички граждани, намирали се в района на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Арсеналски" в София в периода около 23:00 часа на 5 юли, в момента на настъпването на тежко пътнотранспортно произшествие, при което са загинали две лица, и станали очевидци на произшествието, да се свържат със СГП чрез тел. 02/9813344 или електронен адрес sgp@prb.bg или с Национална следствена служба чрез тел. 02/9826666 или електронен адрес nsls@nsls.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
9
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Сетили са се? То мина една седмица. Явно се върви към пълно оправдаване. Няма видял Гошко да удря такси, да бяга, да се укрива, следователно не е станало! Или то е станало, но извършителят е неизвестен. Може колата сама да се е подкарала.
22
0
 
11
 
! Отговори
Разтягам локуми! преди 1 година
Имитират дейност и се правят на интересни! Накрая ще питат гошето ти ли беше? Той ще каже Не! Тя ще каже и аз бях там и видях, че не беше той! Те ще и кредитират показанията като надежден свидетел - колега и всичко приключи! Доказателства няма, валя дъжд!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 17 и с теб като с 15 говорим за едно и също.преди месец ми се случи подобно, някакъв Гошо реши, че ще ме гони в стил ГТА.имах късмет и успях да се измъкна без да се ударим.звъним по време на гонката на 112, свързват ни с МВР давам марка модел номер на колата, цвят и т.н. описвам толупа вътре и спътницата му, която си беше извадила краката в опит да рита моята.. "служителят" - има ли щети и убити, казвам не, "служителят" - вие подигравата ли ми се, как да дойдем? органи, сър!
20
1
 
2
 
! Отговори
АМи преди 1 година
В същия сайт по рано публикуваха новина цитирайки свидетел. Предлагам от редакцията на днес да се свържат с прокуратурата и да направите свръзката.
19
0
 
5
 
! Отговори
G-шеф преди 1 година
Със Шефката търсим да наредим балъци! Някой по желание има ли или да изпитвам?
18
2
 
3
 
! Отговори
do 15 преди 1 година
До до анонимката - Именно, защо не протестираме за това? организират се само политически протести... няма лошо, стига да имаше смисъл и да не ходеха само платени "викачи"... говорим за едно и също... Преди Младен Маринов, сега Рашков - какво направиха, за да прочистят МВР от такива murshi? Преди Гешев, Цацата, преди Цацата даже не се сещам кой беше главен - пак никой нищо не направи, а ние си гласуваме за едни и същи и мрем...
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анонимка, единствено гражданите могат да направят така, че тези които смятат България за лека жена да бъдат смачкани от тежестта на нашата родина и да понесат страданието, което заслужават.
16
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
..сигурно за да ги почерпят.
15
1
 
7
 
! Отговори
до анонимката преди 1 година
Ако имаше достатъчни протести след Милен, двете девойки вероятно нямаше да влязат , че после да излизат! Те никога няма да излязат, но от нас зависи кога и дали ще влязат следващите!
14
0
 
9
 
! Отговори
Samo minavam, преди 1 година
Две жертви не означават нищо за тях. Прощавай Милене, беше сам
13
3
 
3
 
! Отговори
анонимката преди 1 година
До Мнение - и какво като има протести? двете девойки ще излязат ли от гроба? а Милен Цветков? аз за друго се чудя, за Бойко, Киро, Асен, Копейката се събират хиляди по площадите и какво? все същото, ако бяхме народ сега щяхме да се вдигнем и да изметем цялото МВР, а след това и цялото правителство наред с Народното събрание, Щото татуирани Гошовци много, такива като нас шмугльовци само си го отнасят...
12
1
 
8
 
! Отговори
Отивам преди 1 година
Ако ме разпитва татуирана прокурорка с набъбнали джуки, отивам.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направете полицайката зам прокурор.
10
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Това е много притеснително. Явно "прокуратурата" смята, че събраните доказателства са невалидни и търси оправдание. Хората, които са го видяли са се напили два пъти от тогава. Жалка работа. Ще има протести пред каскетурата ми се струва.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя от сега виждам как или го изкарват невменяем или лежи по арестите 1 година макс и после нещо зацикля делото... Журналистите за 1 ден намериха повече факти, отколкото тия за 5 години следствие...
8
0
 
16
 
! Отговори
William Lynch преди 1 година
Нагли , по-нагли, най-нагли, прокуратура и МВР! След 5 дни чистене , мазане и криене на доказателства обявиха , че търсели свидетели! Безобразие! От тези чакаме справедливост! Няма справедливост от чужди агенти! Справедливост се взима, не се дава!
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви ми ги постват тези телефони , да си вдигнат дир.ниците и да потърсят . Като ми откраднаха колата същата работа :питат ме по телефона виждате ли някакви следи (все едно аз трябва да съм следовате някакъв) и после елате в РПУ-то да опишем случая ,то една секратарка там върши същата работа като пет следователи . И с цялата си наглост протестират за заплати при работата която вършат - от моите данъци най ме е яд за парите отиващи за полицията
6
0
 
17
 
! Отговори
Да не би преди 1 година
Може би търсят конкретен свидетел, дето да НЕ е видял Гошко да бяга, а някой друг дето приличал на него
5
3
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
За какво са им свидетели да извикат Бойко Рашков,ако е тавряз разбира се.
4
1
 
12
 
! Отговори
прокУрор преди 1 година
Ами да, правилно търсят, щото нали там в района няма ни една камера, по нощите е било пълно с пешеходци... поредна тъпотия... на записите се видя - няколко коли имаше, едва ли са били "автономи", вътре свидетели е имало, ама хайде...интересно защо цял ден му бяха на гости "колегите" му униформените, вместо веднага да го изнесат и направят тестове за алкохол и наркотици...захлебваха ли нещо от апартамента, на Симончето ли звъняха, на Рашков ли... държава ли бе да я опишеш.. КЛОАКА