ПП призовават: Без маски на закрито в София

Служебният здравен министър да преосмисли мярката
5 авг 2022 13:44, Елка Василева
98
ПП призовават: Без маски на закрито в София
Снимка: архив, БГНЕС

"Продължаваме промяната" (ПП) призовават служебния министър на здравеопазването да преосмисли наложената мярка за задължително носене на маски на закрито в столицата. Това се посочва в съобщение, изпратено от пресцентъра на партията.

Още по темата
Според анализ, направен от ПП, няма обективни причини за задължително носене на маски навсякъде на закрито в столицата, дори само за 15 дни.

Анализът на ПП е на база данните за заболеваемостта с COVID-19 от началото на месеца, уточнява пресцентърът на партията. При общ брой хоспитализирани пациенти в цялата страна около 1000, с около 50 в интензивни отделения, това означава ползване на 10% от болничните и 2,5% от интензивните легла, аргументират се от ПП.

Кривата на заболеваемостта спада, няма натоварване на здравната система, няма риск за живота и здравето на пациентите и не се налагат допълнителни ограничения в София, особено в разгара на летния туристически сезон, традиционно концентриран извън столицата, се посочва в съобщението.

От пресцентъра на ПП припомнят, че планът на кабинета Петков за управление на ковид кризите, изработен с предишното ръководство на Министерството на здравеопазването, овладя напълно пандемията, без да се стига до затваряне на икономиката и натиск върху здравната система.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Меч преди 1 година
Когато премахнаха маските преди няколко месеца, случаите не се качиха. Даже спаднаха. Живото доказателство, че маските са абсолютно ненужни.
87
0
 
3
 
! Отговори
Кикиленче преди 1 година
Не се мазни, ухилен гамен гелосан...помним ние как ни наби сертификата и искаше да ни ваксаш, мискинино канадски... перекенде соросоидно, рептил безроден!! На ленчето в дупитоооо
86
1
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ПЪПЪ ВИЕ КОИ БЯХТЕ ПОДЛЕЦИ КОМИСИОНЕРИ ПАРАПЕТИ ПОТРЕС УЖАС НИКОГА НИКОГА НИКОГА ЛЪЖЦИТЕ ШАЙКАТА КИРО АСЕН И СИЕ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗАТЕЗИ ГЕШЕВ СПИШ ЛИ КЪДЕ СИ
85
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да уточня нещо: изпълнявам моята част от двустранен договор, или чужда молба по лична преценка. Заповеди не изпълнявам. Така че, какво да се промени, или не във въпросната заповед ми е все тая.
84
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво се подмазваш на народа бе просКиро, помним как искаше да ни наваксаш на 60-70% и въведе Зелевия сертификат, аре у лево Gадино
83
4
 
9
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Много ме разочаровахте от ПП. За никого повече няма да гласувам ако пред вратата да дойдете да ми се молите. Никога не ви интересувало съдбата на обикновените хора
82
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо само на закрито без маски? Ковид няма! Махнете изцяло мерките!
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фигурантът на Радев Стойчо Кацата въведе фашистки зелен сертификат! Асена Сербезова го отмени, а копейката не беше доволен от това, защото губи агнета-избиратели.
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма само копейките да си правят предизборна кампания използвайки пандемията и ПП преписват. Жалко само че има прости избиратели които се връзват.
79
1
 
12
 
! Отговори
ogog преди 1 година
вижте, ключовата дума тук е анализ. Само като видя "ПП направиха анализ" и бия хикса на страницата
78
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЕЗ ТЪ..ПАЦИ АКО ОЩЕ БЯХА НА ВЛАСТ ДРУГО ЩЯХА ДА ГОВОРЯТ.хУБАВОТО Е ,ЧЕ ВЕЧЕ ГИ НЯМА И НЯМА ДА ГИ ИМА.
77
4
 
19
 
! Отговори
Възраждане-София преди 1 година
Подлеци!
76
2
 
32
 
! Отговори
Хахаха, Гриндер, преди 1 година
нали ти нареди на сЪрбезова да увеличи бройките в ковид стъкмистиката? Май нещо го играеш кой ми с*а в гащите, а?
75
5
 
45
 
! Отговори
Преда Тел преди 1 година
Киро , къде да заредя за 2.50лв бензин, колкото струваше когато каза на хората да не зареждат масово, защото цената няма да се вдигне и това е пропаганда от ГЕРБ?!?! Според мен всеки път когато зареждам за по над 1лв по-скъпо от тогава ти ми дължиш разликата! На мен и още 6 милиона души! Предлагам вместо да плащаш всеки да те замери с по един камък! Ще ти излезе по-евтино!
74
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро даваше по 70 лева да се ваксинират пенсионерите. Сега предизборно почна да копира Копейки. Хахахахахаха Чиста шизофрения.
73
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП вкараха маските преди една седмица сега искат да ги махат. От къде се пръкнаха такива клоуни?
72
1
 
22
 
! Отговори
Б. Борисов преди 1 година
"Всичко, което виждате е зрителна измама".
71
3
 
50
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Срамота от партията на провалите , дето искаха задължително ваксиниране, се обявяват срещу маските! Кирчо твоето време мина, видяхме какви зулуми направи и докъде доведе страната, така че не давай акъли , ами си отивай оттам откъдето си дошъл и повече никога не се връщай!
70
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много нагли и лицемерни.
69
2
 
60
 
! Отговори
Ед преди 1 година
Чак не е за вярване! Тия дето лично щяха да се заемат с ваксинацията ни, сега са против маските. Хаха!