Теодора, която бе ударена от мълния: Това е като втори шанс и живот

Ще дам максимума от себе си, обеща тя
22 авг 2022 09:30, Нели Христова
14
Теодора, която бе ударена от мълния: Това е като втори шанс и живот
Снимка: Pixabay/jplenio

"От този ден си спомням как съм на плажа, хубаво е и е слънчево. Нямам много спомени след това. Хиляди благодарности на екипа на болницата, на екипа на линейката, на Снежана, която ми е правила над 20 минути сърдечен масаж. Това е като втори шанс и живот. Ще дам максимума от себе си, за да го изживея правилно и добре".

Това разказа пред bTV 18-годишната Теодора, която беше ударена от мълния в Приморско.

"Аз смятам, че дори и това да е нещо ужасно, аз го приемам с усмивка. Продължаваме напред. Надявам се да продължа да се възстановявам така", посочи тя.

"Теодора е вече добре, стабилизирана е, усмихната. Травмата е тежка. Засягат се всички органи и невраната система. Сега лекуваме изгарянията, които не са толкова големи и дълбоки. Има само някои участъци, които са 3-та степен. Няма никакви проблеми засега. Предстоят консултации с невролог и кардиолог", обясни д-р Кирил Симеонов от болницата в Бургас.

Инцидентът с Теодора стана миналата седмица в Приморско. По време на буря тя се облегнала на дърво, докато приятелят й попълвал двустранен протокол с шофьор, ударил колата им. Всичко се е случило за секунди, малко след като завалял проливният дъжд. Момичето беше транспортирано в критично състояние от екип на Спешна помощ и беше настанено в реанимацията на Университетската болница в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи правят протокол за ПТП и вместо да седят в колата щото времето е дъждовно те стоят под дървото. Това младите наистина не са правени в правилната ду пка.
9
11
 
1
 
! Отговори
M.P преди 1 година
Теодора не е ударена от мълния,тя е пожалена и погаля на от мълнияТака че тя ще бъде спецялена жена
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МОМИЧЕ- УСПЕХ В ЖИВОТА- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ- КОЛКО ХОРА СА ПРЕЖИВЕЛИ ТОВА, МОМИЧЕ ТИ МОЖЕШ И ТРЯБВА ДА МОТИВИРАШ ХОРА ДА СЕ СПРАВЯТ С ТРУДНОСТИТЕ.
7
16
 
8
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Хора, ударени от мълния или ударени от мълния, докато са били в корема на майка си (т.е. майката е била ударена от мълния, докато е бременна с тях), често развиват екстрасензорни способности, така че - Успех, Теодора с новия живот!
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо не е казано, както трябва. Директно попадение от мълнията ли е било или е поразена от повърхностния ток през дървото отведен до земята. В първия случай е калпава мълния, във втория - калпав човек застанал под дървото.
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
,Значи първо ги е ударила кола, а после мълния? Леле.....
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1И в училище,и в университета имахме предмет как да се държим при всякакви природни бедствия- земетрсение,наводнение,буря,пожар...90-те години съм завършил и училище,и университета.
3
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на приятеля си трябва да благодариш, защото той през цялото време е бил там!
2
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още много шансове за живот ще има, но никога няма да се наслади и да ги оползотвори, ще бъдат само пропилени шансове. Защото ти се дава само шанс, живота е недостижима илюзия, повечето е санитарно-хигиенно обслужване на хранителните и размножителни функции и зависимости на разпадаща се плът на гниещ организъм.
1
26
 
14
 
! Отговори
Тихомир Гърмидолски преди 1 година
Ако след такава случка не можеш да познаваш числата от тотото, или да четеш мислите на околните, никаква файда няма, ударила те е посредствена некадърна мълния.

Спонсорирани публикации