Емили с тротинетката имала тежко детство, ранила баща си с нож

Трансдевойката разказва за миналото си
8 сеп 2022 16:36, Петя Славова
122
Емили с тротинетката имала тежко детство, ранила баща си с нож
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тежко детство е имала Емили, позната покрай скоростта, която развива по улиците с тротинетката си. Пред "България днес" тя признава, че е наръгала с нож баща си в бедрото, когато била на 12 години.

Станало при самозащита."Татко беше с тъмно минало, роднините ме мразят, биехме се яко поне веднъж седмично, признава любимата на Тихомир-Мелиса и допълва, че тогава баща й вдигнал за пореден път ръка срещу нея.

Още по темата

"Биеше ме по врата", връща лентата назад Емили. Мъжът подал жалба в полицията, но от там застанали на нейна страна. "Баща ми имаше тъмно минало. Занимавал се е с незаконни неща, източвал е игрални автомати в Америка", не пести черните краски по адрес на татко си настоящото момиче.

Емили, която наскоро оцеля по чудо след падане от тротинетката си при скорост 100 км/ч на Околовръстното шосе, идва на бял свят в Плевен преди 21 години. Родителите обаче не могли до последно да приемат желанието си да имат момиче и редовно малтретирали детето физически, споделя Емили. Трансдевойката остава кръгъл сирак преди 4 години, но по думите й не съжалява за липсата на най-близките си хора.

"Моите родители като цяло не бяха много добри хора. Държаха се повече от ужасно с мен заради това, че съм транссексуална. Не ми позволяваха да бъда себе си", добавя бившето момче.

Още от 5-годишна възраст, добави избраницата на бившия културист, тя се усещала момиче, фантазирала си, че някой ден ще бъде "принцеса Емили".

"Постигнах го, но с голяма мъка. Докато живеех при родителите си в Плевен, още бях момче, но постоянно исках да си сменям пола. Животът ми тогава беше истински ад! Майка ми и баща ми не ме приемаха. Карахме се, псувахме се, обиждахме се, неща, които са много гадни за едно семейство", повдига завесата над тежкото си детство скандалната блондинка.

Конфликтите в дома на Емили продължили до 16-ия й рожден ден. На тази възраст тя загубва майка си. Жената, която работи като диспечер в таксиметрова фирма в Плевен, издъхва от рак на белите дробове през 2018-а. Година преди това пък баща й е покосен от инсулт.

"След това обаче животът ми, вместо да стане по-лек, стана по-тежък. Вуйчо ми и вуйна ми са хората, които ми съсипаха живота. Наранявали са ме толкова много, че изобщо не искам да се връщам в тези спомени. Докато живеех при тях в периода 2018-2019 г., всяка вечер имаше скандали. Поне два-три пъти в седмицата се е стигало до масов бой", не крие огорчението си Емили.

На пръв поглед силите в сблъсъците са били неравни, но любимата на Тихомир каза, че когато побеснее, ставала изключително силна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: семействоЕмили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще си плати глобие за превишена скорост и каране без книжка?
23
1
 
9
 
! Отговори
цзьц преди 1 година
Браво добра статия като за този вестник
22
1
 
12
 
! Отговори
Отличник+ преди 1 година
До Отличник - Пере го съчамта. А "трансхората", взеха да ми дотягат с тяхна постоанна нужда от валидация и жажда за внимания.
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото добро тук е че поне няма да остави деца. Поне се надявам, че медицината няма да му помогне. Спрете да пишете за сбъркани!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бигот - Сиииилно се съмнявам в това, но щом казваш ... Бисескуални Готе!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лабаво с такива кат тоа .. като почнат, глупсостите си ги сипят с чирпака ...
18
1
 
3
 
! Отговори
Бигот преди 1 година
Да не си пилее времето, ами да иде на световно по кикбокс за женски, ще ги размаже и ще вземе златото
17
0
 
12
 
! Отговори
kirasirrav преди 1 година
Аз предлагам да си пали тротинетката и да се изнесе към Щатите, може и някъде в Зап. Европа в краен случай ( на Изток по-добре да не пробва щото няма да прокопса ), и там да си изживява фантазиите както намери за добре. Може даже да спечели по този начин.
16
0
 
12
 
! Отговори
Отличник преди 1 година
Има нещо много объркано в статията. Последно Емили/Емил на 4 ли е останал/а кръгъл сирак, или е наръгала баща си на 12? Иначе аз подкрепям и защитавам транс хората, но в този случай е очевидно че не е с всичкия си.
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само обърнете внимание на ето тези думи на съществото: "След това обаче животът ми, вместо да стане по-лек, стана по-тежък"... Значи то си е мечтало родителите му да умрат, и се е надявало така животът му да стане по-лек? И това нещо си позволява да търси съчувствие?!?
14
1
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Защо изопъчавате истината? Това е Емил, а не Емили. Тоя си има Кайсии, колкото и да ги прикрива.
13
0
 
3
 
! Отговори
Дрейф преди 1 година
То ясно, че ще си намерите някоя теория, на която да легнете.И аз ако искам да съм извънземен ще си намеря теория, на която да се основа. *** гледа от личния си социален опит......от всичките дето познавам само двама не си навират предпочитанията в очите ми и не ги мързи да работят.......2 от 10.......
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ограмоти се бе, ганьЕ как да не е болест.До преди 20 години официално се е смятало за психично отклонение.Ти колко такива познаваш които честно можеш да кажеш -"това е нормален човек"?Колко от тях имат нормални семейства ?
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е ние кво да направим ся? Нито ще е първата, нито последната с тежко детство! Има много свестни хора с тежко детство, които не се опитват да утрепят някого като карат тротинетка с ненормално висока скорост! Така че да не се оправдава!
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емил дето не знае пола си е нормално да е извратен.
9
1
 
22
 
! Отговори
DRF преди 1 година
Моля не ни навирайте объркани и нещастни създания насила в очите. Ясна е работата, че търси популярност щото я/го мързи да работи. От тая порода голям процент са така. Софето е идеално за такива wanna be.
8
1
 
30
 
! Отговори
Странно! преди 1 година
Колко странно ! Толкова много се писа и продължава да се пише за едно объркано момиче ( извинете, транссексуал, т.е. сбърканяк ! ) и "подвизите" му като нарушител , а нищо не се пише за нормалните момичета, които са бъдещите майки на българчета, които пък ще строят нормална България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На това ли му викат "българска журналистика" ???? Ами, НЕ ! Това е днес българската журналистика- посредствена и платена.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очакваме спомени от учителките в детската и първи клас какво будно момче,момиче (последно какво) е било тва създание.Едно време до изгорелият цирк имаше много такива "Емилита"
6
2
 
34
 
! Отговори
Тя преди 1 година
Защо непрекъснато ни занимавате с това същество?
5
3
 
9
 
! Отговори
Кекъл преди 1 година
До Разочарован -- Супер, чезвай, няма да липсваш на никой