Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното

В Instagram тя разказа, че не е пострадала сериозно
24 авг 2022 12:20, Нели Христова
623
Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили, която стана популярна с безразсъдното си каране на тротинетка по магистрали и скоростни пътища, е претърпяла инцидент на Околовръстното шосе в София. За случката съобщи самата тя в Instagram, а в социалните мрежи веднага се появиха видеа на очевидци.

"За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред", пише в пост в Instagram Емили. Тя е паднала от превозното средство, докато се е движела със 100 км/ч.

В публикацията си Емили обяснява, че времето е било ужасно, но тя носила необходимите протектори за тяло.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел.тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!", обяснява трансджендър момичето.

Още по темата

В Instagram Емили е публикувала схема на инцидента според която, след падането от тротинетката, тя се е пързаляла около 50 м по асфалта, а превозното средство - 100 метра.

"За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!", разказва още Емили.

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!", пише тя.

Във видео, публикувано от очевидци на инцидента, Емили обяснява, че е била излъгана, че гумите на тротинетката ставали за дъжд.

"Карах със 100 км/ч, защото ми бяха казали, че гумите са устойчиви и могат да си карат в дъжд. Но явно са ме излъгали", казва Емили, а един от мъжете, заснемащи видео, отбелязва, че тя кара в дъжда с джапанки.

Преди няколко седмици МВР глоби Емили, която не просто управлява тротинетка на места, неподходящи за това, а и нарушава ограниченията на скоростта. На Околовръстното шосе ограничението е 80 км/ч.

Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Служебно правителство, война в Европа, цената на газа е над Джомолунгва, цените на бензин и дизел имат поведението на ентропията, само нарастване, пред избори сме! Вместо да дискутират програмите на партиите форумните кифладжии дискутират една невръстна пик ла! До какво ниво е паднала нацията! То пък една нация!
408
1
 
1
 
! Отговори
Вени преди 1 година
Другата седмица се прибирам до БГ, ако вида това недоразумение на пътя ще платя на таксиджията да го блъсне
407
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ V=100 км/ч L= 50 м МЕХАНИКАТА КАЗВА,ЧЕ ВРЕМЕТО = 3,6 сек; ЗАКЪСНИТЕЛНОТО УСКОРЕНИЕ = 7,716 м/с. ТОВА ЗАКЪСНИТЕЛНО УСКОРЕНИЕ Е РЕКОРДНО ВИСОКО ДОРИ И ЗА ФОРМУЛА 1, КАТО ПОКАЗВА ФАКТА, ЧЕ МАЦЕТО СТРАДА ОТ ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ И СИ ИЗМИСЛЯ. ДА МИ СЕ ОБАДИ И ЩЕ И ОЖУЛЯ НЕ САМО ДУПЕТО, НО И ПРЕДНИКА !!!
406
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другия път да се забие с шиибаHата си тротинетка направо в прихиатрията - еднопосочно, без право на излизане от там.
405
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, бе. То ако със 100 км. в час паднеш от мотор и се търкаляш 50 метра, линейка ще те вдига с носилка от паважа, защото ще си потрошен и евентуално в безсъзнание. Ако имаш много късмет. А то си натъртило дупенцето, станало и хукнало да бяга да си търси тротинетката. Не виждате ли, че напоследък постоянно търси внимание от медиите? За останалото да се погрижи КАТ.
404
1
 
7
 
! Отговори
plamen преди 1 година
Стига вече с това излагане.Имам чувството че ви плаща да пишете за нея.
403
1
 
2
 
! Отговори
конт дьо фрей преди 1 година
Извинете, Уважаеми Дами и Господа.Но, до кога ще ни занимавате с това недоразумение на природата и няма ли кой да го санкционира това нещо?Омръзна ми да чета в медиите за палавия извратеняк летящ със 100км/час. Ако, аз направя такова нещо, веднага ще ме глобят и ще ми вземат тротинетката, а на това тук - защо не? С какво това недоразумение е по-качествен човек от мен, Вас или останалите четящи в сайта Ви.
402
0
 
2
 
! Отговори
Това преди 1 година
е Емил! Не е Емили!
401
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този-тази съм го-я виждал как кара , клатушка се , видно е , че не успява да пази равновесие ... сега се е разминал-разминала , но следващия път може и да е фатален . Просто трябва да му-и се кофискува тротинетката . Опасен-опасна е за себе си, но най-вече за останалите !!
400
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост." А.А.
399
2
 
16
 
! Отговори
Евролибераст жендрю преди 1 година
Това е европейската мода безполови индивиди на тротинетки еко терор и лозунги на видни и авторитетни евро политици викащи накажете Путин като не се къпете миете стите на тъмно и студено а за зимата европейците да разчитат хомосексуализма да сргява и топли обикновените хора ...
398
2
 
18
 
! Отговори
зоро преди 1 година
Как може това недоразумение да е водеща тема за деня. Нямам думи.Преса, новини, фейсбук Емили, Джизъса, Джаферович и Андреа други теми няма. Българиооо какво се случва какво ???????
397
2
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Да се разбиват с тези тротинетки и да им гледаме сеира. Аз никога не бих карал тротинетка, защото е с по-малки колеленца дори и от бебешка количка и при едно камъче и се обръщаш и падаш. Не ги знам тези *** как карат тротинетки, луди глави.
396
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 430 - Никой невинен нямаше да лежи в затвора. Братовчед ми "блъсна" моторист, който леко се "бутна" в друга кола, изгуби баланс и ни се натресе отгоре. Ония после искаше да съди, ама не му мина номера. Бил стресиран ... да, а 4 сдуши в колата пеехме Кумбая от кеф, когато върастен мъж се оказа на капака ни и едвам не се убихме, нали!!!
395
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ако беше влязла под гуните на някоя кола,докато се тътри по *** по шосето???? Някой невинен човечец щеше да лежи в затвора заради този изкукуригал уродляк.Полицията защо него арестува това недоразумение на природата?
394
1
 
23
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
аз вече изразих съжалението си за случая като споделих,че е много жалко дето си е натъртил ***..Мисля че е требало да си размаже черепа!..Тогава лично бих я/го поздравил..Но както и да е,има и следващ тираж...Друго ме смущава:..-ВНИМАНИЕТО,което СОЦИУМА обръща на един дефиниран груб нарушител,при това определено със сачма в главата!....Това ли са "Новите евроценности" за Бога?!
393
1
 
25
 
! Отговори
rusnak преди 1 година
Защо занимавате малкото останали нормални хора с това болно шизотранс същество мало умно и много про сто?????????????????? наистина ли не виждате че това нещо има проблем в развитието и мозъчните функции??????????
392
0
 
30
 
! Отговори
преди 1 година
Емили, КОЙТО ... не която. Емили не е жена. Той просто си мисли, че е такава. Биологията си е биология и тя не може да се промени само защото човек си мисли нещо !
391
3
 
6
 
! Отговори
Автомонтьор преди 1 година
Да ми се обади тая имам машина вибратор 100 тласъка и вибрации в секунда. Направо ще си излее всичко води и течности.
390
4
 
11
 
! Отговори
Тая си търси чукачи преди 1 година
Отчаяно си търси групичка в стил хардкор и ганг-банг да изкуучат у всички дупки.