За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България

Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите
29 авг 2022 15:00, Нели Христова
439
За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили с тротинетката отново бе засечена да лети с много над разрешената скорост, този път по бул. България. С нея на тротинетката, докато се е движела със 100 км/ ч, е бил и приятелят й Тихомир.

Още по темата
одор Тошев изпраща видео на NOVA, в което се вижда движението на Емили по пътя в тъмната част на денонощието.

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Първосигналната реакция на съпругата ми подсказа, че нещо се случва отдясно, аз въобще не ги видях в страничното огледало и автоматично минах в лявата лента. Това си е шок. Единствено задният пасажер имаше светлоотразител на раницата и това ми подсказа, че имаше движещ се обект пред мен", обяснява той, а по-късно добави: "Въпросното превозно средство се движеше в трите ленти, без никаква индикация за престрояване. Останалите участници в движението не знаехме траекторията и всички карахме бавно отзад."

"Вече ще си поправим грешките. Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове", каза на свой ред Емили и отново изрази позицията си, че иска да бъдат въведени нови правила за тротинетктите.

Тошев обясни, че при подобни нарушения във Великобритания директно конфискуват тротинетките, а в Норвегия наказанието е 1 година затвор. Тихомир, приятелят на Емили, прие с надсмешка тези правила.

Емили отново разказа за падането си на Околовръстното шосе: "За първи път карах тротинетка в провилен дъжд. При маневра за изпреварване се подхлъзна преднага гума, аз се пързалях около 50 метра, а тротинетката - 100 м."

"Ще се откажа да карам в мокро време, но пак ще си летя по магистралите", заяви категорично Емили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И с какво е по-различен от Семерджиев?
317
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
Сега ми стана ясно защо Емили лети със 100 км час. Иска и се да влезе в мъжки затвор (защото по лична карта е мъж) и там да и съдерат за---ка.
316
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, прибери си го в най-скоро време, самото то си го проси!
315
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак на *** му правят реклама,от днес
314
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това еидн ден ще си стриши гръбнака и ще моли, за помощи ...
313
0
 
6
 
! Отговори
Фиша преди 1 година
Трябва да се забранят тези тротинетки напоследък виждам много ги карат явно е мода сред 12 годишните лапета. Но карат така бързо че един щеше да ме блъсне едвам се оттървах. Забранете ги просто
312
0
 
8
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 година
Като продължавате всеки ден да давате поле за изява на това психично-нестабилно недоразумение, ще започне и с 200 да кара, само и само да "се изявява". Не му обръщайте внимание и това е...пък като иска да се прибива, негова си работа. Защо ежедневно ни занимавате с това.
311
1
 
15
 
! Отговори
балканджи Мишо преди 1 година
Айде обратните са 2-5% от населението ама сбърканяци като ТОЗИ са под 0.1%, защо им се отделя толко време и внимание?Не знам и каква добра бизнес практика е постоянно да навирате в лицето нещо толко сбъркано и отвратително и да нервирате хората които така или иначе си имат много проблеми.
310
0
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
Чвно за нищо друго не става тая смръдла и си търси сензация ,но едва ли ще има касмет.....тъпачка малка Барби
309
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Принципно, това хоби няма да продължи дълго. Все ще се появи някой нов Семерджиев и Емили ще бъде разпиляна на части. Тогава, ще се чудим какво да пишем.
308
2
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
нашио сака жена му да е мустаката, да праи глетава мусака и да не мъцва като я налагат с каишо. ква емили ква тротинетка, огледайте се къде живеете
307
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 1 година
Заради това накрая някой невинен ще го отнесе.
306
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ѝемили умра цяла България да се занимава с него! Ама защо иска да вкара в беля някой невинен шофьор, който ще го прегази?! Ще го влачат човека по съдилища с години...
305
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този безполов се надсмива на КАТ и цялата държавност. В нормална държава това няма как да се случи .
304
0
 
23
 
! Отговори
Света се обърка преди 1 година
Прочетох поредния възторжен коментар за някакъв третополов , който в нарушение на Закона за движение по пътищата "лети" с тротинетка по магисрталата.... А СЕГА КАКВО ЧАКАМЕ, ДА ПРЕДИЗВИКА КАТАСТРОФА ИЛИ ДА СЕ ПРЕБИЕ ЛИ ? Отново ли ще има възторжена статия , пълна с хвалебствия колко хора са пострадали при катастрофата предизвикана от тоя Емили? КАТ няма ли да се намеси най-накрая за да спре тая лудост по пътищата ? НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НЯКОИ ШОФЬОРИ БИХА ИСКАЛИ ДА ПЪТУВАТ БЕЗОПАСНО ПО ПЪТИЩАТА ?
303
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма държава .
302
0
 
18
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Както казваше баба:Щом си го търсиш,накрая ще го намериш!
301
2
 
24
 
! Отговори
Boto преди 1 година
Аз за 2 нарушения онзи ден оставих 700 лева в кат за да мога отново да имам валидна книжка която изтече и да карам, както закона повелява.Нарушенията са, че съм карам със 72 при ограничение 50 и със 83 при 50 ограничение и то кола, която има възможност да спре доста по бързо от тази.И двете нарушения снимани от некакви храсти на места, които са далеч от 50 за нормална скорост. Но тива може да си лети с 100 и да се смее на полицията, тоя от преди месец може да кара 10 години без книжка.
300
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е родена за мъж!
299
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСичко е повече от ясно. От законова гледна точка всяко МПС което може да развие конструктивно над 45км. е мотор. Нужна е книжка кат "А" регистрация, застраховка и т.н. Няма ли кой да я арестува тази. Тук имаме многократно повтарящо се престъпление и заявления, че ще продължава да го прави. Трябва ли да стане някои сакатлък, за да се задейства полицията?