Румен Миланов: Не е нужно да се знае кой е бил в колата на НСО

Тя наруши правилата в Кресненското дефиле
15 сеп 2022 15:23, Росен Стойчев
104
Румен Миланов: Не е нужно да се знае кой е бил в колата на НСО
Снимка: БГНЕС

Не е важно кой е бил в колата на НСО, извършила опасни маневри в Кресненското дефиле. В случая говорим за безопасността на пътуващите. Това заяви в ефира на Нова ген. Румен Миланов, бивш началник на НСО.

Още по темата
Според него не е целесъобразно автомобилът да се движи по този начин в такива участъци.

„Пътуването в дефилето трае около 15 минути и не може да се постигне кой знае какъв успех в спестяването на време. Може само да се увеличи рискът. При средностатистически ситуации охраняемите лица са доста заети хора, винаги бързат и често шофьорите си позволяват да превишават скоростта", допълни той.

„Ако зависи от мен, няма да се разбере кой се е возил вътре. Трябва да се извърши проверка. Не е ясна причината колата да се движи така. Може охраняемото лице да не е било в добро състояние. Личното ми впечатление е, че с автомобилите със специален режим на движение винаги има голям проблем. Тези, които го ползват, казват, че другите не им правят път и не спазват закона”, поясни Миланов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
2
 
! Отговори
Дедов преди 1 година
Идеята всеки българин да си сложи специални светлини като НСО зрее в мен с необуздана сила.Така може да си решим проблема със закъсняващите или липсващи линейки.
89
0
 
5
 
! Отговори
Дедов преди 1 година
По логиката на генерала ако аз си сложа такива светлини мога да карам жена си до спешното като и стане лошо, без правила.Нека всеки българин да се възползва от тази опция след като е разрешена.НСО не е линейка нито пожарна,нека си карат *** но без да застрашават другите участници в движението.И господин пенсионер важно е кой е карал и кой се е возел,за да бъде наказан.Наказан трябва да си и ти за наглото си поведение пред журналиста и народа който ти плаща заплатата.
88
1
 
6
 
! Отговори
Дедов преди 1 година
Румен Миланов.Какъв генерал е не знам,може и да е горски но знам че е от хората които създават и поддържат престъпници.Както е примерно семерджиев.90 процента от полицията е съставена от престъпници ,прокурор престъпник,бивш премиер престъпник.една правилна проверка в чехия ще го докаже.Няма надежда за нашия народ.
87
1
 
14
 
! Отговори
Шарлатанин преди 1 година
Нужно е, нужно е, щото то всичко започва от лекетата, които се возят, от безумните им прищевки и от неистовото желание да се дуят като пуяци, че са над правилата, щото имат власт.
86
4
 
2
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 1 година
Защо да е нужно ?!!
85
0
 
18
 
! Отговори
Гавазите и пандурите преди 1 година
изпълняват каквото им нареди возеното парвеню,възхищаващо се на собствената си "значимост".Изпълнителите,шофьори и охранители,се опиват от възможността да нарушават безнаказано и пренебрежително законите и правата на другите хора. Типична ориенталска самодоволност,назидателно изразявана от комплексирани, разбиращи собствената незначителност и използващи шапката на службата като опит за изравняване на позициите си в обществото в сравнение с интелектуално и морално превъзхождащите ги.
84
0
 
15
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Който не се е срещал с кортежа на Кюлчев през зимата в Родопите той не може и да си представи какво значи безцеремонно, нагло и нарочно изхвърляне в преспите. И ония големият шофер се хили от вътре.
83
0
 
31
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Искам да знам кой е бил "богопомазания" в колата. За да НЕ гласувам за неговата партия. Решението му да рискува живота на останалите участници в движението за собствен кеф показва и как ще управлява.
82
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям виц е мнението на Миланов, че охраняваните и нарушаващи закона за движение са много претоварени и затова бързат. С какво толкова са заети тези наши хранения?Да се учат от Киро и да пътуват сами в самолети за 200души.
81
0
 
17
 
! Отговори
До64 преди 1 година
Нищо хубаво не направихте тези които скачахте пред парламента. Сигорно в колата е бил някой от тези които плащаха и подстрекаваха безделниците.
80
0
 
24
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Казвай кой е ,не се прави на ощипана мома НИЩОЖЕСТВО,.Трябва да се отчетеш пред тези дето ви плащаме заплатите ,затова казвай кой хулиганин се е возил.
79
0
 
26
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Ние сме *** , ама не чак толкова големи другарю милиционер
78
0
 
30
 
! Отговори
..... преди 1 година
Напротив, трябва да се знае!Защото народа плаща масрафа и трябва да знае!Ако не искате да се разчуват безобразията ви,не газете закона брутално!Стига с вашите конспирации,човек не може да направи разлика между вас и бандитите!Господина от снимката отдавна е загубил човешки образ!
77
1
 
25
 
! Отговори
Той преди 1 година
Според мен трябва да се закрие тази служба.Само мафиотите и министрите се движат с кортежи.
76
3
 
0
 
! Отговори
Отначало преди 1 година
Добре започна писанието ти. Но к,во общо има тук писанието ти, освен да си изразиш пристрастията.Колко пъти съм казвал: Ултрас=на стружка на магнит.
75
0
 
29
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Когато напишеш честно мнение за гнусните власт имащи, това сайтче бърза да трие и блокира. Чиста проба свобода на мислене и изразяване. Абе, демократични ценности. С нищо не сте по различни от Путин. Напротив! Давай "dnes.bg" да дерзаете. Страшни и невероятни ................................................................................сте!
74
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е безобразие! Името трябва да се разкрие защото тези които ги возят са причината да се застрашава живота на данъкоплатците, същите тези които плащат за охраната и автомобилите. Освен това се застрашава и живота на лицата които трябва да пазят, въпрос на време е да убият някой политик. Не може така да си позволяват такива безобразия. Никой няма право да кара безразсъдно на пътя ако ще и президента да е. Или вкарвайте службата в ред или я разпускайте.
73
0
 
31
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Пълен Наглец!
72
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Румен Миланов много се е объркал! Да се строи в две редици и веднага да даде пълен отчет на негово величество данъкоплатеца кой е велможата от колата на нсо!
71
0
 
31
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
УБО, НСО и подобните им винаги са били убежище за некадърници с високи заплати и добри връзки,начело с началниците им като този. некадърникът винаги крие какво прави, защото бързо ще го разберат , че е некадърен.