Даниел и любимата му Атанасия- сред най-известните двойки у нас

Семейство Бачорски се радва на успехи в социалните мрежи
Обновена: 27 окт 2022 07:44 | 27 окт 2022 07:03, Петя Славова
75

Една от най-известните двойки в социалните мрежи в България са семейство Бачорски. Даниел е чистачът, който не се срамува от работата си, а Атанасия е любимата му, с която отглеждат две деца.

Те са забавни, успешни, влюбени и известни. Тя е специалист в индустрията на красотата и вече майка, а той - собственик на най-голямата фирма за професионално почистване в България.

"На първо място искам да започна с това, с което се гордея най-много – това, че станах родител. Това да бъдеш майка и да отделяш времето си на детето е едно от най-хубавите неща", каза Атанасия пред Bulgaria ON AIR.

След 8 години упорито писане двамата се срещат. Пътуват нон-стоп и споделят атрактивни кадри от почивките си.

Според Даниел зад лъскавия живот в социалните мрежи се крие много труд и работещ бизнес.

"Хората с големия бизнес се държат много скучно, надменно, скрито. Всъщност на мен ми е все тази – не съм такъв. Много постоянство, търпение, коректност, сериозност и рискове, и нещата стават – аз съм пример. Не съм откраднал, не съм излъгал. В момента във всички дружества имаме 900 позиции. България е уникална страна. Преди 10-15 години си мислех, че България е дупка. Всички мислят, че тук е последна дупка на кавала. Хора, не е така. Пътувайки, съм видял много и от бизнес, и от начина, по който се случват нещата. Тук е Рай. Тук можеш да се развиеш", сподели Даниел Бачорски.

Животът на Бачорски невинаги е бил лесен. Израства в семейство с 5 деца с разведени родители. Двама от братята му работят като чистачи и така започват да пишат своята почти нереална приказка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
Атанаска от Смолян преди 1 година
Атанаска беше сгодена, но явно видя чеТози е лесен, раздели го набързо с първата жена и бебе на няколко месеца, разтрогна годежа си и хоп известна в столицата!!! *** с конска физиономия която се мисли за вип. Жалки са
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е интересно кой гледа децата , като все по чужбина почиват . Обаче и тя бърза да роди от него , да е по- сигурна . В мъж дето има пари , всяка може да се влюби .
48
2
 
3
 
! Отговори
Петрания преди 1 година
Съгласен съм с мъжа на Атанасия, България не е дупка, много красива страна с прекрасен климат и природа, но за жалост населена с най-долното и мръсно племе на планетата което я съсипва.
47
1
 
5
 
! Отговори
Благодаря преди 1 година
за интервюто - вече знам, че и на двамата няма да им използвам услугите. Много лоша реклама на клиниката, където работи Атанаска, между другото.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, пак ли вие? Господин Бизнесмена, вече ставате досадни и смешни с булката! Знам едно - ИСТИНСКИТЕ бизнесмени по света и у нас дават мило и драго да живеят инкогнито и да бъдат не разпознаваеми от тълпата! Това говори за класа и интелект, който не съм сигурна, че има във вашия случай...И още нещо - от къде време за постоянни пътувания, клипове и забавления?!
45
1
 
15
 
! Отговори
Атанаска преди 1 година
На жената, която прилича на мъж й се иска да се казва Атанасия, но се казва Атанаска
44
1
 
11
 
! Отговори
Пияния помак преди 1 година
Тези кои са? Признавам само пиленцата от Монако - Боби девинския пoмaк.
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- добре да пишат за българи, които РАБОТЯТ( както беше преди 30-50 години), отколкото да четем за някакви м.ай.му.няци, ритащи топка..
42
1
 
37
 
! Отговори
Културтрегер преди 1 година
Тия никому неизвестни хорица плащат ли ви, за да пишете за тях?! Ежедневието им е почти толкова интересно на хората, колкото и ежедневието на леля Ганка от Карнобат, която вчера е правила обща туршия в нов бидон, закупен на промоция в Лидл! Живи и здрави разбира се, просто не разбирам защо някой ще интересува от непознат за него човек къде е ходил, какво е правил, какво е вечерял и какво е пил?!
41
0
 
45
 
! Отговори
Мъка преди 1 година
Журналисти и медии неуморно работят по въпроса за затъпяване на населението.
40
0
 
27
 
! Отговори
Сомчето преди 1 година
Кои са тези ?Къде ги гледате?Автори ли са, художници, писатели, музиканти ?
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хахаха - Разделила го Атанаска, бе, от първата му жена! С пищов в гърба ли го направи? Все едно е безмозъчен Бачорски, та някой ще го разделя и събира. И той е участник в процеса и е направил избор.
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои са тия и трябва ли да ги зная?
37
0
 
5
 
! Отговори
Дреме ми преди 1 година
Важното е да не бута нашия картелен бизнес, че през бомбите и куршумите всички са равни!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман, от инфлуенцъри!
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонименхаха Бачорски е набор "88, ама щом сте решили,че е дядо.. не това е проблема му,обаче..нито нейния :D доста поръчкова и скучна статия
34
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм спициалист, ама ми изглежда като платен репортаж.
33
0
 
30
 
! Отговори
Смешки преди 1 година
Тази я засичам често като кон но добре се е ориентирала от Смолян! Нямат класа тези хора тя не се купува с пари! Смешни, комплексирани и парадиращи! А децата не са й две на тази госпожица! Едното е от друга жена и беше на 3 месеца когато великия бизнесмен ги заряза заради една ..//
32
0
 
24
 
! Отговори
Смешни преди 1 година
Ако тези клоуни са най-известната днойка 😂😂😂😂 закривайте цирка!
31
1
 
46
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Атанаска раздели Бачорсси с първата му жена докато бебето им беше на няколко месеца! Голяма любов Атанаска от Смолян има към парите!