От Кърджали: Купища боклуци, мизерия край училище

В Helpbook изпратиха сигнали за запрашване и сухи листа
11 ное 2022 20:30, Анисия Иванова
9
От Кърджали: Купища боклуци, мизерия край училище
Снимка: Helpbook

Живеещи в Кърджали сигнализираха в платформата на Helpbook.info за няколко незаконни сметища в града. В близост до автогарата около двата хипермаркета се наблюдава изключително неприятна гледка - отпадъци от всякакво естество са струпани на камари по улиците и тротоарите. "Това състояние се наблюдава целогодишно, което означава, че просто никога не се чисти. Изключително неприятна е гледката на купища боклуци на едно от най-посещаваните места в града. Настоявам да се вземат мерки да се почиства всекидневно и да не се допускат бунища в града и около него", пише наш потребител.

Изпратиха ни снимки на непочистени обществени площи около музей, училище и детска градина в същия град. Авторът на сигнала е възмутен как е възможно ежедневно децата да почиват и играят през междучасията в подобна мизерия и моли за спешно почистване и привеждане на района в подходящ вид.

Друг наш потребител от столичния район „Сердика“ доброволно е извършил почистване на обществени площи, като събрал голямо количество сухи листа в чували. "Моля ви да бъдат извозени, защото неизвестни граждани започнаха да изхвърлят битови отпадъци до чувалите с листата", пише той.

Съобщиха ни и за сериозно запрашаване в район „Младост“: "Режат се бордюри на улицата, без да се използва никаква вода, не може да се диша по цялата улица, всички търговски помещения се пълнят с прах", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си питат ДПС, нали все за тях гласуват, а те не правят нищо 33 г., даже им отнема поминъка.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E кмета и ходжата нали са правоверни - ще намерят оправдание свише, а трудноговорещите български ще викнат "машалла"
2
0
 
1
 
! Отговори
оборка весекиден преди 1 година
До АнонименА тези, които трупат ***? Ако така сме нетърпими и към тези, които безразборно хвърлят, цена няма да имаме
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми така е, *** нали си имат васал там, той ко напрай за тях 30 години, като гласуват под строй, аааа да сетих се, ама небило за тях, нищо те трябва да са търпеливи, след 30 години ще е друга губерня и ще тече мед и вино от чешмите, може и асфалт да турят на някоя улица, ехее размечтахме се

Спонсорирани публикации