Бащата на Александър от Перник: Разпознах го на кадри, отслабнал е

По думите му детето е забелязано около блок в града
Обновена: 14 ное 2022 09:14 | 13 ное 2022 22:25, Красимир Ангелов
204

"Започваме да търсим около блоковете и входовете и стълбищата. Това е Александър ! Купил си е вода, но е отслабнал. Сигурно не е ял известно време. Якето си го е сменил по някакъв начин, но не знам как. А иначе дънките и обувките са му същите". Така бащата на изчезналия Александър от Перник коментира кадри от социалните мрежи, на които се вижда как дете си играе с котка на поляна.

Още по темата
По думите му го е забелязала възрастна жена.

"Дала е сигнал обаче преди да слезе по стълбите е видяла, че той тръгва в обратна посока и когато е слязла долу, него вече го е нямало. Ще го търсим. Той си купува без пари. Той няма пари в него, но си купува. Не знам как става тази работа", подчерта бащата пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
13
 
! Отговори
999 преди 1 година
ДЕТЕТО НЕ Е САШКО. Много по- висок е и поне с 2 год по- голям е този на видеото. Прилича. Но не е!
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как? Взел е якето от някоя кофа за ***, а водата от реката или я е откраднало.
53
0
 
10
 
! Отговори
До 77 преди 1 година
Радващо е, че се озъртат и обикалят, но уж го виждат някои и го изпускат. Е, това е шокиращото.
52
6
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Те всички нотариуси са замесени с имотни далавери и измами!
51
2
 
12
 
! Отговори
До 71 преди 1 година
Тоя заснел клипчето е някаква баба, която искала да се облече, че й било студено и така загубила потенциалният "Сашко".
50
2
 
8
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
Нотариус е в Перник, да. Сега, едва ли има пачки по стотачки, не знам. Работи като такъв в града. Дали е собственик на кантората или е просто чиновник с професия "нотариус", никаква идея.
49
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забаламосват ви с този случай да не видите как ви спретват правителство "на всяка цена" и за ваша сметка. Вече едно на 7 момчета е аутист и 1 на 20 момичета. Както е тръгнало Скоро всяко второ момче и всяко 5 момиче. В двтството ми нямаше такова чудо от негодни за нормален живот. Това е истинската пандемия и в бъдеще нормалните ще трябва да се преструват на ненормални, за да се впишат в картинката. Вече панаирите обявяват часова зона без музика и светлинни ефекти, да могат "специалните" да идат
48
1
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Ако е нотариус има пачки и са го отвлекли за пари!А тези милиционерски кьорфишеци че тоз го видял..оня не го видял са толкоз детински и прозрачни...типично за милиционерския им стил!
47
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да пратят алкохолика Чашков да търси. Нали е депутат от Перник. И нали е велико ченге. Всичките милиционерски ДС мурафети ги знае много добре, ама той пиян по цял ден, кога да се вдигне до Перник. Пък и той за един уикенд не може да си обходи имотите, как да тръгне да свърши някаква работа.
46
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, историята започва да става много страшна.
45
2
 
8
 
! Отговори
До 64 преди 1 година
Нотариус е бащата, пари има.
44
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100% е сигурно, че ченгетата следят в момента здраво бащата. Не си мислете, че пасат трева. И 100% е сигурно, че ако нещо е замесен в един момент ще стъпи накриво.
43
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намерете детето, че ни побъркахте!
42
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, опази детето и го върни живо!
41
5
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 57 преди 1 година
Потвърджавам, но не можем да я питаме къде е Сашко. Това исках да кажа, че си е отишла. Тя си е феномен, който ще чуваме и в следващите животи като се завърнем след като напуснем този.
40
9
 
3
 
! Отговори
Фин преди 1 година
До До Фин.... Тука в този форума всички ли сте *** и вярвате, че американците не са стъпвали на Луната?! Бащата казва ,че е той *** такъв. Аз не го познавам естествено.
39
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубаво дете симпатично. Дано се намери и Бог да го благослови. Който има ВЯРА В БОГА И ЛЮБОВ ОТ ВЪЗВИШЕНИЯ СВЯТ МУ ИЗПРАЩАТ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ НА ЗЕМЯТА !Учителят Петър Дънов
38
27
 
6
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Кирово време - отвличания на деца, побоища, убийства
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... ТА ВАНГА не си е отишла :))) и никой не си отива ! ВАНГА Е В ДУХОВНИЯ СВЯТ РАЗУМНИЯ НЕВИДИМИЯ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ОЧИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО С КОЕТО СМЕ ОГРАНИЧЕНИ НА ЗЕМЯТА! ТАМ ОТИВАТЕ ВСИЧКИ КАТО СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА В ТОЯ ЖИВОТ ДО СЛЕДВАЩОТО ВИ ПРЕРАЖДАНЕ. ЧОВЕК МНОГО ПЪТИ ИДВА НА ЗЕМЯТА И СЕ ВРЪЩА В СВОЯ ДОМ ОТКЪДЕТО Е ДУШАТА ! ТЯ ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадат близалки и бири, изтипосват ги веднага. Я в мрежите, я по ТВ. Цялата държава търси едно дете, цял град и околия мобилизирани, един читав запис няма освен такъв с мобилен телефон. Обявете награда от 30 бона и ще се намери. Всеки ще търси парите, но поне ще се подсигури, ако е живо. Господи, помогни!