Бащата на Александър от Перник: Разпознах го на кадри, отслабнал е

По думите му детето е забелязано около блок в града
Обновена: 14 ное 2022 09:14 | 13 ное 2022 22:25, Красимир Ангелов
204

"Започваме да търсим около блоковете и входовете и стълбищата. Това е Александър ! Купил си е вода, но е отслабнал. Сигурно не е ял известно време. Якето си го е сменил по някакъв начин, но не знам как. А иначе дънките и обувките са му същите". Така бащата на изчезналия Александър от Перник коментира кадри от социалните мрежи, на които се вижда как дете си играе с котка на поляна.

Още по темата
По думите му го е забелязала възрастна жена.

"Дала е сигнал обаче преди да слезе по стълбите е видяла, че той тръгва в обратна посока и когато е слязла долу, него вече го е нямало. Ще го търсим. Той си купува без пари. Той няма пари в него, но си купува. Не знам как става тази работа", подчерта бащата пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
3
 
! Отговори
Въпроси безкрай преди 1 година
Къде са майката и братът? Пари може да си има и да не ги е харчил. Взима нещо - може да е чанта, а не играчка. И очилата - може да са на някой от семейството. На мен ми се вижда доста самостоятелен за аутист. Последно той ли е от клипа или някой, който го търси? И на кого маха момчето от клипа? Няма ли още разрешение актуални снимки - има камери в училищата
74
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно чел някой си ама н емислил никъде не еказвал да се пие кислородна водя.. питай химиците.. тя се разрежда така е казал НАУМИВАКИН. А ДЪНОВ Е КАЗАЛ.. НО ДЙНОВ НЕ Е ЗА ВАС ЗАЩОТО СТЕ НЕВЕЖИ КОВИД ЗОМБИТА ДЕТО ВИ ТРОВЯТ С ХИМИИ ЛЕКАРСТВА ЩОТО ТОВА Е ДЯВОЛА. В БОГА НЯМА БОЛЕСТИ НЯМА ТОВА КОЕТО ВИЕ ГРЕШНИЦИТЕ ПРАВИТЕ. И ЩЕ ПЛАТИТЕ С ДУШИТЕ СИ.ДЪНОВ - БОЛЕСТИТЕ СА ДУХОВНИ ТЕ СА НАЙ ГОЛЯМОТО БЛАГО ЩОТО ВИ СПИРАТ УЧАТ И ИЗЧИСТВАТ. ТЕ С АВАШИТЕ ГРЕХОВЕ ОТ ВАШИТЕ ЖИВОТИ! АКО ТИ
73
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като проф. Неумивакин.. защото не го разбираш това не е за всеки.. особен оза прости хора а ви есте точно такива..Що н еходиш да гледаш тв или да четеш книга.. а? Ще ми казва тоя никаквец на мен ще сипозволява да ми говори за причинно следствени връзки за болести които са измислени от медицината с цел да ви манипулират дасте им вечни пациенти и да печелят от вас.Та медицината е убила повече хора то войните.НЯМА олести *** от яд тъпанарино.сатана. пиел кислородна вода..
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 92Трудно ми е да обесня на *** човек. Защото 1. Никой не почива нито умира. Смъртта е на тялото. Болести няма. Болсста е твоето невежество за нея лечение няма. Под дойстойнството ми висшите образавания нивото класата на млада жена личност постигнала много в живота си и по всички параграфи мога да те сложа теб и голям процент от народа в малкия си джоб на дънките от знания.Микробите и бактериите са тези които са полезни за организма. Ти нямаш прадо да говориш за нобелов лауреат
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АсанАбе Асане.. къде отиваш като ти си още в 1 клас. За тикава души неразвити като теб има много животи много страдания докато се извисиш. Господи прости им. Те са дошли тук да се учат.. още много имат.Хората казва ВАНГА вършат и говорят лоши неща но мислят че нищо не се вижда... О,не,всичко се вижда и идва ден когато всеки ВСЕКИ паща за греховете си.Да знаете.. Щото виждам че не знаете
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Александър Цветанов изтри всички постове от профилът си за Сашо. Видя, че хората го заподозряха и му писаха да спре да ни разиграва и той изтри всичко. Потърпевш е Сашко. Подлуди ни.
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако този знае повече и укрива информация прави лоша услуга на целият народ.Утре може да изчезне дете и ще стане като в приказката с Лъжливото овчарче.Някоя майка или баща може да се тръшка и да реве за помощ и хората да се почувстват излъгани и да не направят нищо. Александър Цветанов - давате ли си сметка, че побъркахте цялата държава с различните си версии? Тук сте сигурен, че е той, по BG on air - предполагате на 90 и кусур процента. Не ви ли е срам?!
68
4
 
7
 
! Отговори
До 90 преди 1 година
Като нищо якето да е развръзката. Боже, Господи! Това е гениално. БТВ може да е имало домашен скандал и детето да е хукнало, макар и аутист. Очевидно е, че е доста умно, да се надяваме, че е и живо. Филм може да се направи за последните 36 часа.
67
3
 
4
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
Сигурно и бактерии, и гъбички няма? Неумивайкин Не е Нобелов лауреат. Един мой познат почина след рецепта на Неумивайкин с кислородна вода за пиене. Бог да го прости!
66
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Анонимен 57Да! Имаме много животи. Интересно е обаче.. и най вече жалко тъжно.. как са натиснали - на написаното от вас .. неграмотни прости и духовно неразвити хора. Такива. не само че не знаят кои са откъде са и защо са на земята.. те самите са изгубени души.. токива са косуматори които не занят защо е ВЕЛИКДЕН - ЖИВОТЪТ ПОБЕЖДАВА СМЪРТТА. ЗАЩОТО СМЪРТ НЯМА. ВСИЧКО КОЕТ ОЗНАЯ ЧЕТА ИЗУЧАВАМ И ХОРАТ АВ БЪЛГАРИЯ НА ВИСОКО НИВО В ЕЗОТЕРИКАТА ЗАНЕМ. МНОГО ПРОСТИ ХОРА ИМА.СЛЕПИ ДУХОВНО.
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТака е. Българските криминалисти не отстъпват на ФБР агентите а и има толкова сериали по телевизията коите е добре бг народ да гледа защото освен измисени вируси с които ви манипулират съзнанието защото БОЛЕСТИ НЯМА! Е казал големият проф. Неумивакин - руски нобелов лауреат. Има състояния - до които хората се водят сами с неправилен начин на мислене хранене и живот.С инциденти които стават по света навсякъде всявайки ви негативна енергия която води до ...Не забравяйте защо сте тук.
64
1
 
36
 
! Отговори
Да преди 1 година
Защо водиш хиперактивно дете аутист в пуста местност, пускаш го от колата и 5 минути говориш по телефона с гръб към детето...??? Освен ако и бащата не е в ред? Аз не бих постъпил така дори и с чуждо дете.
63
2
 
7
 
! Отговори
Развръзката преди 1 година
Е в ЯКЕТО. Нека там да се разследва. Сигурна съм.
62
0
 
11
 
! Отговори
Бащата знае преди 1 година
Много добре.....рано или късно ще си каже.
61
2
 
22
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
След като Сашко 3 пъти се е губил - защо няма джипиес гривна? Нарочно ли?
60
1
 
15
 
! Отговори
До 83 преди 1 година
Бащата може да твърди всичко! Може много са му се иска да е Сашко. А може и да заблуждава умишлено.
59
3
 
14
 
! Отговори
Баща преди 1 година
Ако моето дете е хиперактивен аутист И АЗ ГОВОРЯ ПО ТЕЛЕФОНА - НЯМА ДА ГО ИЗПУСКАМ ОТ ОЧИ И ЩЕ ГО СЛЕДЯ НАКЪДЕ ВЪРВИ. БАЩАТА ДОРИ И ТОВА НЕ ЗНАЕ. ВТОРО - МНОГО Е КЪВНИТЕЛНО ДЕТЕТО ДА НЕ СЕ ОТЗОВЕ НА ВИКОВЕТЕ НА БАЩА СИ !!!! Има нещо гнило!
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо мъж с дцп разхожда хиперактивно дете с аутизъм и си гледа телефона 5-10 мин, след като не може да му смогне на темпото? Интелигентен, нотариус и тн. Вероятно подценил ситуацията, дано го намерят живо и здраво.
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сменил якето? Докато го търсят къде ли не, Сашко да не се е отбил у дома си да вземе друго яке? Бащата може да не се изразява ясно, но авторите на журналистически текстове трябва да уточняват някои неща преди да пишат. Ако детето е с дреха, каквато не притежава, значи или не е то, или си е разменило връхната дрешка с тази на друго дете. Вода може да е взело от всякъде, включително и да си е наляло от някоя чешма. В Перник много къщи имат чешми и в дворовете, или пък от чешма в някой магазин.
56
0
 
9
 
! Отговори
До 82 преди 1 година
Това го разбрахме. Въпросът е защо бащата твърди, че е той с такава сигурност????????Едва ли няма да познае собственото си дете.