Топ криминалист за издирваното дете: Вероятно има странична намеса

Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник
15 ное 2022 19:32, Красимир Ангелов
65

Пети ден издирването на 12-годишния Александър в Перник продължава, но без резултат. Момчето изчезна в петък, а от тогава доброволци, полиция, пещерняци и водолази продължават да претърсват района.

Василка не познава лично Александър, но го е виждала.

Още по темата
"Май е пети клас, виждала съм го. Хубаво дете е, една млада жена, хубава, с дълга коса идва да го взима", сподели възрастна жена.

И днес спасителни екипи обхождат широк периметър. Проверяват се шахти, водоеми, гористата част. А хеликоптер облита района.

"И днес имаше много жандармерия, полицаи, водолази, хеликоптерът беше тук, доброволци цяла нощ претърсваха огромен периметъ, но и утре ще продължи операцията, разширяваме периметъра, няма следа", каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

А криминалисти не изключват детето да е отвлечено.

"Не желая да хвърлям бомби, искам да не съм прав, естествено, но фактът, че толкова време в немалък периметър, говори, че има странична намеса и е твърде възможно, вероятно, детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов.

И коментира поведението на бащата: "Самият той има психични проблеми, които се обективизираха при изявленията, които даде. Има неща, които са против логиката. Има неща, които обаче могат да се обяснят и с тези негови психични проблеми. "

По думите му в момента всичко е възможно. "Като започнем от това, детето да се е скрило някъде и да го е страх да излезе, през варианта някой от родителите да е направил нещо, до варианта детето да е отвлечено от някой друг, и да не дава Господ, да се е случило нещо или да е пострадало и просто да не могат да го намерят в момента", добави Савов.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Намериха Сашко!!!Какво ще каже сега Топ криминалиста СавоФ!Майко мила.....що глупости изговори този ЕКСПЕРТ......и нищо вярно!Резил за криминалистите в БГ. Грешка било и включването на доброволците. А точно те го намериха.СавоФ....Тая работа не е като оная работа.
42
0
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Иван си е кадърен криминалист,просто не работи вече в системата на МВР,понеже всичко е цветя и рози,и дава мнение като експерт ,а не служебно лице
41
1
 
3
 
! Отговори
Янек Данаилов преди 1 година
..лично се обадих на бащата да му кажа информацията ,която имам за сина му ... той ми заяви ,че имали следа и щели да го намерят ..абсолютно неадекватно поведение за *баща * търсещ сина си 5ти ден ..... нямаше интерес дори да чуе информацията ,която му давам ..... аз съм контактьор след разговора с него попитах за причината детето да изчезне и ми се даде ,че е при човек ,който му помага ... малтретиран е от бащата!
40
0
 
3
 
! Отговори
Albi преди 1 година
След седмица се сетихте. Това ако е топ,останалите не ми се мисли.Връзкари и тлъстаци.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А каква е тази майка, цял град търси детето й денонощно, а тя не може да вземе самолета и да се поинтересува за детето си?
38
3
 
2
 
! Отговори
Ами, ако преди 1 година
Възможно е да е нещастен случай. Бащата, както и друг път го пуска да върви и го следва с колата. Този път, за което самият съжалява, се зачита в телефона и не внимава. Казва за около 10 мин. Автомобилът движи ли се през това време? Детето попада под гумите и, най-лошото. Опит да се прикрие инцидента, забавяне за сигнал. Неочаквана реакция от страна на службите и гражданите. Случаят се раздухва и вече няма полезен ход.Нищо не е нарочно, просто нещастен случай и страх от правосъдие.Бащата е юрист
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената, която уж го придружавала е жена на заплата, личен асистент. Като я повикат, идва. Има си свой живот и не желае да говори по ТВ. Бащата е психаря тук.
36
1
 
9
 
! Отговори
Братя Грим преди 1 година
Май сте забравили приказката за Хензел и Гретел!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До САМО ПИТАМ Страшни нещ-астници сте това злобните комплексирани човечета!!!! Какъв е проблемът да е новата приятелка?!!!! Какво според теб означава това и как се разясняват нещата? Аман от селя-ндури!
34
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Този човек с психични проблеми работи като нотариус ?" - Че те с психичните проблеми и в парламента работят - пример: Костя Копейкин.
33
1
 
21
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
десетки камери и нито една не е засекла детето.нито човек го е видял,а дали не го е ударила кола,и да са го метнали в багажника.*** всякакви
32
2
 
14
 
! Отговори
Амиии преди 1 година
Новата връзка иска жертви.
31
3
 
17
 
! Отговори
Много интересни преди 1 година
....сведения дава тази възрастна жена Василка за младата, хебава жена с дълга коса...Явно Не е бабата, нито лелята!! Коя е тя и какво общо има с бащата!?! Наистина интересно?
30
0
 
7
 
! Отговори
топ криминалист преди 1 година
Цитираният е специалист по анализ на почерк и датиране на книжа, ръководител на частна лаборатория.Няма ли друг?"Притежава редица сертификати от завършени международни обучения по криминалистика в сферата на техническото изследване на документи и ценни книги.",
29
5
 
16
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Ако си прав - нещата вървят на зле! Сашко е пречил за новата връзка.
28
2
 
15
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 1 година
КОЯ Е " МЛАДАТА, ХУБАВА ЖЕНА, С ДЪЛГА КОСА, КОЯТО ИДВА ДА ГО ВЗИМА"? ДА НЕ Е НОВАТА ПРИЯТЕЛКА НА БАЩАТА? А? Тогава май нещата ще си получат обяснението.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
,До 26. Приятел, това което взимаш не ти понася .
26
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как бащата ще си ... детето!! А що за ПРОСОТИЯ И НЕМИСЛЕЩИ И ГЛУПАВИ ХОРА ИМА! Вие сте ....... думи нямам. Всеки има енергия хората на земята са свързани по междуси без дори да се познават с енергията, защото всичко е енергия. Хора които имат силна енергия, способности и са различни от много,могат да виждат и усещат друг-ите като енергия ,знаем. Когато видиш един човек можеш по лицето и очите му да видиш душата му и енергията която излъчва. Дали е искрен или не.
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да обискират дома на бащата.Мисля че уби малкия и го крие във фризера.Като застуди достатъчно времето ще го изкара от фризера и ще го захвърли в някое дере.Ще кажат, че смъртта е настъпила преди 4-5 часа, защото във фризера не се задействат процесите на разлагане.Естествено ще повярваме и ще се кахърим,че не сме го открили навреме!Сериозен разпит на бащата и бабата!!
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
причина.. човека е ограничен от фИзическото си тяло на земята.. извън него съзнанието се променя разширява и душата вижда всичко знае чува на земята и в духовния свят.. но това е друга тема и е непозната за мног охора защото те са на земята в земното си съзнание.. когато напуснат ялото си са с духовното си съзнание там възможностите са по големи... Има хора със способности,но няма друга като ВАНГА и Севрюкова. Те бяха връзка с духовния свят.И можеха да видят и усетят човека..

Спонсорирани публикации