Топ криминалист за издирваното дете: Вероятно има странична намеса

Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник
15 ное 2022 19:32, Красимир Ангелов
65

Пети ден издирването на 12-годишния Александър в Перник продължава, но без резултат. Момчето изчезна в петък, а от тогава доброволци, полиция, пещерняци и водолази продължават да претърсват района.

Василка не познава лично Александър, но го е виждала.

Още по темата
"Май е пети клас, виждала съм го. Хубаво дете е, една млада жена, хубава, с дълга коса идва да го взима", сподели възрастна жена.

И днес спасителни екипи обхождат широк периметър. Проверяват се шахти, водоеми, гористата част. А хеликоптер облита района.

"И днес имаше много жандармерия, полицаи, водолази, хеликоптерът беше тук, доброволци цяла нощ претърсваха огромен периметъ, но и утре ще продължи операцията, разширяваме периметъра, няма следа", каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

А криминалисти не изключват детето да е отвлечено.

"Не желая да хвърлям бомби, искам да не съм прав, естествено, но фактът, че толкова време в немалък периметър, говори, че има странична намеса и е твърде възможно, вероятно, детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов.

И коментира поведението на бащата: "Самият той има психични проблеми, които се обективизираха при изявленията, които даде. Има неща, които са против логиката. Има неща, които обаче могат да се обяснят и с тези негови психични проблеми. "

По думите му в момента всичко е възможно. "Като започнем от това, детето да се е скрило някъде и да го е страх да излезе, през варианта някой от родителите да е направил нещо, до варианта детето да е отвлечено от някой друг, и да не дава Господ, да се е случило нещо или да е пострадало и просто да не могат да го намерят в момента", добави Савов.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две са които могат да видят и знаят,ВАНГА и Слава Севрюкова! Те.Виждат отвъд физическото и бяха канал за връзка м-у душите в неведимия свят и физическия земния. За всяко нещо си има причина и това което става на земята то вече е станало- знае се в духовния свят!Ванга виждаше това което хрота с физическите си очи не могат. Понеже времето не е реално както е казал и Айнщайн.Има и паралелени светове. Хората трябва да знаят че ако нещо трябва да се случи ще се случи но за всичко има духовна ..
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Перник стана вдъхновение за филм - Българския Туин Пийкс. А населението .. много просто какви изкази думи заплахи с-у бащата той е нотариус интелигентен човек за разлика от огромнае част от търсещите..Не може да съдите хората не е ваша работа. Казано е Не съди да не бъдеш съден. А и изобщо никой не може да говори спрямо нещо без да знае причината. За всяко нещо има ПРИЧИННО -СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА!
21
6
 
14
 
! Отговори
ЦАР ТИКВОЧ преди 1 година
Много ми е интересно тези перничани как живеят в тоя мафиотизиран град? Явно им харесва да се търкалят в мутро-мафиотската *** Перник.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е тази млада жена с дълга права коса, която го е взимала от училище?
19
6
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Бащата му е направил нещо в изблик на безпомощност, след като 3 години едвам се е грижил за него, сам. за съжаление, това изглежда като холивудски филм, но е най-вероятното.Проблема е че е нотариус и се ползва със специален статут на публична личност. Трябва да го разкостят от разпити и свидетели. Лошото е че е достатъчно интелигентен за ншата полиция и ги пързаля. Да, търсят детето в противоположна посока на това което казва е най-логично. Дори в в двора му да търсят!!!!
18
3
 
24
 
! Отговори
и как преди 1 година
Този човек с психични проблеми работи като нотариус ?Някой вещ по въпроса може ли да обясни?
17
1
 
13
 
! Отговори
МВР МАФИЯ преди 1 година
Аллооооо, кратуните от МВР на вас чак сега ли ви светна, че детето е отвлечено... БАТИИИИИ ***!!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой знае ли как се поминува Заекът, дето уби Мирослава?М?
15
4
 
4
 
! Отговори
депуяд преди 1 година
Перник си избра Бойко Рашков знае всичко как ще спечели 20-ти имот
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе щом не изключват никакви версии, включително и че някой от семейството може да е направил нещо, значи скоро ще го хванат. Нема кво да го мислим.
13
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Детето е аутист, и те имат един приятел...и то много добър. Та може при него да се покрива, и със сигурност е въэрастен човек
12
2
 
18
 
! Отговори
фермер преди 1 година
Предположение. Бащата е трудно подвижен. Детето е неудържимо и активно. Някой или Някоя се е възползвала от това , че бащата трудно се движи и след проследяване го отвлича. Това не е случаен ден или час. Това е наблюдавано от дълго време и планирано. Използван е подходящия момент. /По скоро е жена с кола/
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До USAСУПЕР Бегала е. Ама за сметка на това си има страшилищни и леля и баба. И те са бездушни като роботи, също както бащата.
10
1
 
19
 
! Отговори
Slayter преди 1 година
Жалко за детето. А за тия дето нямат да не коментират, че мъката е страшна.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мислех че се е изказъл Авор Колев, пък то някакъв дето не съм го чувал. Ама си приличат де, вероятно са роднини както е прието там.
8
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката го е отвлекла.
7
7
 
7
 
! Отговори
Ей Андрешко преди 1 година
Никакъв криминалист не си, а обикновен полицай престъпник!
6
3
 
15
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Да подслушват на бубайко му телефона. Като нотариус може нечиста сделка да е направил и да му отмъщават засегнатите.
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има замесен роднина, повече от сигурно е. Най-вероятно бащата, но знае ли се. За съжаление не съм оптимист за крайния развой на нещата.
4
1
 
15
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
А бе да пази Бог,както казват вярващите,че като гледах как вадеха пловдичанина от тръбата от изкопа на ВИК,ако бе преминал през нея въобще нямаше два века да го открият.Дете е и има вили с храна,а в града и мазета с храна и колко често са посещавани от собствениците си.Навсякъде може да е,а за да се самообслужи с храна от буркани едва ли ще му е трудно.

Спонсорирани публикации