МВР ще допуска в издирването на Сашко само хора с екипировка

Утре акцията започва в 8:30 ч.
18 ное 2022 19:12, Александър Попов
19
МВР ще допуска в издирването на Сашко само хора с екипировка

Утре действията по издирването на Александър Цветанов стартират в 8:30 ч. от мястото на щаба, позициониран в района на Профилакториума в Перник, съобщи Областната дирекция на МВР. Предвид желанието на много доброволци да се включат в издирването ОДМВР – Перник съобщава, че ще бъдат допускани само хора с подходяща екипировка, които да участват на своя отговорност предвид лошите атмосферни условия и работата в опасни участъци.

Още по темата
От полицията съобщиха също, че продължават активните оперативно-издирвателни действия във връзка с издирването на изчезналото дете. Проверяват се нови труднодостъпни места, като се използва специализирана техника и машини, с които се правят просеки за достигането им. Продължава издирването и на нови свидетели и очевидци, които биха дали информация за детето.

Александър изчезна на 11 ноември и оттогава няма и следа от него. Днес баща му обяви 100 000 лв. за този, който намери Сашо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Перникиздирване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как детето да е в Англия.От 31/01/2020 Англия спря свободното придвижване на хора. Майка му е там от 2020 което значи че има само временен статут за пребиваване ,който ще изтече през 2025.За да отиде там Сашко той трябва да бъде присъединен към статута на майка си ,а това няма как да стане без знанието на бащата. Другия вариант е Сашко да дойде в Англия като турист на гости на майка си за шест месеца, но на летището ще трябва да покажат двата билета за отиване и връщане.
12
2
 
0
 
! Отговори
Vqra преди 1 година
Dano bog napravi taka che da otkriat deteto.. toi e v bojiata zakrila i skoro she e pri roditeli te si zemni..Slava da bade na nashiq spasitel isus hristos..
11
2
 
12
 
! Отговори
Хич преди 1 година
Не му вярвам вече на думите на бащата. За всяко нещо дава по 2 -3 различни версии. Но ако наистина се е загледал за 5-10 минути в телефона, значи хора са дебнели.
10
1
 
10
 
! Отговори
Ужасно преди 1 година
Изчезналото двегодишното дете от село Равнец вече трета година не е открито.
9
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може би са имали среща с майката, върнала се от Англия и е взела детето си. Но бащата отказва да каже дали майката всъщност си е взела детето и са заминали за Англия. Очевидно бащата се моли на майката чрез камерите на медиите, да му върне сина, че дори и предлага 100 000 лв. на бившата си съпруга.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата няма интерес да изгуби/убие детето си, защото има изгода то да е добре и живо. Той като нотариус има доста облаги, че отглежда дете с увреждане. Така бащата на плаща данък печалба, защото и той и синът са с увреждане. Най-вероятно майката го е отвлякала с цел да получава помощи от Англия за увредено дете, а там облагите са онези по-големи и от тук в България.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куче лабрадор надушило следата, стигнало до някъде и се завъртяло на 360 градуса, което означава, че детето е качено в кола. От баща му, мисля. Очилаткото е време да пропее. С детектор на лъжата.
6
0
 
7
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Трябва и херпотолози да огледат местността.
5
0
 
10
 
! Отговори
Практически преди 1 година
Или смок го е погълнал, или човек го е отвлякъл.
4
1
 
13
 
! Отговори
Обява преди 1 година
Баща му е направо за връзване.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да е пропаднало в някой ров, яма, да си е счупило крак или ръка и да лежи някъде в безсъзнание. Трябва повече обучени кучета да го търсят в тия опасни и труднодостъпни местности.
2
2
 
3
 
! Отговори
анастас преди 1 година
В къща в Перник на самотен приятел на баща му.П.Щ.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ е Велик. Бог е Любов. Всеки има духовен водач на земята и ангели хранители.С Божията воля да се намери детето.В духвния свят всичко се знае каквото става на земята.