10-годишно момиче извърши граждански арест в Бургас

Тя е шампионка по киокушинкай
15 яну 2023 20:47, Нели Христова
56
10-годишно момиче извърши граждански арест в Бургас
Снимка: БГНЕС

10-годишна шампионка по киокушинкай извърши граждански арест на пиян шофьор в Бургас. Това е станало преди няколко дни, но момичето разказва повече за постъпката си едва сега.

Всичко се случва близо до едно от училищата в Бургас преди няколко дни.

"Видях мъж във видимо нетрезво състояние да се качва във колата си, държейки в ръката си бутилка ракия. Баща ми, който дойде да ме вземе от училище, веднага му разказах какво съм видяла и той веднага се обади на тел. 112", разказа Анабел Атанасова.

Шофьорът изхвърча от паркинга и криволичейки влиза в насрещното платно за движение. Ани и баща ѝ го спират.

"Питахме го как е. Аз помислих, че нещо му е станало, защото начинът на шофиране беше много странен. Той ми каза: "много съм добре". Питах го пил ли е. Той ми каза: "да, разбира се". Казах му веднага да слиза от колата", обясни Тихомир Атанасов пред Bulgaria ON AIR.

До идването на полицията двамата не позволяват на шофьора да се качи отново на колата.

"След като дойде полицията с дрегера му отчетоха 2,78 промила алкохол в кръвта. Той се придържаше към това, че преди да дойде полицията, тогава е пил", уточни Анабел.

Така с помощта на 10-годишната спортистка и нейния бащ, пияният шофьор е прибран в ареста. Анабел Атанасова от три години тренира карате, вече има и международни отличия

"Това, че се занимавам с карате киокушин, много ми помага да се защитавам и да бъда по-бдителна", сподели момичето.

"Тя стана свидетел между друго на изключителни заплахи от страна на водача. Похвалил съм я, поощрил съм я и ѝ казах да продължава в същия дух, да не пропуска такива ситуации и случаи", посочи баща ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези колко са си платили да ги направят герои? Такава нелепост е измислената им история, че личи отдалеч.... От рано с его и самочувствие се изживява като олимпийска шампионка.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах новините момичето само е видяло някакъв човек с шише алкохол, който се качва в кола и казала на баща си. Бащата е тръгнал с колата и спрял пияния, така че не преувличавайте с фактите, че едва ли не малката е хванала нарушителя. Въпреки това башата е изпълнил гражданския си дълг.
24
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все пак, по-добре е от Раша. Там ги учат да убиват несъгласните с Путиновата доктрина.
23
1
 
0
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Доста добре казано...
22
22
 
2
 
! Отговори
Братчеда преди 1 година
Олее, тая п.кла е накиснала братчеда. Утре отивам да и отвъртя 2 шамара и още толкова с крак на бащата да се научи как така ще прилага кюкушин на пияния братчед. А след това ще и навра 1 бутилка ракия в гърлото да я изпие наекс. То е ясно че ще стане прустутутка още на 12.
21
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наливайте в главите на 10 годишните глупости и после ще има статии - 10 годишно беше пребито ... Децата нямат право да арестуват когото и да е било. Не одобрявам пияните шофьори но и използването на 10 годишно за саморазрава също е подсъдно. Сега бащата да бъде привикан при социалните и да му бъде направена психологическа експертиза дали е годен за родител. Това което възпитава в детето е точно същото като карането пиян - престъпление.
20
5
 
0
 
! Отговори
ми то на преди 1 година
До До Дедо ТашункоПътя може да те прегази и трезвен шоФЕР.Примери много.Или не си съгласен.Друго си е да те фрасне пиян шоФЕР да не дава господ.
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приказки от шипковия храст...
18
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пикла! Я да си гледа ороцити!
17
7
 
19
 
! Отговори
Италия преди 1 година
Добре че има родители който възпитават децата си да не са безразлични към нецивилно поведение. Някой госпожици на нейната възраст се забавляват да бият, обиждат, малтратират връстнички. Даже ги снимат. Заглавието е написано с краката но по-лоши са коментарите който чета.
16
2
 
6
 
! Отговори
В. преди 1 година
Спекулациите рушат доверието. Още повече ако са потвурдени от опита.
15
2
 
9
 
! Отговори
До Дедо Ташунко преди 1 година
Ти в кой век живееш, дедо, нито ще пляскаш, нито имаш право да обиждаш момичето ако такъв пиян шофьор те прегази на пътя, няма да ти е приятно. Ще си заминеш без да можеш да кажеш и дума.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз заедно с тати съм шампион срещу Пешу. Защо се опитвате да представяте нещата както не са в действителност не ми е особено ясно.
13
5
 
15
 
! Отговори
Да внимава преди 1 година
В Бургас е пълно с разни психично-болни, които ходят с патлаци, мачетета и ятагани, запасани в гашите. И ги използват без да се свенят особено.
12
16
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Пълни глупости. Като й плесна 2 шамара на тази пикла, ще се над.рис.ка. Чудя се, защо "Днес" публикува такива глупави публикации?
11
8
 
2
 
! Отговори
Ама разбира се преди 1 година
До Хърцоин И подли мрънкащи хърцои също.
10
4
 
15
 
! Отговори
Хърцоин преди 1 година
Навремето имаше "будни" пионери, отрядници и "сътрудници"...
9
16
 
10
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Занимавате децата с простотии.
8
10
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
сега "прокоратурата" и жъ й повдигне обвинение за "самоправство" !..."Гот ПЛЕС Булгария!"..
7
16
 
13
 
! Отговори
Друга приказка преди 1 година
Бащата-бизнесмен е приватизирал предприятие, давал мизерни заплати, накрая е изгонил работниците на улицата. Арестуваният е бил работник и се е пропил от мъка и безпаричие. А сега щерката на бизнесмена звъни на 112 да задържат нарушителя. Разбира се, това си го измислих, ама не е невъзможно, така че, преди да съдим, нека помислим. Случва се лошият да не е толкова лош, а добрият да не е толкова добър. Шарен е животът.