Недков: Не се случи на Рождество чудото редовно правителство, да видим по Възкресение

Много голяма е опасността в скоро време България да бъде въвлечена в жива война
Обновена: 30 яну 2023 20:18 | 30 яну 2023 20:16, Красимир Ангелов
13

Много голяма е опасността в скоро време България да бъде въвлечена в жива война. Не само заради Русия. Не се случи на Рождество чудото "редовно правителство". Хайде да видим по Възкресение", каза писателят Димитър Недков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му все по-актуален е въпросът: "Какво става с републиката?". А пропастта във взаимоотношенията народ - елит е като колорадските каньони, смята писателят.

"Българите сме първооткриватели в една особена диспропорция между астрономическото и политическото време. Бяха времена, когато в рамките на едно управление 4 пъти си честитяхме новата година. Можехме да планираме, знаехме, че имаме прозорец от 4 години напред. Сега в рамките на една астрономическа година 4 пъти си "честитим" избори. Целият народ е подложен на нещо, с което скоро ще започнат да се занимават психиатрите", коментира Недков пред Bulgaria ON AIR.

Според Недков другият проблем идва от енигматичността на българското задкулисие, формиращо интересите на криптираната българска политика.

"Тези млади хора са учени на личен интерес и далавера. Проблемът е, че даскалите на тези момчета са пропуснали да им разкажат историята на бизнеса - да видят, че са тръгнали по крив път. Познавам много именити наши българчета, които са поне 3 пъти по-богати от тези момчета. Само че потретите на много от тях висят в компютърната лаборатория на НАСА, правят софтуери и други неща. Тениските им са за по 9 долара. Единият продължава да идва на срещите с велосипеда си", обясни писателят.

Очаквайте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Димитър НедковBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
Няма значьение преди 1 година
Престъпление ли е да си кара велосипеда "момчето", защо се занимавате с дреболии. Сигурно, ако дойде с кола, каквато може да си позволи, тогава ще се " пъчи и показва". Такова ни е племето, най-вече зловещо...
8
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Просветеният" неграмотен "писател" си демонстрира менталните отклонения в една от малкото "медии", които биха се занимавали с него. Само бай Стойчо Карловски липсва да говори за льольоминатите и орионците.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, поредния масон зидаромазач ни говори за задкулисие, за Рождество. Това далаверите в ложата ли ги изучавате бе Недков? И като се снимате със смешни шапки и престилки някакво усещане за елитарност ли чувствате? Тия *** наистина ни вземат съвсем за доматите с колците.
6
5
 
3
 
! Отговори
Аскинаж преди 1 година
Какво ставало в Републиката ли? Ами става това,че в ,,републиката" няма нито една РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ! И хората не искат да гласуват,защото целият ни политически спектър е изграден единствено от ,,леви" партии,всички до една родено от БКП,или по-точно казано от Световният Интернационал.Това става във републиката ви,нямате републиканска партия,нито една.Но Недков все забравя да ги спомене,но никога не забравя да спомене за братския Кремъл,и вождовете в него.Факти.
5
0
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Недков,остава само да...добави,че когато атовете се,,,ритат,магаретата...реват. Ясно е че не сме атове,а реването ни е...запазена марка.
4
6
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Господ Бог чака да назрее времето за излизане на България от ЕС и НАТО, за да и даде редовно правителство.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз па откъде излезна ?
2
6
 
4
 
! Отговори
Aскинаж преди 1 година
Всъщност кой е Д. Недков? Какво е работил,работи?? и като какъв се представя в обществото? Знаем че пише книги за конспирации,извънземни,масони и тайни общества,но това го може всеки с ,,по-развинтена" фантазия.А на последък тези с развинтените фантази и по-широки представи за свят и вселена се увеличиха 10 пъти повече от преди.
1
7
 
6
 
! Отговори
ппо преди 1 година
Недков,масон гаден!