Три години след смъртта му: Близки и приятели почетоха Милен Цветков

Делото срещу Кристиан Николов и днес беше отложено
Обновена: 19 апр 2023 13:56 | 19 апр 2023 13:56, Нели Христова
34
Три години след смъртта му: Близки и приятели почетоха Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Колеги и приятели на журналиста Милен Цветков почетоха паметта му на кръстовището на бул. "Черни връх" и ул. "Сребърна" в столицата, предаде репортер на БГНЕС.

Днес се навършват три години от смъртта на журналиста, който бе убит докато чакаше да светне зелен светофар.

Журналистът бе пометен от дрогиран шофьор докато чака в автомобила си на червен светофар навръх Великден. Обвиняемият за убийството - Кристиан Николов, под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, блъсна автомобила на Цветков на червен светофар в района на мол "Парадайз център" в София навръх Великден 2020 година.

Кристиан Николов е единствен обвиняем по делото. На 4 март тази година бе признат от Софийски градски съд за виновен за извършено по непредпазливост престъпление и му беше наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 9 години, което да се изтърпи при първоначален общ режим, както и „лишаване от право да управлява моторно превозно средство“ за срок от 10 години.

Днес делото му трябваше да бъде гледано от ВКС, но Николов е под карантина с COVID-19, и то бе отложено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Луд с лопата преди 1 година
И това е известен човек ,ако беше някой случаен от народа ,богаташите щяха да са изяли всички с парцалите до сега и щяха да изкарат жертвата виновен.Ейна това дередже сме в България с правосъдието ,толкова е право ....
31
1
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Последно изнудваше правителството с компромати, което си е чисто самоубийство особенно когато подлагаш морала, достойнство, и надеждността на Власт имащите с имунитет. Чудно е как само един път са го блъснали би трябвало с танк или валяк няколко пъти. Журналистиката не е за всички особенно за тези които се оставят да ги блъскат или правят така, че да ги блъскат.
30
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Куп доказателства, свидетели, камери, експертизи. Но за Българския съд, това не е нищо. Магистратите чакат да видят колко ще кихне семейство Николови, за да се "оправят" нещата и до там. Млади хора, бягайте от тук докато все още можете - колкото по-рано, толкова по-добре!
29
0
 
2
 
! Отговори
бай бъл преди 1 година
До леле мале --- Те живеят сега, утре ще се приспособят към другите и т.н. Алчността е грях, лъжата е грях - чревоугодничеството също!
28
1
 
2
 
! Отговори
леле мале преди 1 година
АЗ ви пребрих - поне трима сте ... Знаете кои сте, какви сте и какво ви чака!
27
3
 
2
 
! Отговори
КъК ТЪЙ преди 1 година
Все си мисля за юк сел, защо не ТОЙ!?
26
0
 
4
 
! Отговори
МММ преди 1 година
ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ЗАДАВА ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ ЕКРАНА. ТУК И СЕГА - ДИКТОВКА, ТРАКТОВКА, ИЗМИШЛЬОТИНА И ЕЙ НА - ХУБАВА ЗАПЛАТА, А НЕ НАКАЗАНИЕ!
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Признат за виновен, но седящ си вкъщи до изтичането на присъдата, която впрочем и ще бъде намалена.
24
0
 
1
 
! Отговори
321 преди 1 година
Загубата не е за лъжливото овчарче.
23
1
 
7
 
! Отговори
Защо скачахте?! преди 1 година
Скачането ви със `времето е наше` докара новобогаташи като фамилията на Кристиан. Вълчи времена докарахте, подлъгани от ДС за охолен живот.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време ДС убиваха журналистите елегантно, с български чадър, а сега вече просташката, с български ***. Все едно гонят кокошки и *** по улицата. Откакто се разтури СССР, нивото на убийците съвсем е паднало. Нищо чудно Боко Тиквата да убие Христо Грозев с мутренска бухалка, скрита е чадър.
21
0
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Милене, не можаха да простят на будния ти ум, посредствените персони, Милене
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До За Военен режим сме!А читави кадри за военен режим откъде ще намериш? Да не би военните да са свършили нещо за последните 30 години? Не съм видял военни да са се жертвали и да са елиминирали някой мафиот например. В България няма кадри за абсолютно нищо. Хората искат да гласуват за читава партия, но такава просто няма. Само крадци, пребоядисани комунисти и ченгета има за избор. Такива са хората, такава е и държавата.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си го Кристиянчо с какви чайчета си лекува в момента Ковида.
18
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли държава която 3 години да не може да осъди човек който е заснет от камера да извършва деянието въобще да се нарича държава?
17
0
 
27
 
! Отговори
... преди 1 година
ми ние виждаме какво е! за едните, бедните, има само наказания! за другите тия дето са с пари и защита от властта за тях и цяло село да изтрепят, както авремето са правили нацистите ми пак най-много условна присъда ще им дадът, ако и толкова! това е положението по тия земи!!!
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липсва Милен и дълго ще го помня. Три години от тогава, а убиецът му още се разхожда на свобода. 30 дали ще стигнат да го осъдят???
15
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът беше убит , не изопачавайте фактите ..
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тая съдебна система държавата ни е за закриване.
13
0
 
14
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 1 година
Наказанието е инквизиция и ликвидация на хиляди айдуци. Накрая ги заравят далече от цивилизацията. Разбойническо племе само така се оправя.

Спонсорирани публикации