Тенчо Тенев: 7 до 10 патрула има нощно време за цяла София

Трябва да се говори за лошото обучение на младите водачи
10 май 2023 16:24, Йоана Цонева
17
Тенчо Тенев: 7 до 10 патрула има нощно време за цяла София
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се говори за лошото обучение на младите водачи. Инфраструктурата на някои места трябва да има подобрение. Основно пасарелки за пешеходците да нямат съприкосновение с водачите на автомобили", заяви по БНТ бившият началник на Пътна полиция в София Тенчо Тенев.

Още по темата
"От няколко месеца имаме доста лоша кадрова политика на Министерството на вътрешните работи по отношение на назначаването на кадри, които да управляват София. От началото на тази година, спрямо миналата, имаме с около 6-7-8 повече убити, и с 50 ранени повече от миналата година", каза Тенев.

"7 до 10 патрула има нощно време за цяла София. Това е от 8-9 месеца. Съставът на Пътна полиция е намален драстично. София се увеличава, съставът на Пътна полиция намалява. От години е така", така Тенев отговори на въпрос колко патрула има в София през нощта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
WeR1 преди 11 месеца
И 500 патрула да има като са корумпирани,ефект няма да има.Всички знаем колко са прости редовите куки,а за съжаление у началниците им не ги превъзхождат като интелект.Тва с тестовете е пълен майтап и го ползват за да захлебват, а вие пишете кухи статистики колко били хванати.Ако в 7 сутринта се правят масови проверки за алкохол, 80% от мъжете ще изгърмят. Да не говорим за това,че трябва да има общонационална политика и в училищата да им се обясни как им се изпържват мозъците от наркотиците.
11
0
 
1
 
! Отговори
Marin преди 11 месеца
На бул Сливница почти всяка нощ чувам форсиране на двигатели и търкане на гуми. Не може да се спи. Полицията е напълно безполезна.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
пълен провал, на град с 2 млн има 10 патрула, хахахахаха и някой от тези играят комбина с такива със Семерджиев значи има няма 5 патрула за 2 млн град. Пълен провал и никой не иска да говори за това, защото заплатите си текат на тези отгоре и мафията си има държава.
9
0
 
5
 
! Отговори
Кире преди 11 месеца
Страхотна новина за държавата с най-много полиция на глава от населението. Уникална държава, уникални държавници. На гилотината.
8
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
В другите държави отдавна са открили топлата вода.Ефективен контрол не се постига с патрули.Използват се камери и заснетият нарушител неизбежно си получава наказанието.Шофирал съм в Зап.Европа.Там много рядко може да видиш патрул,но правилата се спазват несравнимо по-стриктно.
7
0
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 месеца
7-10 патрула са 20 полицаи на смяна . Постоянен график се умножава по 4 , тоест 80 полицаи има в София ?Справката е за 20 000 назначени , действащи ???
6
0
 
2
 
! Отговори
Това са лъжи! преди 11 месеца
Прибирам се нощно време от центъра до квартал на 4 км.от центъра. Всяка нощ виждам поне 3 или 4 полицейски коли. Поне! Някой път на едно място са по две.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обаче до нас в радиус 300 метра има 2 патрула които охраняват "защитени свидетели" денонощно, превзета държава!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И ако имаше повече кво? Нямаше да избягват конфликтните места ли, или местата, където се провеждат гонки с коли? Всички знаем как патрулите си намират закътано местенце да си изкарат спокойно смяната и да не пречат на никого... Кво ако имаше повече патрули?
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Че то патрули няма. Има само спящи с камери зад храсталаците
2
0
 
8
 
! Отговори
На водачите преди 11 месеца
не толкова обучението, а възпитанието им куца. Ама сега милицията не възпитава като едно време.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За София разбрахме. За България колко?