За ден МВР залови 15 пияни и 12 дрогирани шофьори

За административни нарушения са съставени 2592 фиша и 638 акта
13 юни 2023 23:45, Йоана Цонева
17
За ден МВР залови 15 пияни и 12 дрогирани шофьори
Снимка: БГНЕС

"Пътна полиция" установи за ден 15 водачи, седнали зад волана, под въздействието на алкохол и 12 шофьори, употребили наркотици. Общо 11 са отказали да бъдат тествани.

В рамките на ежедневната акция на МВР са проверени 8839 моторни превозни средства, както и 11612 водачи и пътници. За административни нарушения са съставени 2592 фиша и 638 акта.

От обобщените данни по метода "линеен контрол" са засечени трима шофьори, употребили алкохол и двама под въздействието на наркотични вещества или техни аналози. Контрол е извършен над 2041 МПС и 2398 водачи и пътници, на които са съставени 645 фиша и 116 АУАН.

Акцент в полицейската операция е недопускането на пияни, дрогирани и неправоспособни шофьори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Очевидно дърт преди 10 месеца
Предвид лекарствата ми на наркотест ще грейна като коледна елха. Горе-долу година ще бъда без книжка докато излезе лабораторията. Е, заклевам се че ще ми е като печалба от тотото. Касови бележки за по 80 -100 лева дневно от таксита ще ми осигурят приятели. Инвалид съм, и до магазина ходя с автомобила си. Бе ще тръгна с иск за 50 000 към МВР. Половината да ми дадат пак са си пари от небето.
11
0
 
5
 
! Отговори
Меркел преди 10 месеца
Ако окрадеш държавата най много да те сложат в списък магнитски ако си прокурорски син с множество престъпления си навън ако се криеш от правосъдието за убийство на дете в борисовата градина е по леко наказанието от това да си пият зад волана!!!Нека тестовете да влезнат в парламента и общинските съветници ама тогава не показват точно и са фалшиви
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
крадеца преброил крадците
9
1
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Значи...аз предлагам следното. Всеки българин без изключение, да лежи превантивно в затвора една седмица всяка година и да полага обществено полезен труд. Няма смисъл от тия фишове и актове, то е ясно, че 100% сме в нарушение. Защо да харчим държавни пари, като може да създава е държавни пари, като работим една седмица за мафията, наричащамсебе си "държава"?
8
0
 
1
 
! Отговори
Милена преди 10 месеца
Подвеждащи въпроси задаваш Дейвид и Валентина сьщо
7
0
 
0
 
! Отговори
С преди 10 месеца
Илиян се готвят да ни убият и завлекат в мазето не случайно се правят
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защитете българския наркоман от мвр
5
1
 
9
 
! Отговори
Ivan преди 10 месеца
Колко дрогирани и пияни ченгета хванаха днес?!Нито едно?!Защо не се проверяват тези хора с пистолети на задни.ите?Те по-малко опасни ли са от всички други-не,нали?Тези хрантутници не се проверяват,защото са част от "системата",пропита с корупция,която ние издържаме,за да ни рекетират по пътищата!ФАКТ НЕОСПОРИМ.Аре у лево,НЕКАДЪРНИ ТВАРИ.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На какъв номер как и къде човек може да подаде сигнал за трафиканти на хора. Защото къде е казано че ще бъде запазена конфиденциалността му.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз не искам отчет от МВР. Искам да мога да ходя свободно и спокойно по улиците. Искам да има ред и дисциплина и младите хора да не тормозят по старите за кеф и за удоволствие защото с мен така стана това е потресаващо.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ще продължат да карат пияни и дрогерии, само че без книжки,за да няма какво да им вземат. И после пак и пак, докато не убият някой,или някой не ги пребие.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако не бъдат заловени и регистрирани момичетата които тая вечер не за пръв път без причина и без вина ме преследваха все едно че нищо не са заловили...