Чисто море: Налбантов се гмурна, пи от водата, яде сурови миди

Крайно време е да престанат лъжите за замърсеното българско море, заяви той
6 юли 2023 20:56, Йоана Цонева
83
Чисто море: Налбантов се гмурна, пи от водата, яде сурови миди
Снимка: Кадър NOVA

Зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов спази обещанието си и се гмурна в морето край Елените, за да покаже, че е чисто и няма основание туристите да се притесняват, поддавайки се на откровени лъжи и спекулации за замърсяване от Каховка. За да е още по-убедителен крупният хотелиер, който е на възраст, отпи с пълни шепи от солената морска вода и яде сурови миди, които собственоръчно извади от дъното.

"Много съм добре, нямам никакво неразположение. Крайно време е да престанат лъжите за замърсеното българско море, сега е по-чисто от всякога", заяви пред "24 часа" несебърският бизнесмен часове след като пи от морето и яде сурови миди.

И добави, че цял живот е ял мидите сурови и никога не е имал стомашно неразположение. Тъй като мидите се явяват един вид филтър на морето, такова щеше да се усети веднага след като изяде морския дар, ако имаше замърсяване от Украйна.

Налбантов реши да направи демонстрацията след зачестилите в началото на сезона случаи на отменени резервации по българските курорти след новините за разрушения язовир Каховка. Потърпевш се оказа и самият Налбантов, който държи няколко хотела в Слънчев бряг, където заради фалшивите новини за България не дойдоха няколко словаци и молдовци.

Гмуркането в морето на хора от туристическия бранш се оказа заразно през последните дни. Първа демонстративно се изкъпа със сина си министърът на туризма Зарица Динкова, която получи похвали от Налбантов, преди да я последва. Кампанията набира последователи и от други морски градове и вече е придобила мотото "Чиста е"/бел. ред водата/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
и чисто да е кат нямаме пари как да доидем братко, ако пратиш някой лев ще дойдем да се къпем.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То не разбрало още че не сме на морето защото нямаме пари и е много скъпо, а не защото е мръсно, то т,по т,по та чак дрънка
69
0
 
4
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
Тоя щом става въпрос за пари и *** си ще изяде ако трябва. Той има пари да се лекува ако се наложи, ама плебеите остават на НЗОК и съдбата...
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Я тоя, гмуркача, да каже откъде извади парите за тия хотели.
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Имаше един японец къде пи вода от Фукушима, че било безопасно. От 2014-та не се е вясвал по социалните мрежи, пък друго не знам...
66
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То проблема е, че хората нямат пари, за това и куриерите са ни празни. Съдраха ни кожата до ребрата народните избраници обслужващи интересите на мафията, а за чужденците е нормално да не идват все пак сме само на 350 км от военните действия. Нормалните хора избягват да почиват в близост до военни конфликти.
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
от сурови моди миналата година се разболях, но щом казваш. утре ще каже че на морето е най евтино
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако бутилира и продава фреш от кафявата тръба в залива го признавам.
63
0
 
16
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 месеца
Този се е прежалил
62
1
 
22
 
! Отговори
рибар преди 9 месеца
"..цял живот е ял мидите сурови и никога не е имал стомашно неразположение." ТОЯ ЛУД ЛИ Е? Надявам се, че никой не вярва на тия глупости. Не вярвайте на такива психари. Освен ако нямате някакъв фетиш към болници и промивка на стомаха. Ваша си работа.
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя нЕма грам акъл, сурови миди не се ядат поте у нас, опасно е.
60
2
 
10
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
две бири с две мезета 20лева... то ефтиджос.
59
1
 
12
 
! Отговори
Чук преди 9 месеца
Това не е солна киселина, че веднага да му стане нещо А стига простотии.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези яко са го закъсали тази година, щом опряха да правят магарии само и само да дойде някой турист. Е Зеленски нали е в България да искат пари от него да им покрие загубите.
57
0
 
12
 
! Отговори
\......\ преди 9 месеца
През 2020г. пихме 2х400мл бира за 12лв. на Каваците. Ни съм и стъпнал, ни съм им пил бирата оттогава. И 2023г. се очертава така. Аз тези левове да не ги копая. Има къде, къде по-добри неща, като образованието на децата, да се финансират.
56
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За справка ще дам как се прави бизнес. На Северния плаж в Бургас чадър и шезлонг са на цена от 1,20 лева. Е...там и кръчмите са пълни. Цаца и картофи между 4,50-5,50. Рибена чорба на същите цени. Бира наливна 4,50. Деликатесите и те на цени от миналата година, някъде с 10 процента надценка.
55
4
 
5
 
! Отговори
хюго капет преди 9 месеца
Чисто море, много е добре, слънце пече, още по-добре. Налбантов се гмурка, чакаракаде, мидички похапна, с водица ги прокара... чисто море, много е добре, слънце пече, още по-добре. Налбантов се гмурка....
54
1
 
24
 
! Отговори
Мики Маус преди 9 месеца
Стига с тези циркове.... Само дето не са го оженили за черноморска Русалка, ба хти и циркаджиите...
53
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оня ден на Какао бийч всички чадъри и шезлонги бяха свободни. Вчера и на моста пред Кубан. Който иска да ме обори да пусне снимки. Поляци, украинци, германци и англичани предпопочитаха свободната зона. Кръчмите и през нощта са празни. Ол инклузива им прави конкуренция. Не съм за него. Свалете просто цените. Никой не ви влиза в кръчмите. В кръчма с качествена музика и популярна бг група, беше пълна дори не и половината.
52
2
 
17
 
! Отговори
Чудя се преди 9 месеца
Па кат е толкос чисто просто киро що не се плацика тая година в корал ами избяга в гьрция

Спонсорирани публикации