Чисто море: Налбантов се гмурна, пи от водата, яде сурови миди

Крайно време е да престанат лъжите за замърсеното българско море, заяви той
6 юли 2023 20:56, Йоана Цонева
83
Чисто море: Налбантов се гмурна, пи от водата, яде сурови миди
Снимка: Кадър NOVA

Зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов спази обещанието си и се гмурна в морето край Елените, за да покаже, че е чисто и няма основание туристите да се притесняват, поддавайки се на откровени лъжи и спекулации за замърсяване от Каховка. За да е още по-убедителен крупният хотелиер, който е на възраст, отпи с пълни шепи от солената морска вода и яде сурови миди, които собственоръчно извади от дъното.

"Много съм добре, нямам никакво неразположение. Крайно време е да престанат лъжите за замърсеното българско море, сега е по-чисто от всякога", заяви пред "24 часа" несебърският бизнесмен часове след като пи от морето и яде сурови миди.

И добави, че цял живот е ял мидите сурови и никога не е имал стомашно неразположение. Тъй като мидите се явяват един вид филтър на морето, такова щеше да се усети веднага след като изяде морския дар, ако имаше замърсяване от Украйна.

Налбантов реши да направи демонстрацията след зачестилите в началото на сезона случаи на отменени резервации по българските курорти след новините за разрушения язовир Каховка. Потърпевш се оказа и самият Налбантов, който държи няколко хотела в Слънчев бряг, където заради фалшивите новини за България не дойдоха няколко словаци и молдовци.

Гмуркането в морето на хора от туристическия бранш се оказа заразно през последните дни. Първа демонстративно се изкъпа със сина си министърът на туризма Зарица Динкова, която получи похвали от Налбантов, преди да я последва. Кампанията набира последователи и от други морски градове и вече е придобила мотото "Чиста е"/бел. ред водата/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Последния проблем на Бг Черноморието е качеството на водата !!Що ,се правят на разсеяни !:)))))
30
0
 
15
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
Щях да Повярвам, ако Днес на Зеленския бяха Сервирали Порция ЧерноМорски миди с Чаша ЧерноМорска Вода! Както и на Сорош-Денков, Марая Гейбриъл и Останалият *** от Национални Предатели в София!!
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Налабантов тая година явно няма да можеш да си смениш джипа с по нов модел или да построиш още някой друг хотел.Но така трябва всички от твоята порода строители,предприемачи,хотелиери,ресторантьори,банкери под ножа.Само извивате ръцете на българския народ но и той вече се събуди.Купува имоти в чужбина,внася пари чужди банки,ходи на море в Турция и Гърция.
28
0
 
16
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
Преди -5 г ядох полусурови миди от нашето черноморие и се истровихТози направо го пиша - бегалТо бе гадене топли вьлни - резки болки в стомаха , и няколко изпускания в гащите докато стигна до тоалетната на -5 м от мен
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изпил там 2-3 глътки вода, наръфал една мида и айде на PR-а. Да изпие 5 литра и да изяде килограм сурови миди. Това са черноморски черни миди, джурналя. Не са стриди. Вкусни са много, но трябва да си побъркан, че да ги ядеш сурови. Такива мaлoумHи действия някой може да ги повтори и сериозно да пострада. Ако има чернодробно заболяване е труп. Мидите са филтърът на морето. В момента всеки рибар в страната се чуди на интелекта на тоя мутротелиер. Остава и някой мутроземеделец да яде червеи после?
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
После сигурно е отишъл на хемодиализа и т.н.
25
0
 
16
 
! Отговори
Понеделник 10 юли преди 10 месеца
Внезапно почина известния хотелиер Налбантов , лекарите установиха инфаркт който няма нищо общо с това че е пил вода от отровното Българско черноморие , *** ще се проведе в сряда , всички ДС доносници милионери бизнесмени патриоти са поканени да видят с очите си как заравят сандъка с ченгето в земята
24
0
 
9
 
! Отговори
Патил преди 10 месеца
Да се запаси с -аптекарски юод нищо друго не помага срещу резките позиви и испускане в гащитеНамалява и болките в стомаха временно
23
8
 
3
 
! Отговори
До За Хиляди Години преди 10 месеца
И след хиляди години русофилите ще си останат най-лъжливите и същевременно прости същества.
22
0
 
13
 
! Отговори
За Хиляди Години преди 10 месеца
Черно Море ще е Опасно - всичките Химикали и най-вече Обедненият Уран от НАТОвските Снаряди Взривени на територията на Украйна се Измиха от Каховка и вляха във Черно Море. Катастрофата е страшно, най-вероятно в пъти по-голяма от Чернобил...
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя същия преди малко го видях да тича към един храст.
20
0
 
13
 
! Отговори
истина е преди 10 месеца
Ама той и ак==ото си ще гризне в името на парите !!Направил хотел за хиляда откачени , и иска на 110 % да е пълен !
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Питайте го нощес или утре сутринта дали има неразположение малко след това е безмислено.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Същевременно, по време на срещата си със Зеленски, Радев си плю връз кариерата, гмурна се в политическите фекалии, пи и яде от тях.
17
0
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Черноморските мутри са отчаяни.Българите вече изядоха дървото след Чернобил и сега няма да рискуват.Алтернативи бол.Гърция,Турция и т.н.
16
0
 
21
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Щом не е изял някой фекалии дето плува по плажа - пиши го слаба ракия или медуза
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този е леко мръднал значи.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Умрелите крави на плажа са мръсни радиоактивни бомби от Украйна. Оръжия за масово изтребление са. Стойте далеч от крави и кравешки миди и темподобни барабонки, радиоактивни са.
13
0
 
22
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
Навремето преди -5 г пекохме миди на огьн - вярвайте такова разтройство в живота си не сьм имал накрая ходех - слузТози е изтрещял
12
0
 
21
 
! Отговори
морски преди 10 месеца
Чисто море, мръсни милиончeта пере.